2025年考出好成绩九年级英语全一册鲁教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年考出好成绩九年级英语全一册鲁教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年考出好成绩九年级英语全一册鲁教版》

一层句境练基础
I.根据句意及汉语提示完成句子。
1.She was so__________(困倦的)that she went to bed.
2.It's cold outside. Please put on your________(大衣)when you go out.
3.The restaurant is always very____________(拥挤的), so you have to wait.
4.The concert will be held____________(户外)if the weather is fine.
5.We are raising money for a physics____________(实验室)in the Hope Middle School。
答案: 1. sleepy 2. coat 3. crowded 4. outdoors 5. laboratory
C层语篇练综合
II.阅读理解。
  The story happened on January 31st, 1978. Three boys were skating in Montvale, New Jersey, when they saw a flying object in the sky. It was a square with round corners. And at each corner there was a yellow light.
  
Before they talked about what had happened, they noticed a man in a yellow suit cross the road from the field. The boys thought he was a neighbor who often walked in the evening. “Mr. Johnson,” they asked, “did you see the UFO?” Suddenly the man turned to the boys, but it was not Mr. Johnson. He looked more like a hawk(鹰)than a man. Then, before he could answer, the other creatures(生物), all in yellow suits joined him. Each one had large, dark, square holes.
  The boys noticed another one−−a woman, they believed. She was wearing a short dress and walking down the road, and at last the woman disappeared(消失)completely.
  The boys hurried to their houses and after a few minutes' discussion, they decided to telephone the police. It turned out that no other UFO reports had been made that night, but the boys didn't doubt what they had seen.
6.When the three boys were skating, what did they see?
 
A.A nice kite.    B.A red light.
 
C.A flying object.  D.A strange creature.
7.According to the passage, which of the following is TRUE?
 
A.The man was the boys’ neighbor Mr. Johnson.
B.The man answered the boys' question.
 
C.The man was in a blue suit.
 
D.The man looked like a hawk.
8.Who was wearing a short dress?
 
A.A woman creature.
 
B.A woman reporter.
 
C.The mother of one boy.
 
D.Mr. Johnson's daughter.
9.After their discussion, what did the boys do?
A.They went outside to look for the flying object.
B.They decided to call the police.
 
C.They didn't think what they had seen was true.
D.They let their teacher help them.
10.What is the best title of the passage?
 
A.An Interesting Day
 
B.Three Boys and Their Neighbor
 
C.Was It a UFO?
 
D.The Man Was Terrible。
答案: 6. C 7. D 8. A 9. B 10. C
III.语法填空。 阅读下面短文,在空白处填入一个适当的单词。
  Sometimes, there is always something interesting and strange happening around us. Let me tell you something that happened to my family last Saturday night. After dinner, my parents went to 11.__________(attend)a concert with me and it was very late when we got home. After we arrived at the yard, we heard some 12.________(noise)
in the house. “What is it? It might be the cooker,” my father said to us 13.__________(quiet). “No, it 14.________be the cooker because I remember turning it off after I cooked dinner. I think it 15.________be several thieves. They want to steal our expensive things in our house,” said my mother. "Oh, dear. They 16.____________________steal my gold watch in my desk,” said my father. “No, they can't steal your watch and they 17.________steal my gold necklace(项链). It is 18.______________(value)than your gold watch,” said my mother. We were all so 19.__________(worry)and scared that we didn't know what to do at that time.
  
After a while in silence, I asked my father to call the police, but my father didn't want to do that. He said he would like to catch the thieves by 20.__________(he). And then we all went into our house quietly. To our surprise, there was nobody in the house but the TV was on。
答案: 11. attend 12. noise 13. quietly 14. can't 15. must 16. might/may/could 17. must 18. more valuable 19. worried 20. himself

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭