第34页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
(
—30 yuan each. And we can get 50% off with our student cards.
A.way
B.time
C.project
D.ticket
D
)1.—How much is the ______ to the National Park?—30 yuan each. And we can get 50% off with our student cards.
A.way
B.time
C.project
D.ticket
答案:
1.D
(
A.respect
B.study
C.touch
D.improve
A
)2.If our friends tell us their secrets, we should keep them to ourselves, because friends need to ______ each other.A.respect
B.study
C.touch
D.improve
答案:
2.A
(
A.true
B.new
C.healthy
D.beautiful
A
)3.Many people walk in and out of your life, but only ______ friends will leave footprints(足迹) in your heart.A.true
B.new
C.healthy
D.beautiful
答案:
3.A
(
—Don't worry. Let me help you.
A.for
B.with
C.in
D.of
D
)4.—Tom, I'm afraid ______ those dogs. They're running to me.—Don't worry. Let me help you.
A.for
B.with
C.in
D.of
答案:
4.D
(
A.worried about
B.busy with
C.happy with
D.interested in
B
)5.My parents are ______ their work, so I have to look after my little sister at home on weekends.A.worried about
B.busy with
C.happy with
D.interested in
答案:
5.B
Ⅱ. 短文阅读
①Look around. Do you see your friends? Friends are people you like to be with. Your school playground is a good place to make friends. Ask someone new to play! If a child asks you to play, say “yes”.
②Friends make each other laugh. Anna tells Alex a funny joke. Then Alex does a funny dance. That's what friends do. Friends help each other. Amy helps Jake work out a maths problem. Jake helps Amy get the book in the bookcase. That is what friends do. Friends trust each other. When they have some problems, they will tell their close friends. Their friends will keep these secrets. They share happiness and sadness.
③ Sometimes a friend may feel sad. When Ben is sad, Lily tries to make him smile. That's what friends do. Sometimes friends may get angry with each other. When that happens, they can talk about how they feel. Later, they can say, “I'm sorry.” That's what friends do.
④Sometimes friends also argue with each other. But it doesn't matter. They must learn to understand each other, or the friendship won't last(持续) long. Understanding is the most important in friendships. Everyone has the right (权利) to choose friends. Our friends may make friends with those we dislike. But we shouldn't be sad when our friends do that.
(
A. Friends help each other.
B. Alex does a funny dance.
C. Friends make each other laugh.
D. Amy helps Jake work out a maths problem.
(
A. By giving examples.
B. By showing results.
C. By asking questions.
D. By telling stories.
(

①Look around. Do you see your friends? Friends are people you like to be with. Your school playground is a good place to make friends. Ask someone new to play! If a child asks you to play, say “yes”.
②Friends make each other laugh. Anna tells Alex a funny joke. Then Alex does a funny dance. That's what friends do. Friends help each other. Amy helps Jake work out a maths problem. Jake helps Amy get the book in the bookcase. That is what friends do. Friends trust each other. When they have some problems, they will tell their close friends. Their friends will keep these secrets. They share happiness and sadness.
③ Sometimes a friend may feel sad. When Ben is sad, Lily tries to make him smile. That's what friends do. Sometimes friends may get angry with each other. When that happens, they can talk about how they feel. Later, they can say, “I'm sorry.” That's what friends do.
④Sometimes friends also argue with each other. But it doesn't matter. They must learn to understand each other, or the friendship won't last(持续) long. Understanding is the most important in friendships. Everyone has the right (权利) to choose friends. Our friends may make friends with those we dislike. But we shouldn't be sad when our friends do that.
(
A
)1. What does the underlined word “That” in paragraph 2 refer to?A. Friends help each other.
B. Alex does a funny dance.
C. Friends make each other laugh.
D. Amy helps Jake work out a maths problem.
(
A
)2. 新考法 行文方式 How does the writer prove his view in paragraph 3?A. By giving examples.
B. By showing results.
C. By asking questions.
D. By telling stories.
(
B
)3. 新考法 文章结构 What is the RIGHT structure of the text?
答案:
II.1.A 2.A 3.B
查看更多完整答案,请扫码查看