2025年考出好成绩九年级英语全一册鲁教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年考出好成绩九年级英语全一册鲁教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年考出好成绩九年级英语全一册鲁教版》

读范文.学写作
Ladies and gentlemen,
  How will words influence others? Let me tell you one of my experiences.
At the end of Grade 7, I failed in my English exam. I felt sad and cried. At that time, my English teacher said to me smilingly, “Don't cry! Your spoken English is very good. You are only a bit weak at spelling. I believe you can do better!” Since then, I have been working hard at word spelling and I've made great progress in my English.
  So let's encourage others more and try to help them out when they are in difficulty.
任务一 分析范文结构 阅读文章将下面的思维导图补充完整。
Solets总结经验
任务二 学习范文语言 找出文中when和that引导的宾语从句。
______________________________
答案: 任务一 failed in my English exam; my English teacher; have been working hard; I've made great progress in my English; encourage others more and try to help them out when they are in difficulty任务二 I believe you can do better! So let's encourage others more and try to help them out when they are in difficulty.
迁移运用
----
电影《你好,李焕英》讲述了妈妈和女儿之间的故事。生活中,你和妈妈之间肯定发生过很多令
你难以忘记的事情,请用英语介绍你的妈妈,讲述一件你们经历过的事情,并说说你会用什么实际行
动来报答妈妈。
内容包括:1.something about your mother(外表,性格,爱好); 2.an experience youhad with your
mother ;3. what you will do to thank her
要求:1.词数不少于80;2.文中不得出现真实的人名、校名。
答案: My mother is a kind and gentle woman. She is a pretty woman with a round face and two big black eyes. She always has a smile on her face. And she likes cooking and reading. I love my mother very much. I still remember it was the summer vacation in Grade 8 when I felt painful in my foot and found that I was bitten by a snake. Without saying anything, my mother took me to the hospital in a rush. Thanks to my mother, the doctor saved me in time. It took me a few days to fully recover. What a great mother she is! My mother loves me so much. To thank my mother, I will always listen to her and never do anything that makes her angry. And I will make every effort to do the housework to help my mother reduce the burden.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭