2025年暑假生活五年级上海教育出版社


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年暑假生活五年级上海教育出版社 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年暑假生活五年级上海教育出版社》

阅读理解,与短文内容相符的写“T”,不符的写“F”。Read and judge.
The rabbits live near a tree. In that tree lives an owl. The owl is not a good neighbour. Every night the owl makes a lot of noises. The rabbits cannot sleep. One morning, the rabbits wake up the owl. “Please don’t make noises at night!” they say, “We can’t sleep.” But the owl does not listen. The rabbits are tired. They cannot sleep near the tree. One rabbit has an idea. “Let’s dig a hole. We can sleep there. It’s very quiet underground.” The rabbits dig a big hole and sleep there. Now all rabbits sleep in holes.
( )(1) The owl is the rabbits’ neighbour.
( )(2) The rabbits can’t sleep because the owl makes many noises every night.
( )(3) The owl listens to the rabbits, and then it doesn’t make any noises.
( )(4) The rabbits dig a big hole and sleep in the hole.
( )(5) The rabbits and the owl become good friends.
答案:
(1)T
(2)T
(3)F
(4)T
(5)F

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭