第33页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
二、听长对话,选择最佳答案
听第1段对话,回答第9、10小题。
( ) 9. Why is Cindy going to Yunnan?
A. Because she wants to take some photos.
B. Because she wants to relax herself.
C. Because there is a water festival.
( ) 10. When will Cindy start?
A. On the morning of April 10th.
B. On the afternoon of April 10th.
C. On the evening of April 10th.
听第2段对话,回答第11、12小题。
( ) 11. Where will the girl take her parents to travel?
A. To London.
B. To New York.
C. To Beijing.
( ) 12. How will the boy save money?
A. By teaching Chinese on weekends.
B. By doing housework at home.
C. By doing a part-time job as an English teacher on weekends.
听第3段对话,回答第13至15三个小题。
( ) 13. What is the date today?
A. The 16th.
B. The 18th.
C. The 20th.
( ) 14. How many kids does Grace have?
A. Two.
B. Three.
C. Four.
( ) 15. Why does Grace hate the festival?
A. Because she always eats too much.
B. Because she always spends too much money.
C. Because she often drinks too much.
听第1段对话,回答第9、10小题。
( ) 9. Why is Cindy going to Yunnan?
A. Because she wants to take some photos.
B. Because she wants to relax herself.
C. Because there is a water festival.
( ) 10. When will Cindy start?
A. On the morning of April 10th.
B. On the afternoon of April 10th.
C. On the evening of April 10th.
听第2段对话,回答第11、12小题。
( ) 11. Where will the girl take her parents to travel?
A. To London.
B. To New York.
C. To Beijing.
( ) 12. How will the boy save money?
A. By teaching Chinese on weekends.
B. By doing housework at home.
C. By doing a part-time job as an English teacher on weekends.
听第3段对话,回答第13至15三个小题。
( ) 13. What is the date today?
A. The 16th.
B. The 18th.
C. The 20th.
( ) 14. How many kids does Grace have?
A. Two.
B. Three.
C. Four.
( ) 15. Why does Grace hate the festival?
A. Because she always eats too much.
B. Because she always spends too much money.
C. Because she often drinks too much.
答案:
9. C
解析:根据对话中Cindy说"Because there is a water festival"可知答案为C。
10. A
解析:Cindy说"On the morning of April 10th",所以答案为A。
11. A
解析:女孩说"I am going to take them to travel to London",答案为A。
12. C
解析:男孩说"I'll do a part-time job as an English teacher on weekends",答案为C。
13. B
解析:男士说"it's the eighteenth today",所以答案为B。
14. A
解析:男士提到"your two kids",可知Grace有两个孩子,答案为A。
15. B
解析:Grace说"I always spend too much money",答案为B。
解析:根据对话中Cindy说"Because there is a water festival"可知答案为C。
10. A
解析:Cindy说"On the morning of April 10th",所以答案为A。
11. A
解析:女孩说"I am going to take them to travel to London",答案为A。
12. C
解析:男孩说"I'll do a part-time job as an English teacher on weekends",答案为C。
13. B
解析:男士说"it's the eighteenth today",所以答案为B。
14. A
解析:男士提到"your two kids",可知Grace有两个孩子,答案为A。
15. B
解析:Grace说"I always spend too much money",答案为B。
拓展性作业 三、听短文,选择最佳答案
( ) 16. Where do people celebrate Holi?
A. In China.
B. In India.
C. In the US.
( ) 17. When did people celebrate the festival this year?
A. On February 13th.
B. On March 13th.
C. On March 30th.
( ) 18. What did the speaker help his mother do in the morning?
A. Clean the house.
B. Take out the rubbish.
C. Cook a kind of traditional sweet snack.
( ) 19. After lunch, where did the speaker go?
A. He went to his school.
B. He went to a park.
C. He went to his grandparents' farm.
( ) 20. What did the speaker do in his grandparents' house?
A. He met many friends there.
B. He took a shower there.
C. He had a special dinner with his family there.
( ) 16. Where do people celebrate Holi?
A. In China.
B. In India.
C. In the US.
( ) 17. When did people celebrate the festival this year?
A. On February 13th.
B. On March 13th.
C. On March 30th.
( ) 18. What did the speaker help his mother do in the morning?
A. Clean the house.
B. Take out the rubbish.
C. Cook a kind of traditional sweet snack.
( ) 19. After lunch, where did the speaker go?
A. He went to his school.
B. He went to a park.
C. He went to his grandparents' farm.
( ) 20. What did the speaker do in his grandparents' house?
A. He met many friends there.
B. He took a shower there.
C. He had a special dinner with his family there.
答案:
16. B
解析:短文开头提到"Holi is a traditional festival in India",所以答案为B。
17. B
解析:文中说"We celebrated it on March 13th this year",答案为B。
18. C
解析: speaker说"Then I helped my mother cook a kind of traditional sweet snack",答案为C。
19. B
解析:"After lunch,I went to the park near my house",答案为B。
20. C
解析:"We had a special dinner together",答案为C。
解析:短文开头提到"Holi is a traditional festival in India",所以答案为B。
17. B
解析:文中说"We celebrated it on March 13th this year",答案为B。
18. C
解析: speaker说"Then I helped my mother cook a kind of traditional sweet snack",答案为C。
19. B
解析:"After lunch,I went to the park near my house",答案为B。
20. C
解析:"We had a special dinner together",答案为C。
四、听力填空
你将听到一篇短文。请根据所听内容,完成下面表格。每空一词。
The Mid-Autumn Festival
Date
The Mid-Autumn Festival is about in 21______ or 22______.
The moon
The moon on that day is said to be the 23______ and 24______.
Activities
People on that day get together and 25______ the 26______.
Meaning
The Mid-Autumn Festival is 27______ 28______ 29______ for family.
Food
Nowadays people can even eat mooncakes with fruit,coffee,chocolate and 30______.
你将听到一篇短文。请根据所听内容,完成下面表格。每空一词。
The Mid-Autumn Festival
Date
The Mid-Autumn Festival is about in 21______ or 22______.
The moon
The moon on that day is said to be the 23______ and 24______.
Activities
People on that day get together and 25______ the 26______.
Meaning
The Mid-Autumn Festival is 27______ 28______ 29______ for family.
Food
Nowadays people can even eat mooncakes with fruit,coffee,chocolate and 30______.
答案:
21. September
22. October
23. biggest
24. brightest
25. watch
26. moon
27. a
28. special
29. day
30. ice-cream
解析:根据听力短文"Every year in September or October, the Mid-Autumn Festival... On this day, the moon is said to be its biggest and brightest... People like to meet in the evening and watch the moon... The Mid-Autumn Festival is important because it is a special day for family... nowadays,there are many different kinds of mooncakes including fruit,coffee,chocolate and even ice-cream mooncakes."可知各空依次填September、October、biggest、brightest、watch、moon、a、special、day、ice-cream。
22. October
23. biggest
24. brightest
25. watch
26. moon
27. a
28. special
29. day
30. ice-cream
解析:根据听力短文"Every year in September or October, the Mid-Autumn Festival... On this day, the moon is said to be its biggest and brightest... People like to meet in the evening and watch the moon... The Mid-Autumn Festival is important because it is a special day for family... nowadays,there are many different kinds of mooncakes including fruit,coffee,chocolate and even ice-cream mooncakes."可知各空依次填September、October、biggest、brightest、watch、moon、a、special、day、ice-cream。
查看更多完整答案,请扫码查看