第45页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
四、阅读下面短文,根据短文内容判断句子正误。正确的写“A”,错误的写“B”。
Nancy is an English school girl. She studies in a middle school. She has a little brother. His name is John. John is only four. Nancy likes him very much. Today is Sunday. Nancy wants to do her homework. She takes out her pencil box and opens it. “Oh, dear! where's my pen?” She can't find her pen. She goes to ask her brother in his bedroom. “John! I can't find my pen. Can you see... Oh, what are you doing with my pen?”
“I'm writing to my friend, Peter.” John answers. “But how can you write to your friend? You don't know how to write!” “It doesn't matter. Peter can't read.” John says.
( )1. John is much older than(比……年长)Nancy.
( )2. John helps Nancy find her pencil box.
( )3. From the passage we know Nancy doesn't like John anymore(不再).
( )4. John and Peter maybe are bad boys according to(根据)the passage.
( )5. John is in his bedroom and he tries to write to his friend.
Nancy is an English school girl. She studies in a middle school. She has a little brother. His name is John. John is only four. Nancy likes him very much. Today is Sunday. Nancy wants to do her homework. She takes out her pencil box and opens it. “Oh, dear! where's my pen?” She can't find her pen. She goes to ask her brother in his bedroom. “John! I can't find my pen. Can you see... Oh, what are you doing with my pen?”
“I'm writing to my friend, Peter.” John answers. “But how can you write to your friend? You don't know how to write!” “It doesn't matter. Peter can't read.” John says.
( )1. John is much older than(比……年长)Nancy.
( )2. John helps Nancy find her pencil box.
( )3. From the passage we know Nancy doesn't like John anymore(不再).
( )4. John and Peter maybe are bad boys according to(根据)the passage.
( )5. John is in his bedroom and he tries to write to his friend.
答案:
B; B; B; B; A
五、短文填空。从下面方框中选择适当的单词,并用其正确形式写入短文空格内,使短文意思正确、通顺(每词限用一次)。

Hi,I'm Tom. Look! I have three ______. This is a photo of my grandparents. This is my grandma and ______ name is Linda. This is my grandpa and ______ name is Dale. They are in the ______ photo. This is a photo of my parents. This is my mother Mary and she ______ a red hat. This is my father Bob and he ______ brown jackets very much. They are in the next photo. This is the ______ photo. It is a picture of a girl and a boy. The girl in red is my ______ Cindy. The boy in white jacket is ______. Oh,my friend Coco is in it,too. ______ is my friend? It can eat but can't speak. It is a black and white dog.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Hi,I'm Tom. Look! I have three ______. This is a photo of my grandparents. This is my grandma and ______ name is Linda. This is my grandpa and ______ name is Dale. They are in the ______ photo. This is a photo of my parents. This is my mother Mary and she ______ a red hat. This is my father Bob and he ______ brown jackets very much. They are in the next photo. This is the ______ photo. It is a picture of a girl and a boy. The girl in red is my ______ Cindy. The boy in white jacket is ______. Oh,my friend Coco is in it,too. ______ is my friend? It can eat but can't speak. It is a black and white dog.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
答案:
photos; her; his; first; has; likes; last; sister; me; Who
查看更多完整答案,请扫码查看