第84页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
四、阅读表达。(共 10 小题,每小题 1 分;计 10 分)
A. 补全短文。根据短文内容,从短文后的 A—F 选项中,选出 5 个适当的选项补全短文(有一个多余选项),并将选项的编号依次填入题后的表格中。(共 5 小题,每小题 1 分;计 5 分)
Maths is my favourite subject and my dream in life is to become a maths teacher in the future. 1 I study it with full interest and I study other subjects just because they are a part of my curriculum(总课程). 2 I can work out maths problems for hours and never feel bored. When I face problems I often ask for my father's help. My father is a maths teacher. 3 And he teaches me the easy ways to learn the subject well.
4 It doesn't need any kind of boring memory work like other subjects, especially geography and history. 5 They can get my help when they have maths problems. Maths is easy for me, but I know every person on this earth has his or her own likes and dislikes.
A. 补全短文。根据短文内容,从短文后的 A—F 选项中,选出 5 个适当的选项补全短文(有一个多余选项),并将选项的编号依次填入题后的表格中。(共 5 小题,每小题 1 分;计 5 分)
Maths is my favourite subject and my dream in life is to become a maths teacher in the future. 1 I study it with full interest and I study other subjects just because they are a part of my curriculum(总课程). 2 I can work out maths problems for hours and never feel bored. When I face problems I often ask for my father's help. My father is a maths teacher. 3 And he teaches me the easy ways to learn the subject well.
4 It doesn't need any kind of boring memory work like other subjects, especially geography and history. 5 They can get my help when they have maths problems. Maths is easy for me, but I know every person on this earth has his or her own likes and dislikes.
A. He teaches maths well.
B. I don't like geography and history.
C. In my free time, I help my friends to work out maths problems.
D. I have a special interest in maths when I am a little girl.
E. I like maths because I don't have to remember everything.
F. Maths always makes me happy.
答案:
1. D
2. F
3. A
4. E
5. C
2. F
3. A
4. E
5. C
B. 完成表格。阅读下面短文,根据其内容,完成表格中所缺的信息。(共 5 小题,每小题 1 分;计 5 分)
Hello, my name is Dale. I am thirteen years old. I study at a school in the UK. School days usually begin at 8:00 in the morning. So I usually go to school at 7:45. Classes end at 3:00 in the afternoon. So I can have much time to play.
I am good at all my subjects. But my favourite subject is science, and I want to be a scientist in the future. All my teachers are very nice and helpful for my study. And my classmates are nice, too. I don't go home for lunch. I usually have a good meal at school with my friends. I like salad and chicken. I also have some bread and milk. After lunch, we often go to the sports field. Sometimes we play ball games, and sometimes we just sit under the trees reading books. Sometimes we go to the computer center to listen to music and send emails to our friends. Then we go back to the classroom to have classes in the afternoon.
I like my school life and have a good time at school every day.

Hello, my name is Dale. I am thirteen years old. I study at a school in the UK. School days usually begin at 8:00 in the morning. So I usually go to school at 7:45. Classes end at 3:00 in the afternoon. So I can have much time to play.
I am good at all my subjects. But my favourite subject is science, and I want to be a scientist in the future. All my teachers are very nice and helpful for my study. And my classmates are nice, too. I don't go home for lunch. I usually have a good meal at school with my friends. I like salad and chicken. I also have some bread and milk. After lunch, we often go to the sports field. Sometimes we play ball games, and sometimes we just sit under the trees reading books. Sometimes we go to the computer center to listen to music and send emails to our friends. Then we go back to the classroom to have classes in the afternoon.
I like my school life and have a good time at school every day.
答案:
1. School Life
2. scientist
3. help
4. well/lunch
5. Things/Activities
2. scientist
3. help
4. well/lunch
5. Things/Activities
查看更多完整答案,请扫码查看