第87页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
四、完形填空。阅读短文,根据短文内容从A、B、C三个选项中选出可以填入空白处的正确答案。
Jane and John are sister and brother. They like music. Jane is thirteen years old. She can play the piano,______ she can’t play the violin. John is fifteen years old. He can’t play the piano. Today is their ______ birthday. They want to have a birthday ______ for her. At the party,Jane wants to play the piano. She can play it very well. She wants to make her mother ______. But the piano is in Jane’s room. They want to carry(搬动)it to the living room(客厅). But the piano is heavy(重). It’s ______ for them to carry. Jane and John’s parents aren’t at home. So they call their cousin Mike for help. He is here today. Then it’s easy for them to carry it to the living room.
(
(
(
(
(
Jane and John are sister and brother. They like music. Jane is thirteen years old. She can play the piano,______ she can’t play the violin. John is fifteen years old. He can’t play the piano. Today is their ______ birthday. They want to have a birthday ______ for her. At the party,Jane wants to play the piano. She can play it very well. She wants to make her mother ______. But the piano is in Jane’s room. They want to carry(搬动)it to the living room(客厅). But the piano is heavy(重). It’s ______ for them to carry. Jane and John’s parents aren’t at home. So they call their cousin Mike for help. He is here today. Then it’s easy for them to carry it to the living room.
(
C
)1. A. and B. so C. but(
A
)2. A. mother’s B. cousin’s C. friend’s(
C
)3. A. cake B. dinner C. party(
C
)4. A. fun B. special C. happy(
B
)5. A. easy B. difficult C. interesting
答案:
C; A; C; C; B
五、阅读下面短文,根据短文内容判断句子正误。正确的写“A”,错误的写“B”。
Dear Mr. Green,
My name is Gina Collins. I want to be in your club. I can’t sing or dance,but I can do many other things. First,I can play three instruments:the guitar,the piano and the violin. I think I can be a nice musician. Besides,I like to read story books and I can write short stories. Maybe I can be a writer one day. And I also like sports. I can play tennis and swim. But I don’t think I can be a sports star. Can I join your club? Please write to me.
Gina Collins
(
(
(
(
(
Dear Mr. Green,
My name is Gina Collins. I want to be in your club. I can’t sing or dance,but I can do many other things. First,I can play three instruments:the guitar,the piano and the violin. I think I can be a nice musician. Besides,I like to read story books and I can write short stories. Maybe I can be a writer one day. And I also like sports. I can play tennis and swim. But I don’t think I can be a sports star. Can I join your club? Please write to me.
Gina Collins
(
A
)1. Gina wants to join Mr. Green’s club.(
B
)2. Gina is good at singing and dancing.(
A
)3. This passage is a letter from Gina to Mr. Green.(
B
)4. Gina asks Mr. Green to help her with her study.(
B
)5. Gina thinks she is a very talented girl.
答案:
A; B; A; B; B
查看更多完整答案,请扫码查看