2025年海淀单元测试AB卷八年级英语下册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年海淀单元测试AB卷八年级英语下册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年海淀单元测试AB卷八年级英语下册外研版》

A(烟台中考)
Summer Action for Teenagers!
Are you a teenager looking for an active and fun way to spend your summer? Join the Summer Action at the Health Centre right now.
We have:
the Social Club—Meet other active teenagers at our parties, BBQs, movie and game nights. Make new friends and create nice summer memories.
the Swimming Club—Free swim and swim lessons. Our Olympic - sized pool is open all summer long.
the Sports Club—Basketball, volleyball, soccer and more. We offer fun sports leagues(联赛)and drop - in sports for teens of all skill levels.
the Health Club—Learn about healthy habits. We offer educational talks and speeches to give you skills for life.
We're open mornings, afternoons, evenings and weekends. Stay for a few hours or the whole day. The choice is yours!
1. Which club will help teenagers make new friends?
A. The Social Club.
B. The Health Club.
C. The Sports Club.
D. The Swimming Club.
2. Why are teenagers advised to sign up by this weekend?
A. Because it will be much cheaper.
B. Because it will provide more choices.
C. Because it will be free to sign up.
D. Because it will give more information.
3. What's the purpose of the passage?
A. To make teenagers live a healthier life.
B. To help teenagers to develop good habits.
C. To call on teenagers to join Summer Action.
D. To introduce free vacation clubs to teenagers.
答案: A)[主旨大意]本文是一篇应用文。文章主要介绍了健康中心为青少年举办的一些夏季活动的相关信息。
1.A [解析]根据“the Social Club—Meet other active teenagers at our parties, BBQs, movie and game nights. Make new friends and create nice summer memories.”可知,在社交俱乐部可以交到新朋友。故选 A。
2.A [解析]根据“Sign up by this weekend at a big discount.”可知,在本周末前注册会打折,因此会更便宜。故选 A。
3.C [解析]本文主要介绍了健康中心夏季开设的俱乐部的一些信息,旨在帮助青少年愉快地度过夏天。因此 C 项“号召青少年参加夏季活动”正确。故选 C。
B
“Homestay is a form of study abroad programme. 4. ________ It also helps to improve the visitors' language ability,” said a teacher during a school meeting last term. “Students who wish to learn more about foreign cultures or to get foreign experiences should join this kind of holiday. I am sure you won't be disappointed(失望的).”
5. ________ Last month I had a chance at last to go on such a holiday with some of my schoolmates and we went to London, a place where I had wanted to go since years ago.
As we were still young, we had a group leader who planned things for us and looked after us. After we got to London, we went to stay with different families. I was lucky that my host family was a nice couple who had a daughter about my age. 6. ________ They were interested in me and I learnt a lot of things from them too.
The holiday was filled with activities every day. 7. ________ Then we would have classes or go on a sightseeing trip to different places of interest like Big Ben, Tower Bridge and Buckingham Palace. We would go back to our own homes after the activities.
The holiday was a valuable experience for me. 8. ________ Yet, time really flew fast. Three weeks later, we had to leave “home” for Beijing.
阅读短文,从方框中选出能填入文中空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
A. After this special meeting,I always thought about this kind of holiday.
B. After breakfast,a local teacher would come to take us in his car.
C. They offered us the chance to learn English.
D. It allows visitors to rent a room from a local(当地的)family to better understand the local lifestyle.
E. They treated me as a daughter of their family during my stay there.
F. I enjoyed every minute of it.
答案: B)4—8 DAEBF

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭