2025年考出好成绩九年级英语全一册鲁教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年考出好成绩九年级英语全一册鲁教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年考出好成绩九年级英语全一册鲁教版》

I.阅读理解。
语篇类型;诗歌−介绍类短文
Orville and Wilbur Wright brothers were the inventors ofthe early plane.
The word“flight”' is the noun(n.)form ofthe verb(v.)“fly”".
The word“ev' ry”stands for“every”".
1.This text was created as a(n)______.
                
A.song B.diary C.play D.ad
2.From what we read,we know Orville and Wilbur Wright invented the early______.
                
A.car B.ship C.plane D.train
3.What is the autthors’real purpose offcreatingthe text?
A.To teach English to children.
                
B.To introduce an invention.
                
C.To praise Orville and Wilbur Wright.
                
D.To encourage children to be creative.
答案: 1. A 解析:细节理解题。根据“Words and music by Steve and Kathy Hoover”可知歌词和音乐由Steve and Kathy Hoover 所写,由此可知文章是一首歌。 2. C 解析:推理判断题。根据“And now just like Orville and Wilbur Wright, Our ideas are starting to take flight!”可推知Orville和Wilbur Wright发明的是飞机。 3. D 解析:推理判断题。根据“We all have inventive minds.”以及通读全文可知,本文作者以歌曲的形式呼吁孩子们要有创造思维。
Scientists train AI to read human thoughts
  Scientists have created a new tool that can turn people’s thoughts into words.It works by using an AI program called GPT−1to translate brain activitywords.In order to achieve this,scientists did a lot.
Unit1 When was it invented?
  First,scientists got everything ready before the tests.They invited some volunteers.Each spent sixteen hourS listening to stories in a scanner(扫描仪).They imagined the stories as they heard them,and the scanner recorded their brain activity.GPT−1made connections between the ideas in
the stories and the recordings ofthe listeners' brain activity.
                            into
  Then came the tests.The scientists did them in three different ways.
  Test1
  The researchers played a new story.GPT−1was only given recordings ofthe volunteers’brain activity.
But the words that GPT−1predicted were very similar to the words in the story that they were listening to.The words weren' t exactly the same,but they often carried the same meaning.For eexample,when a volunteer was listeningto a story about a woman who didn' t have a driver' s license(驾照),the program came up with this:“She hasn' t even started to learn to drive yet."
  Test2
  The scientists also carried out the test when volunteers imagined their own stories.“It really works at the level ofideas.The ideas are the same but expressed in different words,”says Alexander Huth,one of the scientists behind the study.
  Test3
  The researchers showed the volunteers silent movies,with no spoken words at all.GPT−1could still figure out(算出)the basic ideas.

After the tests,the scientists say that GPT−1is the first AI program to turn what people are thinking into words without brain surgery(外科手术).The tool isn’t something that can be easily used today,mainly because ofthe size and the cost of the scanner.In the future,they believe,a similar but cheaper tool could help people who have lost the ability to speak because ofan injury or disease.
  The scientists say their tool can' t be used to“read people' s minds”without permission(允许).Thee tool only works ifthe person wants to share their thoughts.
4.What was the scanner used to do?

A.Record brain activity.     B.Read the volunteers' ideas.

C.Catch the ideas ofstories.   D.Work out the ideas.
5.What was GPT−1used to do?

A.Receive sounds.       B.Test the scanner.

C.Produce silent movies.    D.Turn recordings ofbrain activity into words.
6.In which way was information put into volunteersbrain in Test3?

A.Listening.     B.Imagining.     C.Watching.    D.Reading.
7.Why did scientists do the tests?

A.To show howthe tool works.       B.To prove that the tool works well.

C.To test in which fiellds the tool can be used. D.To studywhose mind can be read.
8.Who could the tool help according to the passage?

A.People who can' t speak.         B.People who can' t hear.

C.People who can' t read.         D.People who can' t drive.
答案: 4.A 解析:细节理解题。根据“and the scanner recorded their brain activity”可知扫描仪记录大脑活动。
5.D 解析:细节理解题。根据“It works by using an AI program called GPT - 1 to translate brain activity into words.”可知GPT - 1把大脑活动的记录转化成文字。
6.C 解析:细节理解题。根据“The researchers showed the volunteers silent movies, with no spoken words at all.”可知研究人员给志愿者们看了一些无声电影,这些电影没有任何言语,所以是“看”。
7.B 解析:推理判断题。根据“In order to achieve this, scientists did a lot.”“First, scientists got everything ready before the tests.”和“Then came the tests. The scientists did them in three different ways.”可知科学家们创造了一种新的工具,可以把人们的思想转化为文字,为了证明这个工具运行良好,所以才做测试。
8.A 解析:推理判断题。根据“The researchers showed the volunteers silent movies, with no spoken words at all. GPT - 1 could still figure out the basic ideas.”可推断这个工具可以帮助不能说话的人。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭