第102页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
三、短文填空。从下面方框中选择适当的单词,并用其正确形式写入短文空格内,使短文意思正确、通顺(每词限用一次)。(共 10 小题,每小题 1 分;计 10 分)
after boy careful find like lose member quick something stay unkind use
I would like to recommend(推荐)Daniel for this year's Youth Award(青年奖)!
Daniel is a clever young boy. He can learn things 1. He can use the computer well. He often helps at the Helping Hands Club. He does the computer work and sometimes gets 2 information from the Internet for the club.

Daniel is thoughtful(深思熟虑的)and thinks 3 when he works. He plans 4 well and works well in a team. He looks 5 our children's group on Sundays and all the children like him.
Today,a 5-year-old boy 6 his way and now he is crying in the street. Daniel is on his way to the club. He takes him to the police station. He 7 with the boy for two hours before the 8 parents come. Daniel is very 9.
The 10 at the Helping Hands Club think that Daniel should get an award. We look forward to hearing from you soon.
after boy careful find like lose member quick something stay unkind use
I would like to recommend(推荐)Daniel for this year's Youth Award(青年奖)!
Daniel is a clever young boy. He can learn things 1. He can use the computer well. He often helps at the Helping Hands Club. He does the computer work and sometimes gets 2 information from the Internet for the club.
Daniel is thoughtful(深思熟虑的)and thinks 3 when he works. He plans 4 well and works well in a team. He looks 5 our children's group on Sundays and all the children like him.
Today,a 5-year-old boy 6 his way and now he is crying in the street. Daniel is on his way to the club. He takes him to the police station. He 7 with the boy for two hours before the 8 parents come. Daniel is very 9.
The 10 at the Helping Hands Club think that Daniel should get an award. We look forward to hearing from you soon.
答案:
1. quickly 2. useful 3. carefully 4. everything 5. after 6. loses 7. stays 8. boy's 9. kind 10. members
四、阅读表达。(共 10 小题,每小题 1 分;计 10 分)
A. 补全短文。根据短文内容,从短文后的 A-F 选项中,选出 5 个适当的选项补全短文(有一多余选项),并将选项的编号依次填入题后的表格中。(共 5 小题,每小题 1 分;计 5 分)
There is a boy in London. His name is Jimmy. He can draw many things. When he is five years old,he is very good at drawing. He draws quite a lot of beautiful pictures. 1 They say,“This boy will be a famous artist when he grows up(长大). 2”Jimmy's pictures are different from other painters' pictures. 3 He draws only on half of it. And the other half is always empty(空白的).
“That's very clever,”people say. “4”One day,someone asks Jimmy,“Why do you only draw on the bottom(底部)of the paper?”“Because I am short,”Jimmy says,“and my brushes are too short. 5 I think I need longer ones.”
A. I can't reach very high.
B. A lot of people buy his pictures.
C. No other artist can do that!
D. He never draws on the whole of the paper.
E. Then we can sell these pictures for a lot of money.
F. His parents think he will be very successful great in the future.
A. 补全短文。根据短文内容,从短文后的 A-F 选项中,选出 5 个适当的选项补全短文(有一多余选项),并将选项的编号依次填入题后的表格中。(共 5 小题,每小题 1 分;计 5 分)
There is a boy in London. His name is Jimmy. He can draw many things. When he is five years old,he is very good at drawing. He draws quite a lot of beautiful pictures. 1 They say,“This boy will be a famous artist when he grows up(长大). 2”Jimmy's pictures are different from other painters' pictures. 3 He draws only on half of it. And the other half is always empty(空白的).
“That's very clever,”people say. “4”One day,someone asks Jimmy,“Why do you only draw on the bottom(底部)of the paper?”“Because I am short,”Jimmy says,“and my brushes are too short. 5 I think I need longer ones.”
A. I can't reach very high.
B. A lot of people buy his pictures.
C. No other artist can do that!
D. He never draws on the whole of the paper.
E. Then we can sell these pictures for a lot of money.
F. His parents think he will be very successful great in the future.
答案:
1. B
2. E
3. D
4. C
5. A
2. E
3. D
4. C
5. A
查看更多完整答案,请扫码查看