第48页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
一 从方框中选择合适的单词,并用其正确形式填空,补全短文。

Come and look at Longlong’s 1. **photos**. Look! He’s 2. **wearing** a red T - shirt in one photo. But he doesn’t like red now. He is 3. **different** now. Before, he 4. **was** quiet. Now, he’s always very 5. **active** in class. Before, he was short and strong. But he is tall and thin now. Before, he couldn’t 6. **ride** his bike well. Now he 7. **goes** cycling every day. He thinks it’s good 8. **exercise**.
Come and look at Longlong’s 1. **photos**. Look! He’s 2. **wearing** a red T - shirt in one photo. But he doesn’t like red now. He is 3. **different** now. Before, he 4. **was** quiet. Now, he’s always very 5. **active** in class. Before, he was short and strong. But he is tall and thin now. Before, he couldn’t 6. **ride** his bike well. Now he 7. **goes** cycling every day. He thinks it’s good 8. **exercise**.
答案:
photos@@wearing@@different@@was@@active@@ride@@goes@@exercise
二 给下列句子排序,组成一段完整的对话。
A. I was short, too. But I was very active in class.
B. Come and look at my old photos.
C. Walking is good for us. We should do more exercise.
D. Thank you. Before, I was short and quiet. Now, I am active. What about you?
E. I went to school on foot. My home is not far from my school.
F. How did you go to school?
G. Wow! You looked young and beautiful before.
正确顺序为:
A. I was short, too. But I was very active in class.
B. Come and look at my old photos.
C. Walking is good for us. We should do more exercise.
D. Thank you. Before, I was short and quiet. Now, I am active. What about you?
E. I went to school on foot. My home is not far from my school.
F. How did you go to school?
G. Wow! You looked young and beautiful before.
正确顺序为:
答案:
BGDAFEC
三 主题情境:一家人的变化 阅读短文,完成下列任务。
Diandian’s family took a family photo when he was six years old. Now he’s twelve.
What has changed? Now, let’s listen to Diandian!
This is my dad. He’s a teacher. He was thin before, and he didn’t wear glasses. Now he’s fat and wears a pair of glasses.
This is my mother. She is a nurse. She had short hair before. But now she has long hair.
This is my sister. She’s pretty. She didn’t like durians (榴莲). But now she always eats durians.
This is me. Before, I was too fat. I couldn’t jump or run. Now I do sports every day.
任务一:新考法·图文转换 根据短文内容,选出人物现在的图片。

Diandian: ________ Sister: ________
Mum: ________ Dad: ________
任务二:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
( ) 1. Diandian’s father wore a pair of glasses before.
( ) 2. Diandian’s mum works in a hospital.
( ) 3. Diandian is healthier than before.
Diandian’s family took a family photo when he was six years old. Now he’s twelve.
What has changed? Now, let’s listen to Diandian!
This is my dad. He’s a teacher. He was thin before, and he didn’t wear glasses. Now he’s fat and wears a pair of glasses.
This is my mother. She is a nurse. She had short hair before. But now she has long hair.
This is my sister. She’s pretty. She didn’t like durians (榴莲). But now she always eats durians.
This is me. Before, I was too fat. I couldn’t jump or run. Now I do sports every day.
任务一:新考法·图文转换 根据短文内容,选出人物现在的图片。
Diandian: ________ Sister: ________
Mum: ________ Dad: ________
任务二:根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
( ) 1. Diandian’s father wore a pair of glasses before.
( ) 2. Diandian’s mum works in a hospital.
( ) 3. Diandian is healthier than before.
答案:
H@@F@@E@@G@@F@@T@@T
查看更多完整答案,请扫码查看