2025年真题圈七年级英语下册人教版陕西专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年真题圈七年级英语下册人教版陕西专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年真题圈七年级英语下册人教版陕西专版》

VII.任务型阅读:阅读下面短文,根据短文内容,完成下列各题。(共5小题,计10分)
  (月考.23−24西安经开一校改编)Dogs like living with people. They are very friendly. They can do many things for people. Some dogs help people to look after sheep; some dogs help them to find the lost children. And some dogs can help the blind(盲人). They are the Seeing Eye Dogs.
  Now we can see this kind of dogs everywhere. They  ▲  for the blind. The Seeing Eye Dog is strong and easy to train(训练). It helps the blind to walk from place to place. Before a dog becomes a Seeing Eye Dog, it must go to a training school for about three months. First the dog has to learn to sit or stay when it hears the trainer's orders. In its next lesson, the dog learns to take its trainer across the busy streets. The dog has many things to learn. At the end of the training school, it has to take tests. When it passes the tests, it can become the Seeing Eye Dog.
  The new master may be a man, a woman or even a child. It takes the dog and its blind master(主人)
about a month to learn to work and live together. People thinks Seeing Eye Dogs are really helpful and smart.
71.What can dogs help people to do in Paragraph 1?
 They can help people to and help the blind.
72.What word(s)can you put in the " ▲ "?
 I can put “"______________________________"there.
73.How long must a dog stay in a training school before it becomes a Seeing Eye Dog?
 A dog must stay in a training school for before it becomes a Seeing Eye Dog.      
74.What kind of dog can become the Seeing Eye Dog?
 The dog that goes to a training school and______________________________.
75.What do people think of the Seeing Eye Dogs?
 People think they are______________________________.
答案: 71.look after sheep, find the lost children;72.work;73.about three/3 months;74.passes the tests;75.really helpful and smart
VIII.补全对话(共5小题,计5分)
  根据下面对话中的情境,在每个空白处填入一个适当的语句,使对话恢复完整。

A:Good morning!

B:Good morning, Alan! 76.______________________________?

A:Yes, it is. We have computer lessons here this term.

B:It looks great. 77.______________________________?

A:We have them on Wednesday and Friday.

B:I see. 78.______________________________?

A:Yes, and we have lots of rules here.

B:79.______________________________?

A:Well, let me tell you some. We can't bring food to the computer room. We can't run in it and we can't be noisy here, either.

B:Can you play games on the computer?

A:80.______________________________. We must listen to our teacher carefully.
答案: 76.Is this/it your computer room;77.When do you have computer lessons;78.Are there any rules here/Do you have any rules in the computer room;79.What are the rules;80.No, we can't

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭