2025年名校金典课堂七年级英语上册人教版成都专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年名校金典课堂七年级英语上册人教版成都专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年名校金典课堂七年级英语上册人教版成都专版》

四、完形填空。阅读短文,根据短文内容从A、B、C三个选项中选出可以填入空白处的正确答案。
Perry doesn't like drawing pictures. It is 1______ for him. One afternoon,he gets a nice red pencil. He draws an egg with 2______. But the egg doesn't look good. Perry isn't happy. Then the egg talks. “You can draw me a pair of eyes(眼睛)!”says the egg. That is interesting. Perry draws two circles(圆圈)on the 3______. “Now,I can see,” says the egg. “But 4______ do I look so bad?” “I can't draw well...” says Perry. “OK,”the egg says.“Come on. You can do it.” Perry draws again and again all the afternoon. Then he can draw 5______. He is so happy.
(
A
)1. A. boring B. exciting C. useful
(
B
)2. A. them B. it C. that
(
A
)3. A. egg B. eyes C. pencil
(
A
)4. A. why B. what C. where
(
C
)5. A. good B. nice C. well
答案: A; B; A; A; C
五、阅读下面短文,根据短文内容判断句子正误。正确的写“A”,错误的写“B”。
Alan is a boy in the US. It's Monday today. Alan goes to school to have his classes. The first class is Chinese. It's hard but interesting. The next lesson is maths. It's boring for him. The science class is from 10 to 10:45 and he has music at 10:55. That's his favourite subject. It's exciting for him. Lunch time is always relaxing. He has lunch with his classmates at school. What classes does he have in the afternoon? English,geography and history. He likes all the three subjects. He doesn't have classes after 3:30. He plays basketball with his friends and then goes home.
(
B
)1. Alan has three classes in the morning.
(
B
)2. Alan doesn't like maths because it's hard.
(
B
)3. Alan's favourite subject is music because it's relaxing.
(
B
)4. From this passage,we know Alan is a happy boy and he enjoys his school life very much.
(
A
)5. Alan plays basketball after school.
答案: B; B; B; B; A

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭