2025年考出好成绩九年级英语全一册鲁教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年考出好成绩九年级英语全一册鲁教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第27页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
I.根据句意及首字母或汉语提示写单词。
1.He works asa________(卡车)driverin afactory.
2.1fell in love with the________(粉红色的)dress when I saw it for the first time.
3.−−Lovely weather,isn' t it?
−−Yes.Shall we go for a__________(野餐)?
4.A r______is a cute,small animal with a short tail and two long ears.
5.I wanted to ask someone for hellp,but I didn' t find a________around me.
1.He works asa________(卡车)driverin afactory.
2.1fell in love with the________(粉红色的)dress when I saw it for the first time.
3.−−Lovely weather,isn' t it?
−−Yes.Shall we go for a__________(野餐)?
4.A r______is a cute,small animal with a short tail and two long ears.
5.I wanted to ask someone for hellp,but I didn' t find a________around me.
答案:
1. truck 2. pink 3. picnic 4. rabbit 5. anybody
II.用括号内所给单词的适当形式填空。
6.It doesn' t mean this camera is____________(value)although it' s old enough.
7.__________(who)dictionary is this,mine or yours?
8.My bag must____________(steal)by someone.I can' t find it everywhere.
9.I think the shirt may be______(he).He likes black.
10.J.K.Rowling isoneofthemost famous__________(write)in the world.
6.It doesn' t mean this camera is____________(value)although it' s old enough.
7.__________(who)dictionary is this,mine or yours?
8.My bag must____________(steal)by someone.I can' t find it everywhere.
9.I think the shirt may be______(he).He likes black.
10.J.K.Rowling isoneofthemost famous__________(write)in the world.
答案:
6. valuable 7. Whose 8. stolen 9. his 10. writers
11.−−Whose dictionary is this?
−It________be Jack' s.Look,his name is on Page1.
A.must B.need C.can' t D.could
−It________be Jack' s.Look,his name is on Page1.
A.must B.need C.can' t D.could
答案:
11. A
12.−Where are you going?
−I am going to________my uncle at the airport.
A.take away B.carry out
C.pick up D.care about
−I am going to________my uncle at the airport.
A.take away B.carry out
C.pick up D.care about
答案:
12. C 解析: 句意: 你打算去哪里?—我打算去机场接我叔叔。take away 带走;carry out 执行;pick up 接人;care about 关心。根据“my uncle at the airport”可知,去机场接叔叔,故选C。
13.Did you see______at the Hangzhou National Tea Museum?
−Yes.I saw many beautiful tea sets and all kinds oftea there.
A.something interesting
B.everything interesting
C.nothing interesting
D.anything interesting
−Yes.I saw many beautiful tea sets and all kinds oftea there.
A.something interesting
B.everything interesting
C.nothing interesting
D.anything interesting
答案:
13. D 解析: 句意: —你在杭州国家茶叶博物馆看到什么有趣的东西了吗?—是的。我在那里看到了许多漂亮的茶具和各种各样的茶。something 一些事,常放在肯定句中;everything 所有事;anything 任何事,常放在否定句和疑问句中;nothing 没有事。根据“Did you see...”可知是有没有看到什么有趣的事情,疑问句中用anything。故选D。
14.−Mum,I' ve signedfor a package.What' s in it?
−I' m not sure.It______be apresent from your uncle.
A.can' t B must C.may D.need
−I' m not sure.It______be apresent from your uncle.
A.can' t B must C.may D.need
答案:
14. C 解析: 句意: —妈妈,我已经签收了这个盒子。这是什么?—我不确定。这可能是你叔叔送你的礼物。can't 不可能;must 必须、一定;may 可以、可能;need 需要。根据“I'm not sure.”可知此处应说可能是你叔叔送你的礼物,may 表示推测的一种可能性,但是这个可能性不是很大,故答案选C。
15.−Jenny,You looked upset.______?
−I lost my wallet on my way home just now.
A.What' s wrongwith you
B.Do you want a new wallet
C.Who stole your new wallet
D.Is there anything wrong with you
−I lost my wallet on my way home just now.
A.What' s wrongwith you
B.Do you want a new wallet
C.Who stole your new wallet
D.Is there anything wrong with you
答案:
15. A 解析: 句意: —你看起来不高兴。发生什么事了?—我在回家的路上丢了我的钥匙。What's wrong with you? 你发生什么了;Do you want a new wallet? 你想要一个新钱包吗?Who stole your new wallet? 谁偷了你的新钱包?Is there anything else with you? 你有其他事情吗?根据“I lost my key on my way home.”可知,回答发生的事情,所以应是问你怎么了。故选A
IV.阅读理解。
My choice for a modern wonderr of the world is the Simplon Tunnel in Switzerland.It' s actually two tunnels−−railway tracks run through both of them.
They' re each almost twenty kilometers long.
They' re not the longest tunnels in the world now,but they were when they were built,back in the beginning of the20th century.The first one was started in1898and opened in1906.The other one was started in1912and was opened in1921,so each one was taken about eight years to build.The first tunnel was built by drilling in both directions−when the two drill−holes met in1905,they were only two centimeters outt of alignment.In those days,that was a tremendous achievement.
While it was being built,about3,000people worked on the construction every day.The working conditions weren' t very good−for example,it was often very hot inside and more than sixty people died during the building ofthe tunnel.
The tunnel joins Switzerland and Italy,and it has helped to make the travel between the two countries a lot easier than it was before.Now,people can put their car on the train and take it through the tunnel,so they don' t have to drive over the Simplon Pass.
I think this was a great thing to build all those years ago and it has made a big difference to the whole ofthat part ofEurope.
16.The two tunnels took about______years to build.
A.eight B.sixteen C.twenty D.forty
17.The underlined word“tremendous"may mean the achievement is______at that time.
A.fantastic B.natural C.simple D.general
18.Which ofthe following is TRUE about the Simplon Tunnel?
A.About3,000people died during the building.
B.The tunnel1connected France and Italy.
C.Cars can' t be put on the train through it.
D.It was difficult to construct the tunnel.
19.Which ofthe following best shows the structure ofthe text?

拓展设问
20.The Simplon Tunnel in Switzerland was a wonder at that time.Do you know other wonders around the world?What do these wonders showpeople?
______________________________
My choice for a modern wonderr of the world is the Simplon Tunnel in Switzerland.It' s actually two tunnels−−railway tracks run through both of them.
They' re each almost twenty kilometers long.
They' re not the longest tunnels in the world now,but they were when they were built,back in the beginning of the20th century.The first one was started in1898and opened in1906.The other one was started in1912and was opened in1921,so each one was taken about eight years to build.The first tunnel was built by drilling in both directions−when the two drill−holes met in1905,they were only two centimeters outt of alignment.In those days,that was a tremendous achievement.
While it was being built,about3,000people worked on the construction every day.The working conditions weren' t very good−for example,it was often very hot inside and more than sixty people died during the building ofthe tunnel.
The tunnel joins Switzerland and Italy,and it has helped to make the travel between the two countries a lot easier than it was before.Now,people can put their car on the train and take it through the tunnel,so they don' t have to drive over the Simplon Pass.
I think this was a great thing to build all those years ago and it has made a big difference to the whole ofthat part ofEurope.
16.The two tunnels took about______years to build.
A.eight B.sixteen C.twenty D.forty
17.The underlined word“tremendous"may mean the achievement is______at that time.
A.fantastic B.natural C.simple D.general
18.Which ofthe following is TRUE about the Simplon Tunnel?
A.About3,000people died during the building.
B.The tunnel1connected France and Italy.
C.Cars can' t be put on the train through it.
D.It was difficult to construct the tunnel.
19.Which ofthe following best shows the structure ofthe text?
拓展设问
20.The Simplon Tunnel in Switzerland was a wonder at that time.Do you know other wonders around the world?What do these wonders showpeople?
______________________________
答案:
16. B 解析: 细节理解题。根据“so each one was taken about eight years to build”可知这两条隧道花了大约16年才建成。17. A 解析: 词义猜测题。根据“The first tunnel was built by drilling in both directions — when the two drill - holes met in 1905, they were only two centimeters out of alignment.”可知此处在说明这是一个巨大的成就,fantastic 意为“绝妙的”,与其表达的意思相符。18. D 解析: 细节理解题。根据“The working conditions weren't very good — for example, it was often very hot inside and more than sixty people died during the building of the tunnel.”可知修建隧道很困难。19. A 解析: 篇章结构题。通读全文可知,第一段引出了这项成就;第二段到第四段讲述了隧道的一些细节;最后一段进行总结,表述自己的观点。20. The Great Wall in China, the Pyramids in Egypt. These wonders show the spirit of hard - working people in ancient time. They also encourage people not to give up in the face of difficulty and challenges.
V.综合填空。阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。
valuable,whose,truck,pink,wolf,
rabbit,position,might,coat,attend
It was my fifteenth birthday yesterday.And I had a birthday party at my home to celebrate it.Most of my friends21.____________it.This morning,I found something left at my home.
The22.________scarfmust be Linda' s.
Because pink is her favorite color.The black 23.________must be Jenny' s because she was the only one to wear a black coat to the party.The magazine with a picture of a24.________on its cover may be Julie' s.She is an animal lover.The green hair band25..__________belong to Lucy.
Because I found it from the26.__________where she Sat last night.
What about the schoolbag with a picture of a27.__________?It must be Helen' s.Rabbits are her favorite animals.28.__________is the green bag?Well,let' s have a look at what' s in it.There is nothing29.____________in it but a toy truck.I know it' s Sally' s.She bought the toy30..________for her little brother yesterday afternoon.I' ll take these things to school and tell my friends to get them back.
valuable,whose,truck,pink,wolf,
rabbit,position,might,coat,attend
It was my fifteenth birthday yesterday.And I had a birthday party at my home to celebrate it.Most of my friends21.____________it.This morning,I found something left at my home.
The22.________scarfmust be Linda' s.
Because pink is her favorite color.The black 23.________must be Jenny' s because she was the only one to wear a black coat to the party.The magazine with a picture of a24.________on its cover may be Julie' s.She is an animal lover.The green hair band25..__________belong to Lucy.
Because I found it from the26.__________where she Sat last night.
What about the schoolbag with a picture of a27.__________?It must be Helen' s.Rabbits are her favorite animals.28.__________is the green bag?Well,let' s have a look at what' s in it.There is nothing29.____________in it but a toy truck.I know it' s Sally' s.She bought the toy30..________for her little brother yesterday afternoon.I' ll take these things to school and tell my friends to get them back.
答案:
21. attended 22. pink 23. coat 24. wolf 25. might 26. position 27. rabbit 28. Whose 29. valuable 30. truck
查看更多完整答案,请扫码查看