第18页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
任务1 信息还原(选项中有两项为多余选项)
Lucy is an English girl,and I'm her pencil. I'm Lucy's helper(帮手). Lucy's pencil box is my home. I have some friends here. 1 Because Lucy likes me,I'm the king(国王) in the pencil box. My friends and I are happy every day.
But now,I'm not happy. An automatic(自动的) pencil is in my home. It's new and nice. It wears red and blue clothes. 2 It can write and sing(唱歌). 3 Lucy likes it very much! The new automatic pencil is her helper now. It's the new king. 4 Maybe(或许) I can find a new home.
A. It's a music pencil.
B. This is my new classmate Tom.
C. What can I do now?
D. They are three pens,a ruler and an eraser.
E. He is kind and helpful.
F. But I'm old and I can only help Lucy to write.
1.______ 2.______ 3.______ 4.______
任务2 实验班原创 阅读理解
1. Where is Lucy from?
A. England.
B. Cuba.
C. Canada.
D. America.
2. The old pencil has ______ friends.
A. three
B. four
C. five
D. six
3. What can the automatic pencil do?
A. It can only write.
B. It can only sing.
C. It can write and sing.
D. It can speak English.
4. 中考新考法 推断代词指代 What does the underlined word "it" in Paragraph 2 refer to(指的是)?
A. The pencil box.
B. The automatic pencil.
C. The ruler.
D. The eraser.
5. According to Paragraph 2,we can know that ______.
A. the pens are new and nice
B. the old pencil can only help Lucy to write
C. Lucy loves the eraser
D. the old pencil finds a new home
Lucy is an English girl,and I'm her pencil. I'm Lucy's helper(帮手). Lucy's pencil box is my home. I have some friends here. 1 Because Lucy likes me,I'm the king(国王) in the pencil box. My friends and I are happy every day.
But now,I'm not happy. An automatic(自动的) pencil is in my home. It's new and nice. It wears red and blue clothes. 2 It can write and sing(唱歌). 3 Lucy likes it very much! The new automatic pencil is her helper now. It's the new king. 4 Maybe(或许) I can find a new home.
A. It's a music pencil.
B. This is my new classmate Tom.
C. What can I do now?
D. They are three pens,a ruler and an eraser.
E. He is kind and helpful.
F. But I'm old and I can only help Lucy to write.
1.______ 2.______ 3.______ 4.______
任务2 实验班原创 阅读理解
1. Where is Lucy from?
A. England.
B. Cuba.
C. Canada.
D. America.
2. The old pencil has ______ friends.
A. three
B. four
C. five
D. six
3. What can the automatic pencil do?
A. It can only write.
B. It can only sing.
C. It can write and sing.
D. It can speak English.
4. 中考新考法 推断代词指代 What does the underlined word "it" in Paragraph 2 refer to(指的是)?
A. The pencil box.
B. The automatic pencil.
C. The ruler.
D. The eraser.
5. According to Paragraph 2,we can know that ______.
A. the pens are new and nice
B. the old pencil can only help Lucy to write
C. Lucy loves the eraser
D. the old pencil finds a new home
答案:
1.D 2.A 3.F 4.C
@@1.A [解析]细节理解题。根据第一段中的“Lucy is an English girl”可知,露西来自英国。故选 A。2.C [解析]细节理解题。根据第一段中的“I have some friends here. They are three pens,a ruler and an eraser.”可知,旧铅笔的朋友是三只钢笔、一把尺子及一块橡皮擦,共有五个朋友。故选 C。3.C [解析]细节理解题。根据第二段中的“It can write and sing(唱歌).”可知,自动铅笔能写能唱。故选 C。4.B [解析]代词指代题。根据第二段中的“An automatic (自动的) pencil is in my home. It's new and nice... Lucy likes it very much!”可知,在旧铅笔的家里,有了一支自动铅笔,它又新又好,能够写字和唱歌,露西非常喜欢它。因此 it 指代前文提到的“自动铅笔”。故选 B。5.B [解析]细节理解题。根据第二段中的“But I'm old and I can only help Lucy to write.”可知,旧铅笔只能帮助露西写字。故选 B。
@@1.A [解析]细节理解题。根据第一段中的“Lucy is an English girl”可知,露西来自英国。故选 A。2.C [解析]细节理解题。根据第一段中的“I have some friends here. They are three pens,a ruler and an eraser.”可知,旧铅笔的朋友是三只钢笔、一把尺子及一块橡皮擦,共有五个朋友。故选 C。3.C [解析]细节理解题。根据第二段中的“It can write and sing(唱歌).”可知,自动铅笔能写能唱。故选 C。4.B [解析]代词指代题。根据第二段中的“An automatic (自动的) pencil is in my home. It's new and nice... Lucy likes it very much!”可知,在旧铅笔的家里,有了一支自动铅笔,它又新又好,能够写字和唱歌,露西非常喜欢它。因此 it 指代前文提到的“自动铅笔”。故选 B。5.B [解析]细节理解题。根据第二段中的“But I'm old and I can only help Lucy to write.”可知,旧铅笔只能帮助露西写字。故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看