2025年考出好成绩九年级英语全一册鲁教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年考出好成绩九年级英语全一册鲁教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年考出好成绩九年级英语全一册鲁教版》

III.阅读还原。语篇类型:说明文−科普类短文 词数:270 难度:中
  Imagine a holiday to the moon? Sounds crazy? Not really. A Japanese company has been working on how to organize holidays to the moon for several years now. 11.______
  Trying to make the holiday possible will not be an easy task, and the Japanese company plans to make it in stages. 12.______ A transport system, like the space shuttle(航天飞机) used by NASA, at the moment is likely to be developed for this purpose.
  The next stage is to build a big hotel orbiting 500km above the earth. The hotel will orbit the earth once every four or five hours, which will offer visitors some fascinating views of the earth. 13.______ While this may not seem very exciting at first, think about new sports that can be designed for people to play in zero gravity.
  The final stage in the plan is the construction of a hotel on the surface of the moon itself. As solar energy would be used to provide power, it would be important to build the hotel near one of the poles of the moon in order to gather as much solar energy as possible. 14.______ It is also important to find a part of the moon which is flat, as a long runway will need to be built for the space shuttle to land on. Meanwhile, the company has already developed ways to make cement(水泥) on the moon. 15.______ The company plans to produce water from oxygen elements, which can be found in moon rocks, and hydrogen(氢), which will have to be imported from earth.
  So perhaps in a few years you might be enjoying yourselves on the moon.
  
A. Next, the hotel will have a wide range of sporting activities.
  
B. This is because a lunar day, which is 14 earth days long, is followed by 14 days of darkness.
  
C. The first thing to do is to organize trips around the earth for a few hours.
  
D. There would probably be holidays to a moon hotel within the next ten years.
  E. There is plenty of sand, but the big problem will come with producing water.
答案: 11. D 12. C 13. A 14. B 15. E
相关表达梳理仿写
1. I attended a concert yesterday so it might still be in the music hall. (might be)
 仿写: 我昨天野餐了所以它可能仍然在公园中。______________________________
2. It used to be very quiet. (used to)
 仿写: 我的家过去很吵闹。______________________________
3. There must be something visiting the homes in our neighborhood. (must)
 仿写: 我们小区肯定有人在半夜唱歌。
 ______________________________
4. I wonder if these are Jim's glasses. (wonder)
 仿写: 我想知道你是否为未来的生活做好了准备。______________________________
答案: 1. I had a picnic yesterday, so it might still be in the park.
2. My home used to be very noisy.
3. There must be somebody singing in the middle of the night in our neighborhood.
4. I wonder if you are ready for your future life.
读范文.学写作
               Who could it be?
  There was a loud knock at the door at midnight. The knock woke me up. I felt scared a lot at first.
Unit3 It must belong to Carla. Who could it be? I just thought it might be a thief. But later I thought I must be wrong. It couldn't be a thief. The thief was afraid, and he couldn't knock at the door. It couldn't be my father or mother, because they were staying at home. It might be my neighbor. Maybe he wanted some help. Oh, it must be my aunt. She likes knocking at the door at midnight when she doesn't fall asleep. She wants to change a room to sleep.
  I opened the door. It was really my aunt.
任务一 分析范文结构 阅读文章将下面的思维导图补充完整。
揭露真相
任务二 学习范文语言
 在文中画出作者在介绍猜测时使用的词块。
答案: 任务一
a loud knock; a thief; the thief was afraid, and he couldn't knock at the door; my father or mother; they were staying at home; my neighbor; my aunt; my aunt
任务二
might be; must be; couldn't be

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭