2025年万唯大小卷八年级英语下册安徽专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年万唯大小卷八年级英语下册安徽专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第46页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
### Ⅶ. 阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)
#### 第一节 阅读下列短文,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
##### A(全国新语篇类型.网络媒体语篇)

41. Why did lots of coquerel's sifaka lemurs die?
A. Because people hurt them.
B. Because they lost their homes in the forest.
C. Because the weather changed.
D. Because it was not easy to look after them.
42. What happened to Beatrice and Elliot in 2021?
A. They got hurt by accident.
B. They planned to travel around.
C. They had a fight with each other.
D. They first arrived in Europe.
43. What are the workers at the zoo trying to do for the two lemurs?
A. To help them eat healthily.
B. To bring them more friends.
C. To help them have more babies.
D. To build a new house for them.
44.(安徽新设问.推断作者写作意图)What is the purpose of the passage?
A. To let people make houses for animals.
B. To let people grow more trees.
C. To let more scientists study animals.
D. To call on people to protect animals.




#### 第一节 阅读下列短文,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
##### A(全国新语篇类型.网络媒体语篇)
41. Why did lots of coquerel's sifaka lemurs die?
A. Because people hurt them.
B. Because they lost their homes in the forest.
C. Because the weather changed.
D. Because it was not easy to look after them.
42. What happened to Beatrice and Elliot in 2021?
A. They got hurt by accident.
B. They planned to travel around.
C. They had a fight with each other.
D. They first arrived in Europe.
43. What are the workers at the zoo trying to do for the two lemurs?
A. To help them eat healthily.
B. To bring them more friends.
C. To help them have more babies.
D. To build a new house for them.
44.(安徽新设问.推断作者写作意图)What is the purpose of the passage?
A. To let people make houses for animals.
B. To let people grow more trees.
C. To let more scientists study animals.
D. To call on people to protect animals.
答案:
A篇:41. B 42. D 43. A 44. D
B篇:45. D 46. D 47. B 48. C
C篇:49. B 50. C 51. D 52. A
D篇: 53. She saw that many animals are in danger. 54. It was very weak and hungry. 【解析】细节理解题。题干意为:当 Lily 发现小猫时,小猫怎么样? 根据第二段中的“Once, I found a little cat by the roadside(路边). It was very weak and hungry.”可知,当 Lily 发现小猫时,小猫又虚弱又饥饿。 55. Let’s work together to protect our animal friends./Let’s protect animals together. 【解析】推断文章后续发展题。题干意为:Lily 最后可能会说什么? 根据最后一段中的“I believe that if everyone can do a little thing, we will make a big difference to animals...”可知,她可能会号召人们保护动物。
B篇:45. D 46. D 47. B 48. C
C篇:49. B 50. C 51. D 52. A
D篇: 53. She saw that many animals are in danger. 54. It was very weak and hungry. 【解析】细节理解题。题干意为:当 Lily 发现小猫时,小猫怎么样? 根据第二段中的“Once, I found a little cat by the roadside(路边). It was very weak and hungry.”可知,当 Lily 发现小猫时,小猫又虚弱又饥饿。 55. Let’s work together to protect our animal friends./Let’s protect animals together. 【解析】推断文章后续发展题。题干意为:Lily 最后可能会说什么? 根据最后一段中的“I believe that if everyone can do a little thing, we will make a big difference to animals...”可知,她可能会号召人们保护动物。
查看更多完整答案,请扫码查看