第64页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
一、选择填空。从以下各题A、B、C三个选项中选出正确答案。
(
A.behind
B.across from
C.in front of
(
C
)1. I can't see the blackboard. Two boys are sitting ______ me.A.behind
B.across from
C.in front of
答案:
C
(
A.be
B.are
C.is
C
)2. There ______ some bread and apples in the box. You can eat it.A.be
B.are
C.is
答案:
C
(
A.the;/
B.a;the
C.a;/
B
)3. There is ______ park near my house. I like to play the guitar in ______ park.A.the;/
B.a;the
C.a;/
答案:
B
(
A.raise
B.change
C.put
B
)4. John has lots of bad habits. We should ask him to ______ them.A.raise
B.change
C.put
答案:
B
(
A.interesting
B.boring
C.long
A
)5. The story sounds very ______. I really want to read it myself.A.interesting
B.boring
C.long
答案:
A
二、根据句意和首字母补全单词。
1. When you want to answer the questions in class,please r______ your hands.
2. I finish m______ of my homework today,and I can play Chinese chess with you now.
3. We have some m______ classrooms with smart whiteboards now in our school.
4. Please write down your name on your schoolbag because Lily's schoolbag is similar to y______.
5. About 2000 students can do exercise on the small sports field together at the same time. It is so a______.
1. When you want to answer the questions in class,please r______ your hands.
raise
2. I finish m______ of my homework today,and I can play Chinese chess with you now.
most
3. We have some m______ classrooms with smart whiteboards now in our school.
modern
4. Please write down your name on your schoolbag because Lily's schoolbag is similar to y______.
yours
5. About 2000 students can do exercise on the small sports field together at the same time. It is so a______.
amazing
答案:
raise; most; modern; yours; amazing
三、用所给词的正确形式填空。
1. Jenny ______ the pictures and puts them in her desk ______.(draw)
2. The children in the countryside need to ______ the river every morning,because their school is ______ from their houses.(across)
3. How about ______(play)tennis together this afternoon? ______(exercise)is very important for us.
4. There are many ______(build)in our school and each is for ______(difference)uses.
5. Please find your ______(sit)quickly and listen to the speaker carefully. The meeting will ______(start)soon.
1. Jenny ______ the pictures and puts them in her desk ______.(draw)
draws
drawer
2. The children in the countryside need to ______ the river every morning,because their school is ______ from their houses.(across)
cross
across
3. How about ______(play)tennis together this afternoon? ______(exercise)is very important for us.
playing
Exercising
4. There are many ______(build)in our school and each is for ______(difference)uses.
buildings
different
5. Please find your ______(sit)quickly and listen to the speaker carefully. The meeting will ______(start)soon.
seat(s)
start
答案:
draws; drawer; cross; across; playing; Exercising; buildings; different; seat(s); start
四、阅读短文,根据短文内容选择正确答案。
Hi, I'm Helen. Welcome to my home.
This is my bedroom. I have a bookcase and my books are in it. A family photo is on the desk. You can see my parents,brother and two sisters in it. My room is nice and tidy.
Lucy and Lily are my sisters. Their bedroom is nice. Two desks are in the room. The blue desk is Lucy's and the green one is Lily's. Lucy's toy(玩具)plane is red. It's on her desk. Lily's computer game is yellow. It's on her desk.
That is my brother Bill's bedroom. It is not tidy. Things are here and there. His hat is on the bed. His schoolbag is on the chair. Can you see his tape player? It's under the desk.
The last one is my parents Peter and Jenny's bedroom. You can see a nice computer on the yellow table. My mom's ring is next to the computer. Under the table,you can see a black box. It's my dad's. His baseballs are in it.
( )1. ______ people are in Helen's family.
A. Four B. Five C. Six
( )2. Match(匹配)Bill's things with the places.

A. a—①;b—③;c—② B. a—②;b—③;c—① C. a—①;b—②;c—③
( )3. In Lucy and Lily's room,we can see a red toy plane on a ______ desk and a ______ computer game is on a green desk.
A. red;green B. yellow;green C. blue;yellow
( )4. From the passage(文章),we can know ______.
A. here is a computer in Helen's room B. Peter has two sons and two daughters C. a computer and a table are in the parents' room
( )5. Which(哪一个)is the map of Helen's home?

Hi, I'm Helen. Welcome to my home.
This is my bedroom. I have a bookcase and my books are in it. A family photo is on the desk. You can see my parents,brother and two sisters in it. My room is nice and tidy.
Lucy and Lily are my sisters. Their bedroom is nice. Two desks are in the room. The blue desk is Lucy's and the green one is Lily's. Lucy's toy(玩具)plane is red. It's on her desk. Lily's computer game is yellow. It's on her desk.
That is my brother Bill's bedroom. It is not tidy. Things are here and there. His hat is on the bed. His schoolbag is on the chair. Can you see his tape player? It's under the desk.
The last one is my parents Peter and Jenny's bedroom. You can see a nice computer on the yellow table. My mom's ring is next to the computer. Under the table,you can see a black box. It's my dad's. His baseballs are in it.
( )1. ______ people are in Helen's family.
A. Four B. Five C. Six
( )2. Match(匹配)Bill's things with the places.
A. a—①;b—③;c—② B. a—②;b—③;c—① C. a—①;b—②;c—③
( )3. In Lucy and Lily's room,we can see a red toy plane on a ______ desk and a ______ computer game is on a green desk.
A. red;green B. yellow;green C. blue;yellow
( )4. From the passage(文章),we can know ______.
A. here is a computer in Helen's room B. Peter has two sons and two daughters C. a computer and a table are in the parents' room
( )5. Which(哪一个)is the map of Helen's home?
答案:
C; A; C; C; C
查看更多完整答案,请扫码查看