一、选出每组单词中不同类的一项。
(
(
(
(
(
(
C
)1. A. share B. join C. idea(
B
)2. A. does B. hobby C. cooks(
B
)3. A. clubs B. email C. puzzles(
C
)4. A. reading B. going C. amazing(
A
)5. A. Sydney B. China C. Australia
答案:
1. C 2. B 3. B 4. C 5. A
(
(
(
(
C
)1. We sometimes climb the mountain.(
B
)2. The boy likes singing very much.(
D
)3. They make Chinese food at home.(
A
)4. My pen pal lives on a farm.
答案:
1. C 2. B 3. D 4. A
三、Tom 与 David 在书房交谈。从方框中选择合适的句子,补全他们的对话。
David: Hey, Tom.
Tom: Hey, David. 1.
David: I'm writing an email to my pen pal James.
Tom: 2.
Tom: 3.
David: He likes travelling. And he's coming to Hangzhou with his parents next week.
Tom: Great! 4.
David: Good idea!
Tom: 5.
A. What is his hobby?
B. Have a good time!
C. You should take them to the West Lake.
D. Where does he live?
E. What are you doing?
David: Hey, Tom.
Tom: Hey, David. 1.
E
David: I'm writing an email to my pen pal James.
Tom: 2.
D
David: In London.Tom: 3.
A
David: He likes travelling. And he's coming to Hangzhou with his parents next week.
Tom: Great! 4.
C
David: Good idea!
Tom: 5.
B
A. What is his hobby?
B. Have a good time!
C. You should take them to the West Lake.
D. Where does he live?
E. What are you doing?
答案:
1. E 2. D 3. A 4. C 5. B
( )1. Jenny's favourite thing is riding a horse.
( )2. Jenny always cooks food on the weekend.
( )3. Emma's hobbies are playing football and swimming.
( )4. Jack likes going hiking and playing basketball.
( )5. Jack often goes hiking with Emma.
(二)根据短文内容,回答问题。
1. What's Jack like?
2. [知识运用题] What are your hobbies?(根据实际情况回答问题)
F
( )2. Jenny always cooks food on the weekend.
T
( )3. Emma's hobbies are playing football and swimming.
F
( )4. Jack likes going hiking and playing basketball.
T
( )5. Jack often goes hiking with Emma.
F
(二)根据短文内容,回答问题。
1. What's Jack like?
Jack is tall and strong.
2. [知识运用题] What are your hobbies?(根据实际情况回答问题)
I like singing and dancing.
答案:
(一) 1. F 解析:根据短文中"But my favourite thing is riding a bike."可知,Jenny最喜欢骑自行车,而不是骑马。 2. T 3. F 4. T 5. F 解析:根据短文中"Jack often goes hiking with his brother on the weekend."可知,Jack经常在周末和他的哥哥一起去远足,而不是和Emma一起。
(二) 1. Jack is tall and strong. 2. I like singing and dancing.(本题答案不唯一)
(二) 1. Jack is tall and strong. 2. I like singing and dancing.(本题答案不唯一)
查看更多完整答案,请扫码查看