第26页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
例 Do you want to be healthy every day? Here are some things you can do.
Get up early. You must go to bed early in the evening. Don't watch TV or play computer games too late. You should go to bed before ten o'clock in the evening and then get up at about six in the morning.
Eat healthy food. It's important to eat fruit and vegetables every day. Ice cream and hamburgers taste good, but they are really not good for you. So don't eat them every day. And you must eat a good breakfast every morning.
Play sport every day. You are always busy at school, but you should exercise every day to keep healthy. In the morning, you can run for exercise. After school, you can play ball games with your friends. Even in the evening, you can take a walk or swim. When you're free, just exercise!
Make more friends. It is a useful way to keep healthy because sharing interesting things with them makes you feel relaxed. Life will become more beautiful with good friends. So make more good friends!
What's the structure of the passage? (P = Paragraph)

Get up early. You must go to bed early in the evening. Don't watch TV or play computer games too late. You should go to bed before ten o'clock in the evening and then get up at about six in the morning.
Eat healthy food. It's important to eat fruit and vegetables every day. Ice cream and hamburgers taste good, but they are really not good for you. So don't eat them every day. And you must eat a good breakfast every morning.
Play sport every day. You are always busy at school, but you should exercise every day to keep healthy. In the morning, you can run for exercise. After school, you can play ball games with your friends. Even in the evening, you can take a walk or swim. When you're free, just exercise!
Make more friends. It is a useful way to keep healthy because sharing interesting things with them makes you feel relaxed. Life will become more beautiful with good friends. So make more good friends!
What's the structure of the passage? (P = Paragraph)
答案:
C 该文章的结构是“总——分”。文章第一段提出保持健康的几条建议,接下来的四段分别详细解释了这四条建议。
例 Do you like reading English books? Are you a good reader? This website(网站) is here to help you practise reading. You can find interesting and easy books to read. These books can help you learn English better.
How does the writer begin the passage?
A. By giving numbers.
B. By doing a survey.
C. By showing examples.
D. By asking questions.
How does the writer begin the passage?
A. By giving numbers.
B. By doing a survey.
C. By showing examples.
D. By asking questions.
答案:
D 【点拨】根据“Do you like reading English books? Are you a good reader?”可知,文章通过两个问句引出话题。
例 Parents love us best in the world. As children, we should do something to show our love to them. Here are a few of my ways.
Make a card. You may think making a card is a little thing, and most of you may never try it. My parents keep all the cards from me. They say the cards are treasures(珍宝) to them. So why not make a card for your parents?
▲ My dad and mum are busy every day. They need to work and do housework. All these things make them tired, so I always keep my room clean and tidy. How about you? Do you often clean your room?
Which can you put in “▲”?
A. Keep busy.
B. Clean the room.
C. Work hard.
D. Do homework.
Make a card. You may think making a card is a little thing, and most of you may never try it. My parents keep all the cards from me. They say the cards are treasures(珍宝) to them. So why not make a card for your parents?
▲ My dad and mum are busy every day. They need to work and do housework. All these things make them tired, so I always keep my room clean and tidy. How about you? Do you often clean your room?
Which can you put in “▲”?
A. Keep busy.
B. Clean the room.
C. Work hard.
D. Do homework.
答案:
B 【点拨】根据下文“... so I always keep my room clean and tidy. How about you? Do you often clean your room?”可知,此处与打扫自己的房间有关。
查看更多完整答案,请扫码查看