2025年仁爱英语同步练习与测试七年级英语上册仁爱版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年仁爱英语同步练习与测试七年级英语上册仁爱版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年仁爱英语同步练习与测试七年级英语上册仁爱版》

(
A
)1. My school life is very ______ and colorful. I can do many activities after school.
A.interesting
B.friendly
C.tidy
D.beautiful
答案: A
(
D
)2. The history class ______ at 5:30 p.m., so we can get to the library at 5:40 after class.
A.begins
B.learns
C.joins
D.ends
答案: D
(
C
)3. Xiao Ya can ______ a lot from her parents.
A.start
B.make
C.learn
D.find
答案: C
(
A
)4. After class, students like ______ on the playground.
A.playing sports
B.joining clubs
C.going swimming
D.doing chores
答案: A
(
D
)5. Wang Huan likes sports and she wants to ______ the running club.
A.open
B.come
C.end
D.join
答案: D
二、根据中文意思完成句子。
1. 李兵经常参加许多不同的比赛。
Li Bing often takes part in
many different competitions
.
2. 放学后我经常和弟弟一起玩游戏。
I often
play games
with my brother after school.
3. 打乒乓球是我最喜欢的课外活动。
Playing ping-pong is my favorite
after - school activity
.
4. 陈磊经常在周末去图书馆。
Chen Lei often
goes to the library
on weekends.
5. 放学后,李潇和我经常去做运动。
______ ______
After school
, Li Xiao and I often play sports.
答案: 1. many different competitions
2. play games
3. after - school activity
4. goes to the library
5. After school
三、阅读理解。
根据短文内容,从题中所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。
My name is Li An. Come and see my classroom with me. This is Class 3, Grade 7. It's nice and big. I study here every day.
Look! My classroom is big and bright (明亮的). There are 40 desks and chairs for students. A blackboard and a clock are on the front wall. And a map of China is on the back wall.
There is also a big desk in the front. It's for the teachers. Some flowers and a computer are on it. Behind the door, there are some brooms (扫帚). We can clean the floor with them after school.
I like my classroom very much.
(
B
)1. What's on the front wall of the classroom?
A. A computer and a blackboard.
B. A clock and a blackboard.
C. A map and some flowers.
D. A photo and a clock.
(
A
)2. Where are the flowers?
A. On the teacher's desk.
B. On the computer.
C. In the garden.
D. On the chair.
(
D
)3. What does the underlined word "them" refer to (指代)?
A. The desks.
B. The teachers.
C. The chairs.
D. The brooms.
(
B
)4. Which of the following is NOT true (正确的)?
A. Li An is a middle school student.
B. Li An thinks the classroom is small but nice.
C. There are 40 students in Li An's class.
D. Li An likes the classroom very much.
(
C
)5. What is the text mainly (主要地) about?
A. Li An's school.
B. Li An's classmates.
C. Li An's classroom.
D. Li An's school activities.
答案: 1. B 由第二段第四句可知,在教室前面的墙上有一块黑板和一个时钟。
2. A 由第三段第一、二、三句可知,在讲台上有一些花和一台电脑。
3. D 联系上下文可知,本句意为“在门的后面有一些扫帚,放学后我们可以用他们来打扫地板。”故推断“them”指代“扫帚”。
4. B 由第一段第四句可知,李安认为她的教室宽敞、漂亮。B项意为“李安认为她们的教室小但是漂亮”,不符合文章表述。
5. C 通读全文可知,本文是作者对她的教室的介绍。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭