第15页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
( )29.
( )30.
( )31.
( )32.
D
( )30.
B
( )31.
A
( )32.
C
答案:
29. D 细节理解题。根据"But the owner John thought it was impossible for his boat to go to Yokohama. Phileas Fogg gave him a lot of money. In the end, John agreed to try."可知,约翰是为了拿到一大笔钱才同意帮助菲利斯的。故选 D 项。
30. B 细节理解题。根据"The American ship to Yokohama left the evening before. Phileas Fogg was going to catch it. He found a small boat... Phileas Fogg gave him a lot of money." "Then, a storm was coming from the south." 及 "As they came into the harbour in Shanghai, they saw the American ship leaving."可知正确顺序是②④①③。故选 B 项。
31. A 词义猜测题。根据"They worked as hard as possible, but the little boat could not make it in time. As they came into the harbour in Shanghai, they saw the American ship leaving."可知,他们到达上海时,美国船已经离开了,他们没有赶上。由此推知 make it 是指赶上那艘船。故选 A 项。
32. C 推理判断题。根据"As they came into the harbour in Shanghai, they saw the American ship leaving."可知,菲利斯到上海后船已经开走,所以他可能会说"真可惜!"故选 C 项。
29. D 细节理解题。根据"But the owner John thought it was impossible for his boat to go to Yokohama. Phileas Fogg gave him a lot of money. In the end, John agreed to try."可知,约翰是为了拿到一大笔钱才同意帮助菲利斯的。故选 D 项。
30. B 细节理解题。根据"The American ship to Yokohama left the evening before. Phileas Fogg was going to catch it. He found a small boat... Phileas Fogg gave him a lot of money." "Then, a storm was coming from the south." 及 "As they came into the harbour in Shanghai, they saw the American ship leaving."可知正确顺序是②④①③。故选 B 项。
31. A 词义猜测题。根据"They worked as hard as possible, but the little boat could not make it in time. As they came into the harbour in Shanghai, they saw the American ship leaving."可知,他们到达上海时,美国船已经离开了,他们没有赶上。由此推知 make it 是指赶上那艘船。故选 A 项。
32. C 推理判断题。根据"As they came into the harbour in Shanghai, they saw the American ship leaving."可知,菲利斯到上海后船已经开走,所以他可能会说"真可惜!"故选 C 项。
Dear Peter,
How are you? I'm writing to introduce my best friend David to you.
I hope you can make friends with him.
Yours,
Li Ming
How are you? I'm writing to introduce my best friend David to you.
David is 16 years old. He is of medium height. He has short black hair and bright eyes. David is very friendly and always ready to help others. He has a good sense of humour. He often tells us funny stories and makes us happy. He is also an honest boy and he can keep secrets for his friends. He never says a bad word about others. His hobby is playing basketball, and he dreams of becoming a professional basketball player in the future.
I hope you can make friends with him.
Yours,
Li Ming
答案:
Dear Peter,
How are you? I'm writing to introduce my best friend David to you.
David is 16 years old. He is of medium height. He has short black hair and bright eyes. David is very friendly and always ready to help others. He has a good sense of humour. He often tells us funny stories and makes us happy. He is also an honest boy and he can keep secrets for his friends. He never says a bad word about others. His hobby is playing basketball, and he dreams of becoming a professional basketball player in the future.
I hope you can make friends with him.
Yours,
Li Ming
How are you? I'm writing to introduce my best friend David to you.
David is 16 years old. He is of medium height. He has short black hair and bright eyes. David is very friendly and always ready to help others. He has a good sense of humour. He often tells us funny stories and makes us happy. He is also an honest boy and he can keep secrets for his friends. He never says a bad word about others. His hobby is playing basketball, and he dreams of becoming a professional basketball player in the future.
I hope you can make friends with him.
Yours,
Li Ming
查看更多完整答案,请扫码查看