2025年同步练习册山东人民出版社高中英语选择性必修第一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步练习册山东人民出版社高中英语选择性必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第67页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
D
Cows love having an open area of grassland to graze on. But in some parts of the world, this is only feasible during summer. In winter, it can become too cold for cows to stay outside safely, so they are kept in large farm buildings for warmth. Being stuck inside is not always pleasant for cattle, and their unhappiness is closely connected to reduce milk production.
For this reason, some cattle owners have fitted their cows with VR headsets that run a specific program. The program simulates grasslands in summer and was designed specifically for the way that cows get color and light. According to the National Library of Medicine, cattle see shades of red the easiest but have a hard time distinguishing between blue and green.
Reports from a farm in Moscow, Russia—where the VR headsets were first developed by vets—found in 2019 that the cows that used the VR headsets saw a decrease in anxiety and an improved mood. This led to an increase in milk production, which went from 5.8 gallons to 7 gallons per day.
Cattle owner Izzet Kocak from Aksaray, Turkey, heard about this experiment and tried the VR headsets on his cows in December 2021. When Kocak put the headsets on his cows, he found an improvement in their emotional well-being of his animals. “They are watching an area of grassland, and it gives them an emotional boost. They are less stressed,” he said.
The technology is now spreading around the world. According to the report, the headsets were made specifically for the “structural features of cow heads” by vets, and the animals were shown a “unique summer field simulation program”. The familiar sight of grassland is enough to improve the mood of the entire herd.
The Ministry of Agriculture of the Russian Federation says that research has shown a link between a cow’s emotional state and its milk production. They stated, “Examples of dairy farms from different countries show that in a calm atmosphere, milk production increases markedly.”
32. What does the underlined word “feasible” probably mean in Paragraph 1?
A. Influential.
B. Possible.
C. Necessary.
D. Meaningful.
33. What’s the result of cows’ wearing the VR headsets?
A. They could distinguish between blue and green.
B. Their milk production rose accordingly.
C. Their physical health improved greatly.
D. They could adapt to winter easily.
34. What concept is behind the VR headset program?
A. High tech is necessary in the dairy field.
B. A silent environment helps cows stay healthy.
C. Natural grassland is better for the milk quality.
D. A cow with good moods can produce more milk.
35. What is the main idea of the passage?
A. The emotional difficulties cows face in cold winter months.
B. The benefits of keeping cows in a large farm building in winter.
C. VR headsets improve cows’ emotional well-being and milk production.
D. The development of VR technology for animals living on the grassland.
Cows love having an open area of grassland to graze on. But in some parts of the world, this is only feasible during summer. In winter, it can become too cold for cows to stay outside safely, so they are kept in large farm buildings for warmth. Being stuck inside is not always pleasant for cattle, and their unhappiness is closely connected to reduce milk production.
For this reason, some cattle owners have fitted their cows with VR headsets that run a specific program. The program simulates grasslands in summer and was designed specifically for the way that cows get color and light. According to the National Library of Medicine, cattle see shades of red the easiest but have a hard time distinguishing between blue and green.
Reports from a farm in Moscow, Russia—where the VR headsets were first developed by vets—found in 2019 that the cows that used the VR headsets saw a decrease in anxiety and an improved mood. This led to an increase in milk production, which went from 5.8 gallons to 7 gallons per day.
Cattle owner Izzet Kocak from Aksaray, Turkey, heard about this experiment and tried the VR headsets on his cows in December 2021. When Kocak put the headsets on his cows, he found an improvement in their emotional well-being of his animals. “They are watching an area of grassland, and it gives them an emotional boost. They are less stressed,” he said.
The technology is now spreading around the world. According to the report, the headsets were made specifically for the “structural features of cow heads” by vets, and the animals were shown a “unique summer field simulation program”. The familiar sight of grassland is enough to improve the mood of the entire herd.
The Ministry of Agriculture of the Russian Federation says that research has shown a link between a cow’s emotional state and its milk production. They stated, “Examples of dairy farms from different countries show that in a calm atmosphere, milk production increases markedly.”
32. What does the underlined word “feasible” probably mean in Paragraph 1?
A. Influential.
B. Possible.
C. Necessary.
D. Meaningful.
33. What’s the result of cows’ wearing the VR headsets?
A. They could distinguish between blue and green.
B. Their milk production rose accordingly.
C. Their physical health improved greatly.
D. They could adapt to winter easily.
34. What concept is behind the VR headset program?
A. High tech is necessary in the dairy field.
B. A silent environment helps cows stay healthy.
C. Natural grassland is better for the milk quality.
D. A cow with good moods can produce more milk.
35. What is the main idea of the passage?
A. The emotional difficulties cows face in cold winter months.
B. The benefits of keeping cows in a large farm building in winter.
C. VR headsets improve cows’ emotional well-being and milk production.
D. The development of VR technology for animals living on the grassland.
答案:
32.B 词义猜测题。根据第一段中的“In winter, it can become too cold for cows to stay outside safely, so they are kept in large farm buildings for warmth.”可知,在某些地方只有夏天才能为牛提供开阔的草地区域,即这种做法只有在夏天才可能实现。因此,画线词feasible在这里的意思最接近于选项B“Possible(可能的)”。故选B。
33.B 细节理解题。根据第三段“Reports from a farm in Moscow, Russia—where the VR headsets were first developed by vets—found in 2019 that the cows that used the VR headsets saw a decrease in anxiety and an improved mood. This led to an increase in milk production, which went from 5.8 gallons to 7 gallons per day.”可知,佩戴VR头显的结果是奶牛的产奶量增加了。故选B。
34.D 推理判断题。根据最后一段的内容可知,奶牛的情绪与牛奶产量之间存在联系,再结合全文内容,可以推断出VR头显程序背后的概念是奶牛情绪良好时能够产生更多的牛奶。故选D。
35.C 主旨大意题。根据第一段中的“Being stuck inside is not always pleasant for cattle, and their unhappiness is closely connected to reduce milk production.”和第二段中的“For this reason, some cattle owners have fitted their cows with VR headsets that run a specific program. The program simulates grasslands in summer and was designed specifically for the way that cows get color and light.”以及纵观全文可知,本文主要讲述了VR技术可以改善奶牛的情绪健康,提高产奶量。故选C。
33.B 细节理解题。根据第三段“Reports from a farm in Moscow, Russia—where the VR headsets were first developed by vets—found in 2019 that the cows that used the VR headsets saw a decrease in anxiety and an improved mood. This led to an increase in milk production, which went from 5.8 gallons to 7 gallons per day.”可知,佩戴VR头显的结果是奶牛的产奶量增加了。故选B。
34.D 推理判断题。根据最后一段的内容可知,奶牛的情绪与牛奶产量之间存在联系,再结合全文内容,可以推断出VR头显程序背后的概念是奶牛情绪良好时能够产生更多的牛奶。故选D。
35.C 主旨大意题。根据第一段中的“Being stuck inside is not always pleasant for cattle, and their unhappiness is closely connected to reduce milk production.”和第二段中的“For this reason, some cattle owners have fitted their cows with VR headsets that run a specific program. The program simulates grasslands in summer and was designed specifically for the way that cows get color and light.”以及纵观全文可知,本文主要讲述了VR技术可以改善奶牛的情绪健康,提高产奶量。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看