2025年时习之暑假衔接七年级英语人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年时习之暑假衔接七年级英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年时习之暑假衔接七年级英语人教版》

(咸宁期末)There are four seasons in a year. They are spring, summer, autumn and winter. All seasons have their colours. What is every season's colour?
Spring is green. When spring comes, trees and grass begin to grow. When we see green, we usually feel happy. For me, spring is the best season for going out.
Summer is different. It's usually very hot, so the season is red. In summer, the flowers look so beautiful. Some people like summer because they can go swimming. It is a good sport in summer.
It usually gets cool in autumn. The rice in the fields and fruit on the trees are signs of autumn. Its colour is gold. Farmers are usually busy. Of course, they are happy too. For me, it's also a good season for doing sport.
What about winter? When it snows, everything becomes white. So it is a white season. Winter is usually cold. But snow surprises and excites us. People enjoy skating and making snowmen in winter.
( )1. How do people usually feel when they see green?
A. Cool.
B. Warm.
C. Quiet.
D. Happy.
( )2. What does the underlined word “they” in Paragraph 4 refer to?
A. Students.
B. Children.
C. Farmers.
D. Parents.
( )3. Which is the structure of the passage? (P = Paragraph)

( )4. What's the main idea of the passage?
A. The colours of different seasons.
B. The weather in different seasons.
C. Different sports in different seasons.
D. How people have a good time in different seasons.
( )5. In which part of the newspaper can you read this passage?
A. Sports.
B. Life.
C. Art.
D. Travel.
答案: 1. D 【点拨】根据第二段中的“When we see green, we usually feel happy.”可知,当看到绿色时,人们会有种开心的感觉。故选 D。
2. C 【点拨】根据第四段中的“Farmers are usually busy.”以及画线词所在句中的“too”可知,they 应指代的是 farmers。故选 C。
3. C 【点拨】通读全文可知,文章结构为总分结构。第一段引出四季有不同的颜色。后面四段分别介绍了四季的不同颜色。故选 C。
4. A 【点拨】结合文章内容可知,文章主要介绍了四季的颜色以及简要提到了每个季节的相关特点及活动。故选 A。
5. B 【点拨】结合文章内容可知,文章介绍了四季的颜色以及每个季节的相关特点及活动,十分具有生活气息。故选 B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭