第74页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
II.听填信息(共5小题,计10分)
本题你将听到一段独白,读两遍。请根据独白内容,用所听到的信息完成下列各题。(每空不超过三个单词。)
16.Tony wants to go swimming________________.
17.Tony________________his friends to ask them to swim with him,but they're busy.
18.Kate can't go out with her friends________________.
19.Peter's friend is from________________.
20.It takes Jim________________to help his sister to learn English every Saturday and Sunday.
本题你将听到一段独白,读两遍。请根据独白内容,用所听到的信息完成下列各题。(每空不超过三个单词。)
16.Tony wants to go swimming________________.
17.Tony________________his friends to ask them to swim with him,but they're busy.
18.Kate can't go out with her friends________________.
19.Peter's friend is from________________.
20.It takes Jim________________to help his sister to learn English every Saturday and Sunday.
答案:
16. before dinner 17. calls 18. at weekends 19. Australia 20. 2/two hours
III.完形填空(共20小题,计20分)
第一节:阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,从各小题的四个选项中选出一个最佳答案,使短文连贯完整。
I'm Jeff.I live in a small town in London.I study in a middle school.It's ten o'clock on Saturday morning.It is raining now,so we have to stay at home.I don't like rainy days because I can't do outdoor activities.But my brother John likes rainy days.He says he can play with water.Let me show you what we are doing now.
Look!My father is reading a newspaper in the living room.China Daily is his favourite newspaper.My mother is cleaning rooms and she will go to the supermarket after that.Where is my brother?He is playing the guitar in his room because he is interested in music.What about me?I am using my computer to do my homework.Our science teacher asks us to find some news about animals.I think it's easy and interesting to do our homework like this.Are there any other members(成员)in my family?Yes!Our pet dog is sleeping on the sofa.She's kind of lazy and she always sleeps in the daytime.
( )21.A.the B./ C.a D.an
( )22.A.staying B.stay C.stays D.stayed
( )23.A.and B.so C.because D.but
( )24.A.mustn't B.must C.can't D.can
( )25.A.is reading B.are reading C.read D.reads
( )26.A.be B.is C.are D.am
( )27.A.on B.from C.with D.in
( )28.A.we B.ours C.our D.us
( )29.A.Are there B.Is there C.There are D.There is
( )30.A.usual B.usually C.lazy D.lazily
第一节:阅读下面短文,按照句子结构的语法性和上下文连贯的要求,从各小题的四个选项中选出一个最佳答案,使短文连贯完整。
I'm Jeff.I live in a small town in London.I study in a middle school.It's ten o'clock on Saturday morning.It is raining now,so we have to stay at home.I don't like rainy days because I can't do outdoor activities.But my brother John likes rainy days.He says he can play with water.Let me show you what we are doing now.
Look!My father is reading a newspaper in the living room.China Daily is his favourite newspaper.My mother is cleaning rooms and she will go to the supermarket after that.Where is my brother?He is playing the guitar in his room because he is interested in music.What about me?I am using my computer to do my homework.Our science teacher asks us to find some news about animals.I think it's easy and interesting to do our homework like this.Are there any other members(成员)in my family?Yes!Our pet dog is sleeping on the sofa.She's kind of lazy and she always sleeps in the daytime.
( )21.A.the B./ C.a D.an
( )22.A.staying B.stay C.stays D.stayed
( )23.A.and B.so C.because D.but
( )24.A.mustn't B.must C.can't D.can
( )25.A.is reading B.are reading C.read D.reads
( )26.A.be B.is C.are D.am
( )27.A.on B.from C.with D.in
( )28.A.we B.ours C.our D.us
( )29.A.Are there B.Is there C.There are D.There is
( )30.A.usual B.usually C.lazy D.lazily
答案:
21.C 根据middle school可知,此处泛指一所中学,且middle的读音以辅音音素开头,不定冠词用a,故选C。
22.B have to“不得不”,后接动词原形,故选B。
23.C 句意:我不喜欢下雨天,因为我不能做户外活动。前后句为因果关系,此处表示原因,应用because,故选C。
24.D mustn't禁止,不准;must必须;can't不能;can可以,能够。根据“But my brother John likes rainy days.”可知,约翰喜欢下雨天因为他可以玩水,故选D。
25.A 根据“Look!”可知,时态为现在进行时,主语为My father,be动词用is,故选A。
26.B 根据my brother可知,be动词应用is,故选B。
27.D be interested in意为“对……感兴趣”,是固定短语,故选D。
28.D 根据空前的动词asks可知,应用代词宾格,故选D。
29.A “...any other members in my family?”是一般疑问句,主语“any other members”为复数,应用Are there,故选A。
30.C usual通常的;usually通常地;lazy懒惰的;lazily懒惰地。根据she always sleeps in the daytime可知,她有点儿懒;kind of后接形容词,故选C。
22.B have to“不得不”,后接动词原形,故选B。
23.C 句意:我不喜欢下雨天,因为我不能做户外活动。前后句为因果关系,此处表示原因,应用because,故选C。
24.D mustn't禁止,不准;must必须;can't不能;can可以,能够。根据“But my brother John likes rainy days.”可知,约翰喜欢下雨天因为他可以玩水,故选D。
25.A 根据“Look!”可知,时态为现在进行时,主语为My father,be动词用is,故选A。
26.B 根据my brother可知,be动词应用is,故选B。
27.D be interested in意为“对……感兴趣”,是固定短语,故选D。
28.D 根据空前的动词asks可知,应用代词宾格,故选D。
29.A “...any other members in my family?”是一般疑问句,主语“any other members”为复数,应用Are there,故选A。
30.C usual通常的;usually通常地;lazy懒惰的;lazily懒惰地。根据she always sleeps in the daytime可知,她有点儿懒;kind of后接形容词,故选C。
第二节:阅读下面短文,理解大意,然后从各小题的四个选项中选出一个最佳答案,使短文连贯完整。
Winter Girl comes and stays for three months every year.But this year,Winter Girl doesn't want to leave.When it's time to go,she gets a bad idea to stop Spring Girl from coming.Then the weather is cold all day and people can't go out.People decide(决定)to ask Father Frost for help.He lives in a big mountain.
But who can go there?It is hard to get there alone(单独)in the terrible weather.Later,a boy comes out.He says,“I'm in good health and I'm good at running,so I can get to the mountain in a short time."
The friendly people put lots of clothes and food in the boy's bag.Then the boy goes out.He runs,goes across the river and climbs the big mountain.Six days later,he gets to Father Frost's house.
Father Frost is sleeping when the boy finds him.The boy asks him to get up and tells him about the thing.Father Frost isn't happy with what Winter Girl does.He asks her to leave right away.Spring comes in the end.
( )31.A.skate B.relax C.leave D.serve
( )32.A.turn B.stop C.feel D.ride
( )33.A.cold B.dry C.hot D.warm
( )34.A.money B.help C.time D.food
( )35.A.hard B.late C.dirty D.easy
( )36.A.or B.so C.but D.although
( )37.A.lucky B.friendly C.handsome D.perfect
( )38.A.sleeping B.drawing C.playing D.cooking
( )39.A.excited B.bored C.happy D.angry
( )40.A.her B.him C.them D.it
Winter Girl comes and stays for three months every year.But this year,Winter Girl doesn't want to leave.When it's time to go,she gets a bad idea to stop Spring Girl from coming.Then the weather is cold all day and people can't go out.People decide(决定)to ask Father Frost for help.He lives in a big mountain.
But who can go there?It is hard to get there alone(单独)in the terrible weather.Later,a boy comes out.He says,“I'm in good health and I'm good at running,so I can get to the mountain in a short time."
The friendly people put lots of clothes and food in the boy's bag.Then the boy goes out.He runs,goes across the river and climbs the big mountain.Six days later,he gets to Father Frost's house.
Father Frost is sleeping when the boy finds him.The boy asks him to get up and tells him about the thing.Father Frost isn't happy with what Winter Girl does.He asks her to leave right away.Spring comes in the end.
( )31.A.skate B.relax C.leave D.serve
( )32.A.turn B.stop C.feel D.ride
( )33.A.cold B.dry C.hot D.warm
( )34.A.money B.help C.time D.food
( )35.A.hard B.late C.dirty D.easy
( )36.A.or B.so C.but D.although
( )37.A.lucky B.friendly C.handsome D.perfect
( )38.A.sleeping B.drawing C.playing D.cooking
( )39.A.excited B.bored C.happy D.angry
( )40.A.her B.him C.them D.it
答案:
[短文大意]本文主要介绍了冬去春来的故事。
31.C 根据“When it's time to go, she gets a bad idea to... Spring Girl from coming.”可知,冬姑娘不想离开,故选C。
32.B 根据“When it's time to go, she gets a bad idea to... Spring Girl from coming.”可知,冬姑娘阻止了春姑娘的到来,stop... from...是固定短语,意为“阻止……”,故选B。
33.A 根据people can't go out可知,人们不能出去,说明天气很冷,故选A。
34.B 根据“Then the weather is... all day and people can't go out.”可知,冬姑娘阻止了春姑娘的到来,天气寒冷,人们无法出门,所以人们决定求助Father Frost,故选B。
35.A 根据in the terrible weather可知,在如此极端的天气下,一个人很难到达那里,故选A。
36.B 句意:我身体很好,而且我擅长跑步,所以我能在短时间内到达那座山。根据句意可知,前后句为因果关系,这里表示结果,故选B。
37.B 根据put lots of clothes and food in the boy's bag可知,人们很友好,故选B。
38.A 根据The boy asks him to get up可知,他正在睡觉,故选A。
39.C 根据“He asks... to leave right away.”可知,Father Frost不满意冬姑娘的所做所为,所以让冬姑娘离开,故选C。
40.A 根据“Father Frost isn't... with what Winter Girl does.”可知,这里的代词指代Winter Girl,故选A。
31.C 根据“When it's time to go, she gets a bad idea to... Spring Girl from coming.”可知,冬姑娘不想离开,故选C。
32.B 根据“When it's time to go, she gets a bad idea to... Spring Girl from coming.”可知,冬姑娘阻止了春姑娘的到来,stop... from...是固定短语,意为“阻止……”,故选B。
33.A 根据people can't go out可知,人们不能出去,说明天气很冷,故选A。
34.B 根据“Then the weather is... all day and people can't go out.”可知,冬姑娘阻止了春姑娘的到来,天气寒冷,人们无法出门,所以人们决定求助Father Frost,故选B。
35.A 根据in the terrible weather可知,在如此极端的天气下,一个人很难到达那里,故选A。
36.B 句意:我身体很好,而且我擅长跑步,所以我能在短时间内到达那座山。根据句意可知,前后句为因果关系,这里表示结果,故选B。
37.B 根据put lots of clothes and food in the boy's bag可知,人们很友好,故选B。
38.A 根据The boy asks him to get up可知,他正在睡觉,故选A。
39.C 根据“He asks... to leave right away.”可知,Father Frost不满意冬姑娘的所做所为,所以让冬姑娘离开,故选C。
40.A 根据“Father Frost isn't... with what Winter Girl does.”可知,这里的代词指代Winter Girl,故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看