第80页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
四、阅读下面短文,根据短文内容判断句子正
误。正确的写“A”,错误的写“B”。
Hi,I am Sam.After my study of Grade 7 in China , I go to study in a boarding
school(寄宿学校)for boys in the UK.It's a
new experience for me.
At 7:30 each morning,I get up and put on my school uniform(校服).I don't have morning reading,but I spend the morning talking about problems with my teachers in our classroom.In the evening, I do my homework for about two hours.
Also,our teachers ask us to take part in activities.We have over 30 clubs,such as
soccer,fishing,boating and so on,During lunchtime or after school,I often go to play soccer with my friends.I'm also taking a class called 6 magic creator,(创造者).It's
about how to code(解码)and make small
computer programs.It is interesting and I learn a lot.
Boarding school opens a window for me.My new life in the UK is colourful.
( )1.Sam studies in a boarding school after his study in Grade 7 in China
( )2.Sam does his homework for about three hours in the evening.
( )3.Sam doesn't go to play soccer with friends in the morning.
( )4.The ' magic creator' is about how to make big computer programs.
( )5.Life in the boarding school makes Sam very happy and interested.
误。正确的写“A”,错误的写“B”。
Hi,I am Sam.After my study of Grade 7 in China , I go to study in a boarding
school(寄宿学校)for boys in the UK.It's a
new experience for me.
At 7:30 each morning,I get up and put on my school uniform(校服).I don't have morning reading,but I spend the morning talking about problems with my teachers in our classroom.In the evening, I do my homework for about two hours.
Also,our teachers ask us to take part in activities.We have over 30 clubs,such as
soccer,fishing,boating and so on,During lunchtime or after school,I often go to play soccer with my friends.I'm also taking a class called 6 magic creator,(创造者).It's
about how to code(解码)and make small
computer programs.It is interesting and I learn a lot.
Boarding school opens a window for me.My new life in the UK is colourful.
( )1.Sam studies in a boarding school after his study in Grade 7 in China
( )2.Sam does his homework for about three hours in the evening.
( )3.Sam doesn't go to play soccer with friends in the morning.
( )4.The ' magic creator' is about how to make big computer programs.
( )5.Life in the boarding school makes Sam very happy and interested.
答案:
1.A
2.B
3.A
4.B
5.A
2.B
3.A
4.B
5.A
六、短文填空。从下面方框中选择适当的单
词,并用其正确形式写入短文空格内,使短文
意思正确、通顺(每词限用一次)。

词,并用其正确形式写入短文空格内,使短文
意思正确、通顺(每词限用一次)。
Hi, I am Tom. I am an American boy.Do you want to know my daily routine? Letme tell you.
My 1 begin at 8:00. I have fourlessons in the morning and three in theafternoon. We have many 2 at school. OnThursday and Friday morning, I have 3.It's fun for me. And my Chinese teacher Mr.Green is 4 interesting. On Wednesdayafternoon, I have 5 art lesson. OnThursday afternoon, I have a music lesson. OnFriday, I have two English lessons. I learn tospeak and read English. I can learn English6 now. I can talk with my Americanfriends. English is so 7. I don't go to schoolon Saturdays or Sundays. On Saturday morning,I like 8 books in the library with myfriends. There are many good books. OnSunday, I play sports with my parents. It'sfun for me. My mom 9 to play ping-pongand I like to play tennis and basketball. Ireally have great 10 on weekends.
答案:
1. classes
2. subjects
3. Chinese
4. really
5. an
6. well
7. useful
8. reading/to read
9. likes
10. fun
2. subjects
3. Chinese
4. really
5. an
6. well
7. useful
8. reading/to read
9. likes
10. fun
查看更多完整答案,请扫码查看