第3页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
(
A. 9.
B. 10.
C. 11.
D. 12.
(

(
A. Mike and Victor play tennis three times a week.
B. Grace doesn't enjoy dancing at all.
C. Tara is different from Lisa.
D. Monica is an outgoing girl.
B
)1. How old was Mike when he and Victor became friends?A. 9.
B. 10.
C. 11.
D. 12.
(
D
)2. 新考法图示理解What subject is Lisa good at?(
A
)3. Which is TRUE?A. Mike and Victor play tennis three times a week.
B. Grace doesn't enjoy dancing at all.
C. Tara is different from Lisa.
D. Monica is an outgoing girl.
答案:
1. B 细节理解题。根据第一个文本框中的“We became friends when I was ten years old.”可知十岁时就成了朋友。故选 B 项。2. D 细节理解题。根据第三个文本框中的“She studies better than me and she always helps me with my Maths.”可知莉萨擅长数学,故选 D 项。3. A 细节理解题。根据第一个文本框中的“We play tennis three times a week and play basketball twice a week.”可知选项 A 表述正确,故选 A 项。
体裁:说明文
题材:人际交往
词数:245
难度:★★★
[2025江苏南通期中]Too many people want others to be their friends, but they don't give friendships back. That is why some friendships don't last very long. 4 You must learn to treat your friend the way you want your friend to treat you. Learning to be a good friend means learning three rules: be honest; be generous; be understanding.
Honesty is where a good friendship starts. Friends must be able to trust one another. If you don't tell the truth, people usually find out. If a friend finds out that you haven't been honest, you may lose your friend's trust. 5
Generosity means sharing, and sharing makes a friendship grow. You don't have to give your lunch money or your clothes, of course. Instead, you have to learn how to share things you enjoy, like your hobbies and interests. Naturally you will want to share your ideas and feelings. 6 They tell your friend what is important to you. By sharing them you help your friend know you better.
Sooner or later, everyone needs understanding and help with a problem. Something may go wrong at school. Talking about the problem can make it easier to solve. 7 So to be a friend, you must listen and understand. You must try to put yourself in your friend's place so you can understand the problem better.
8 But all true friendships have three things in common. If you plan to keep your friendships, you must be honest, be generous and be understanding.
A.To have a friend, you must learn to be a friend.
B.A friend will never forget you.
C.No two friendships are ever exactly similar.
D.Turning to a friend can be the first step in solving the problem.
E.These can be valuable to a friend.
F.Good friends always trust one another to speak and act honestly.
题材:人际交往
词数:245
难度:★★★
[2025江苏南通期中]Too many people want others to be their friends, but they don't give friendships back. That is why some friendships don't last very long. 4 You must learn to treat your friend the way you want your friend to treat you. Learning to be a good friend means learning three rules: be honest; be generous; be understanding.
Honesty is where a good friendship starts. Friends must be able to trust one another. If you don't tell the truth, people usually find out. If a friend finds out that you haven't been honest, you may lose your friend's trust. 5
Generosity means sharing, and sharing makes a friendship grow. You don't have to give your lunch money or your clothes, of course. Instead, you have to learn how to share things you enjoy, like your hobbies and interests. Naturally you will want to share your ideas and feelings. 6 They tell your friend what is important to you. By sharing them you help your friend know you better.
Sooner or later, everyone needs understanding and help with a problem. Something may go wrong at school. Talking about the problem can make it easier to solve. 7 So to be a friend, you must listen and understand. You must try to put yourself in your friend's place so you can understand the problem better.
8 But all true friendships have three things in common. If you plan to keep your friendships, you must be honest, be generous and be understanding.
A.To have a friend, you must learn to be a friend.
B.A friend will never forget you.
C.No two friendships are ever exactly similar.
D.Turning to a friend can be the first step in solving the problem.
E.These can be valuable to a friend.
F.Good friends always trust one another to speak and act honestly.
答案:
4. A 根据“You must learn to treat your friend the way you want your friend to treat you.”可知,选项 A (要想拥有朋友,你必须学会成为朋友。) 符合语境。故选 A 项。5. F 根据“If a friend finds out that you haven't been honest, you may lose your friend's trust.”可知此处与朋友之间的信任相关,结合选项,故选 F 项。6. E 根据“Naturally you will want to share your ideas and feelings.”及空后一句可知,此处应说明与朋友分享想法和感受的好处,选项 E (这些对朋友来说很有价值。) 符合语境。故选 E 项。7. D 根据“Talking about the problem can make it easier to solve.”可知,此处与向朋友求助和解决问题相关。结合选项,故选 D 项。8. C 根据“But all true friendships have three things in common.”可知,选项 C (没有两种友谊是完全相同的。) 符合语境。故选 C 项。
查看更多完整答案,请扫码查看