2025年真题圈七年级英语下册人教版陕西专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年真题圈七年级英语下册人教版陕西专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年真题圈七年级英语下册人教版陕西专版》

VII.任务型阅读:阅读下面短文,根据短文内容,完成下列各题。(共5小题,计10分)
  (月考.23−24西安滨河学校)Gardening(园艺)is popular in many parts of the world.It brings us beautiful flowers,fresh fruit and vegetables.In fact,gardening has a lot of advantages(优势).
  Gardening helps to keep healthy.Today people sit indoors for too long and don't get much exercise.When you garden,you have to go around.You can exercise your body by watering flowers.Also,when you are in your garden,you can enjoy the warm sunshine.This means you are getting vitamin D(维生素D).It's good for your body.
  Gardening is a great activity to educate children.It can teach children about nature and healthy eating.It can also help them to understand the meaning of work.
  Gardening is a great way to meet people and keep good relationships(关系).Because when people are gardening,they are outdoors.So,first,it is a time for them to talk with others about their hobbies and second,show people what they grow.What's more,they can also share stories about their gardens.
  
All in all,we can benefit a lot from gardening. .
71.What does gardening bring us in Paragraph 1?
 It brings us beautiful flowers,           and______________________.
72.What does“this”in Paragraph 2 refer to?
 It refers to______________________________.73.Which word means“教育”in the passage?
 The word__________________________.
74.According to the fourth paragraph,how many things can people do when they are gardening outside?There are________________things they can do when they are gardening outside.
75.What does the passage mainly tell us?
 It tells us about______________________________.
答案: 71.fresh fruit; vegetables
72.when you are in your garden, you can enjoy the warm sunshine
73.educate
74.three
75.the advantages/benefits of gardening
VIIII.补全对话(共5小题,计5分)
  根据下面对话中的情境,在每个空白处填入一个适当的语句,使对话恢复完整。
  (期中.23−24西安交大附中)
(It's Saturday afternoon.Mary is calling her best friends,Sandy and her twin sister Cindy.)

A:Hello?This is Mary.

B:Hi,Mary.76.______________________________

A:Oh,hi.Sandy.77.______________________________?

B:I'm just doing my homework.

A:What about Cindy?78.______________________________?

B:No,she's not at home.She is at school.

A:But today is Saturday.79.______________________________?

B:Well,because there will be an art show next week.She has to prepare for it with other students in the club.
A:Oh,I know that.Well,I'm calling to ask you and Cindy to go to the movies with me tomorrow.Do you want to go with me?

B:80.______________________________.

A:Please tell Cindy when she comes back.

B:No problem.See you tomorrow.

A:See you.
答案: 76.This is Sandy
77.What are you doing
78.Is she at home
79.Why is she at school/Why does she go to school
80.Of course, I/we do/Yes, I'd love to/Sure

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭