1. Look! They are
2. Alice often
3. My father likes
4. Judy is going to
5.
flying
kites in the park.2. Alice often
listens
to music on the weekend.3. My father likes
watching
TV.4. Judy is going to
draw
cartoons tomorrow.5.
Doing
kung fu is his hobby.
答案:
1. flying 2. listens 3. watching 4. draw 5. Doing
(

A.singing
B.dancing
C.drawing
C
)1.Zhang Peng likes ______.A.singing
B.dancing
C.drawing
答案:
C
(
A.on a farm
B.in a factory
C.in a hospital
A
)2.My grandpa is a farmer. He works ______.A.on a farm
B.in a factory
C.in a hospital
答案:
A
(
— ______
A.They like playing football.
B.They can play football.
C.They are going to play football.
A
)3.— What are their hobbies?— ______
A.They like playing football.
B.They can play football.
C.They are going to play football.
答案:
A
(
A.Climbs mountains
B.Playing basketball
C.Listen to music
B
)4.______ is his hobby.A.Climbs mountains
B.Playing basketball
C.Listen to music
答案:
B
三、给下列句子选择合适的答语。
(
(
(
(
(
(
B
)1. Who is your best friend?(
D
)2. I'm going to teach him a song.(
E
)3. What are Peter's hobbies?(
A
)4. Sometimes he reads to the cows.(
C
)5. Do you like listening to music?
答案:
1. B 2. D 3. E 4. A 5. C
四、[新素材]阅读材料,完成下列各题。
| Person | Job | Hobby |
| Alice's father | | |
| Alice's mother | | |
| Alice | | |

(一)根据材料内容,完成短文。
I'm Alice. I am twelve years old. There
(二)根据第(一)题中的短文,回答问题。
1. Where does Alice live?
2. Does Alice listen to music after school?
| Person | Job | Hobby |
| Alice's father | | |
| Alice's mother | | |
| Alice | | |
(一)根据材料内容,完成短文。
I'm Alice. I am twelve years old. There
are
three people in my family. They are my parents and me. We live in a big city. My father is a doctor
. He works in a hospital
. He likes taking
a trip
. My mother is a teacher. She teaches
English. She likes watching
TV. I'm a student. I like music very much. I usually listen to music after school.(二)根据第(一)题中的短文,回答问题。
1. Where does Alice live?
She lives in a big city.
2. Does Alice listen to music after school?
Yes,she does.
答案:
are;doctor;hospital;taking;trip;teaches; watching
@@1. She lives in a big city. 2. Yes,she does.
@@1. She lives in a big city. 2. Yes,she does.
查看更多完整答案,请扫码查看