2025年同步练习册山东人民出版社高中英语选择性必修第一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年同步练习册山东人民出版社高中英语选择性必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第53页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
C
“Is it art?” Tyka, an artist and software engineer, asked the audience at Christie's 2019 Art + Tech Summit in New York in June 2019. The event's theme was “The AI Revolution”, and Tyka was referring to artworks created using artificial intelligence. He flashed an image of urinal (小便池) on two large screens at either side of the stage - Marcel Duchamp's famous and controversial sculpture Fountain. The audience laughed. “Obviously, it can be,” he replied.
However, many in the art community are wrestling with several unanswered questions after an algorithm - produced (演算法) print that resembled 19th - century European portraits was sold for 432,500. For example: when an artwork is created using an algorithm, who is the artist - the programmer or the computer? Because many works of AI art are digital, how do you value a creation that's designed to live natively on the Internet and be widely shared? There are few clear answers.
Claire Marmion, the founder and CEO of Haven Art Group, says collectors are still trying to figure out where the market for AI art is heading, and that it may not be the disruptive (破坏性的) force that some think it will be. Or, at least, the industry will adapt to it.
Mario Klingemann, whose work was sold by Sotheby's, prefers the term “generative art”, which includes all works created using algorithms, and believes the current buzz will eventually die down, otherwise AI art isn't going anywhere. Instead, he thinks it will one day be viewed as simply another tool of the artist.
“Just like photography never goes away, or making movies doesn't, I'm pretty sure it will establish itself as a new media format,” he says. “Right now, it's all this mystery about AI, but I expect this to become really just a normal thing, where people will focus on what artists are actually saying with their art.”
28. What's the function of the first paragraph?
A. To show what art is.
B. To entertain readers.
C. To explain the event's theme.
D. To lead to the topic of the passage.
29. What makes people in the art industry feel confused?
A. Who is the real creator of a piece of AI artwork.
B. Where the market for AI artworks is located.
C. How to sell AI artworks at a high price.
D. How to share AI artworks.
30. Which can best explain the underlined word “buzz” in the fourth paragraph?
A. Excitement.
B. Objection.
C. Revolution.
D. Argument.
31. What does Klingemann think about AI art?
A. Its future is unclear.
B. It will disturb the traditional art industry.
C. It will be as common as photography and movies.
D. It will be applied to photography and film industry.
“Is it art?” Tyka, an artist and software engineer, asked the audience at Christie's 2019 Art + Tech Summit in New York in June 2019. The event's theme was “The AI Revolution”, and Tyka was referring to artworks created using artificial intelligence. He flashed an image of urinal (小便池) on two large screens at either side of the stage - Marcel Duchamp's famous and controversial sculpture Fountain. The audience laughed. “Obviously, it can be,” he replied.
However, many in the art community are wrestling with several unanswered questions after an algorithm - produced (演算法) print that resembled 19th - century European portraits was sold for 432,500. For example: when an artwork is created using an algorithm, who is the artist - the programmer or the computer? Because many works of AI art are digital, how do you value a creation that's designed to live natively on the Internet and be widely shared? There are few clear answers.
Claire Marmion, the founder and CEO of Haven Art Group, says collectors are still trying to figure out where the market for AI art is heading, and that it may not be the disruptive (破坏性的) force that some think it will be. Or, at least, the industry will adapt to it.
Mario Klingemann, whose work was sold by Sotheby's, prefers the term “generative art”, which includes all works created using algorithms, and believes the current buzz will eventually die down, otherwise AI art isn't going anywhere. Instead, he thinks it will one day be viewed as simply another tool of the artist.
“Just like photography never goes away, or making movies doesn't, I'm pretty sure it will establish itself as a new media format,” he says. “Right now, it's all this mystery about AI, but I expect this to become really just a normal thing, where people will focus on what artists are actually saying with their art.”
28. What's the function of the first paragraph?
A. To show what art is.
B. To entertain readers.
C. To explain the event's theme.
D. To lead to the topic of the passage.
29. What makes people in the art industry feel confused?
A. Who is the real creator of a piece of AI artwork.
B. Where the market for AI artworks is located.
C. How to sell AI artworks at a high price.
D. How to share AI artworks.
30. Which can best explain the underlined word “buzz” in the fourth paragraph?
A. Excitement.
B. Objection.
C. Revolution.
D. Argument.
31. What does Klingemann think about AI art?
A. Its future is unclear.
B. It will disturb the traditional art industry.
C. It will be as common as photography and movies.
D. It will be applied to photography and film industry.
答案:
28.D 推理判断题。第一段前两句介绍了艺术家兼软件工程师Tyka向观众展示使用人工智能创作的艺术作品的场景;第二段首句则承接第一段开始介绍当前人工智能艺术作品令人困惑的一些问题。由此可知,第一段起到引出本文话题的作用。故选D。
29.A 细节理解题。根据第二段第二句可知,艺术行业的人们对利用演算法创作的艺术作品的真正创作者感到困惑,他们分不清创作者是编程人员还是电脑。故选A。
30.D 词义猜测题。第二、三段主要阐述了当前人们对人工智能艺术作品的困惑和看法,第四段主要阐述了Klingemann对这种艺术作品的看法,并且他是喜欢“generative art”这个术语的,又结合画线词所在句中的“believes the current buzz will eventually die down”可知,他认为当前对于人工智能艺术作品的争论终会平息。因此,buzz意为“争论”。故选D。
31.C 细节理解题。根据第四段最后一句及最后一段第一句可知,Klingemann认为,有一天人工智能艺术作品将被看作艺术家的另一种工具,就像摄影或制作电影从未消失一样,他确信人工智能艺术将成为一种新的媒体形式。故选C。
29.A 细节理解题。根据第二段第二句可知,艺术行业的人们对利用演算法创作的艺术作品的真正创作者感到困惑,他们分不清创作者是编程人员还是电脑。故选A。
30.D 词义猜测题。第二、三段主要阐述了当前人们对人工智能艺术作品的困惑和看法,第四段主要阐述了Klingemann对这种艺术作品的看法,并且他是喜欢“generative art”这个术语的,又结合画线词所在句中的“believes the current buzz will eventually die down”可知,他认为当前对于人工智能艺术作品的争论终会平息。因此,buzz意为“争论”。故选D。
31.C 细节理解题。根据第四段最后一句及最后一段第一句可知,Klingemann认为,有一天人工智能艺术作品将被看作艺术家的另一种工具,就像摄影或制作电影从未消失一样,他确信人工智能艺术将成为一种新的媒体形式。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看