2025年初中必刷题八年级上册英语译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年初中必刷题八年级上册英语译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年初中必刷题八年级上册英语译林版》

( )1. The underlined phrase “put off” means “____” in the passage.
A. pour
B. delay
C. end
D. wear
B

( )2. In order to do your homework better, you should ____.
A. have a break for a long time
B. put off doing your homework
C. never get something to eat first
D. do your homework before you get too tired
D

( )3. Which is the right structure of the passage? (① = Paragraph 1 ② = Paragraph 2…)

C
答案:
1. B 词义猜测题。根据 until the last minute 及后文可猜测,这种行为是推迟做作业。故选 B 项。
2. D 细节理解题。根据"Then you should always do your homework before you get too tired."可知,为了更好地完成作业,你应该在太累之前做作业,故选 D 项。
3. C 推理判断题。文章第一段提出问题并表明要给出建议,属于总述;第二、三段分别从不同方面给出具体建议;第四段总结遵循这些建议会有更好的学习习惯,呼吁采取行动,是总结。故选 C 项。
Ⅱ阅读还原
[2025 江苏南京期中] Having good habits can make you study better. When you have good habits, you can learn things quickly. ____4 So it is necessary for you to develop some good studying habits. But how can you do it? Here are some suggestions for you.
____5 It is easier to develop good studying habits if you study at the same time every day. Once you have a fixed time to study, it will be easier for you to find time to prepare for tests.
Create a good studying environment. ____6 A good study place is where you feel comfortable and where you have everything you need for studying. If possible, choose an area that is away from telephones or televisions. You can play music if it helps you learn well.
Ask questions. No one knows everything. Everyone may have some questions and difficulties while studying. But you can learn from each other by asking questions. Write the questions you have from the reading. ____7 Then you may understand the questions better.
Take notes. Keeping a notebook is important if you want to learn something. ____8 You can also review what you have learnt in class.
A. Make a time plan for studying.
B. You can also memorize new points easily.
C. Discuss them with your partners or teachers.
D. This communication is very important in children's growing up.
E. And you can share your notebook with your classmates.
F. The secret to efficient (高效的) studying is to find a good study place.
答案:
4. B 根据"When you have good habits, you can learn things quickly."可知,空处继续描述好习惯的积极影响。选项 B (你还可以轻松记住新的要点。)与之相符。故选 B 项。
5. A 根据"Once you have a fixed time to study, it will be easier for you to find time to prepare for tests."可知,此处提到了规划好学习时间的重要性。选项 A (制订一份学习时间计划。)与之相符。故选 A 项。
6. F 根据"Create a good studying environment."可知,此处提到了创造良好的学习环境。选项 F (高效学习的秘诀是找到一个好的学习地点。)与之相符。故选 F 项。
7. C 根据"Write the questions you have from the reading."以及"Then you may understand the questions better."可知,空处与讨论问题有关。选项 C (与你的搭档或老师讨论它们。)与之相符。故选 C 项。
8. E 根据"Take notes. Keeping a notebook is important if you want to learn something."可知空处与做笔记相关。选项 E (你可以与同学分享你的笔记本。)与之相符。故选 E 项。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭