2025年系统集成新课程同步导学练测高中英语必修第二册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年系统集成新课程同步导学练测高中英语必修第二册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第165页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
Ⅰ. 根据句意和括号内汉语提示完成句子
1. The little girls had locked themselves in the room because Mack had been
2. Blood
3. We must pay
4. The weather is a constant
5. The product is at the design
1. The little girls had locked themselves in the room because Mack had been
mean
(刻薄的) to them.2. Blood
transports
(运送) oxygen around the body.3. We must pay
particular
(特别的) attention to this point.4. The weather is a constant
topic
(话题) of conversation in Alaska.5. The product is at the design
stage
(阶段).
答案:
1.mean 2.transports 3.particular 4.topic 5.stage
Ⅱ. 用所给短语的适当形式填空
in particular,agree on,add to,(be) made up of,seek out
1. The medical team was
2. Why should he notice her car
3. The bad weather only
4. Now is the time for local companies to
5. The exact rules by which the president will be chosen have not
in particular,agree on,add to,(be) made up of,seek out
1. The medical team was
made up of
twelve doctors.2. Why should he notice her car
in particular
?3. The bad weather only
added to
our difficulties.4. Now is the time for local companies to
seek out
business opportunities in Europe.5. The exact rules by which the president will be chosen have not
been agreed on
yet.
答案:
1.made up of 2.in particular 3.added to 4.seek out 5.been agreed on
Ⅲ. 单句语法填空
1. The job turned out
2. This latest incident will add
3. He gave Mary some advice on how
4.
5. He should be able to keep his room tidy with the
6. Actually her grandma is
7. It's worth
8. Two young girls were
9. This idea is well worth
10. There were more than 50 people
1. The job turned out
to be
(be) harder than we thought.2. This latest incident will add
to
the pressure on the White House.3. He gave Mary some advice on how
to learn
(learn) English.4.
Whether
he will come or not depends on the weather.5. He should be able to keep his room tidy with the
generous
(generosity) amount of storage space.6. Actually her grandma is
particularly
(particular) good at cooking.7. It's worth
making
(make) an appointment before you go.8. Two young girls were
collecting
(collection) firewood.9. This idea is well worth
considering
(consider).10. There were more than 50 people
on
stage in one scene.
答案:
1.to be 2.to 3.to learn 4.Whether 5.generous 6.particularly 7.making 8.collecting 9.considering 10.on
Ⅰ. 阅读理解
I remember the first time I got on a horse. When I was a little boy aged two, my mom agreed to let me take a short ride and that was it! From then on, I drove my parents crazy begging for a horse.
When I was four, I had mutism, in which children stop speaking in certain social situations. I went days, weeks, months without a sound at school. At most, I might quietly whisper to a friend. I suffered silently through school until I was ten when a psychologist (心理学家) had an idea. He asked me what I wanted more than anything else in the world. He explained I was going to be given a chance to work for that. And I was permitted to whisper the answer in my mother's ear, “A horse.”
I was to get a pony, but I had to live up to my end of the bargain (讲价). I had a list of weekly tasks I had to finish. I had to answer the phone five times per week, something I had never done before. I had to say one word to my teacher at school and the list went on. For a child with mutism, saying one word to someone can be like climbing Mount Qomolangma. I did everything that was asked of me and the day came. His name was Sequoia, whom I fell in love with immediately. When I was in Sequoia's presence, I forgot all about my problems and felt strong and secure.
I am a fully participating member of society these days. My horse and I made it through a master's degree. I may have made it otherwise but I'm not sure. I feel I owe my life to the horse and I try to give it back to him. He has given me the best gift I could ever imagine in my life.
1. What was the situation like when the author was four?
A. He didn't say a word at all.
B. He learned how to ride a horse.
C. He found his classmates unfriendly.
D. He had difficulty in communicating.
2. What can we infer about the author from Paragraph 3?
A. He completed some tasks easily.
B. He pushed himself extremely hard.
C. He fell in love with Sequoia gradually.
D. He found the psychologist's idea useless.
3. What is the author's purpose of writing the text?
A. To share his unfortunate childhood.
B. To give tips on how to cure mutism.
C. To show his deep gratefulness to his horse.
D. To encourage kids to struggle against mutism.
I remember the first time I got on a horse. When I was a little boy aged two, my mom agreed to let me take a short ride and that was it! From then on, I drove my parents crazy begging for a horse.
When I was four, I had mutism, in which children stop speaking in certain social situations. I went days, weeks, months without a sound at school. At most, I might quietly whisper to a friend. I suffered silently through school until I was ten when a psychologist (心理学家) had an idea. He asked me what I wanted more than anything else in the world. He explained I was going to be given a chance to work for that. And I was permitted to whisper the answer in my mother's ear, “A horse.”
I was to get a pony, but I had to live up to my end of the bargain (讲价). I had a list of weekly tasks I had to finish. I had to answer the phone five times per week, something I had never done before. I had to say one word to my teacher at school and the list went on. For a child with mutism, saying one word to someone can be like climbing Mount Qomolangma. I did everything that was asked of me and the day came. His name was Sequoia, whom I fell in love with immediately. When I was in Sequoia's presence, I forgot all about my problems and felt strong and secure.
I am a fully participating member of society these days. My horse and I made it through a master's degree. I may have made it otherwise but I'm not sure. I feel I owe my life to the horse and I try to give it back to him. He has given me the best gift I could ever imagine in my life.
1. What was the situation like when the author was four?
A. He didn't say a word at all.
B. He learned how to ride a horse.
C. He found his classmates unfriendly.
D. He had difficulty in communicating.
2. What can we infer about the author from Paragraph 3?
A. He completed some tasks easily.
B. He pushed himself extremely hard.
C. He fell in love with Sequoia gradually.
D. He found the psychologist's idea useless.
3. What is the author's purpose of writing the text?
A. To share his unfortunate childhood.
B. To give tips on how to cure mutism.
C. To show his deep gratefulness to his horse.
D. To encourage kids to struggle against mutism.
答案:
【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者的亲身经历:作者四岁的时候在语言沟通方面出现障碍,一名心理学家想到一个办法,让作者通过完成一系列任务来获得一匹他从小就梦想拥有的小马。这匹小马的到来让作者忘记了所有的问题,让作者感觉到强大和安全,作者十分感激这匹小马。
1.D 细节理解题。根据第二段第一、二句可知,作者在语言沟通方面出现了障碍。故选D。
2.B 推理判断题。根据第三段可知,心理学家想出一个办法,让作者通过完成一系列任务来获得一匹小马,而对于一个有缄默症的孩子来说,说话是一件十分困难的事情,而作者又特别渴望得到小马,因此推断出作者应该是极其努力地逼迫自己去完成说话任务。故选B。
3.C 推理判断题。根据文章最后一段可知,如今作者可以全面地参与社会活动,这归功于作者的小马,并且作者认为这匹小马给了他生命,赋予了他力量,因此作者写这篇文章的目的就是要感谢这匹小马。故选C。
1.D 细节理解题。根据第二段第一、二句可知,作者在语言沟通方面出现了障碍。故选D。
2.B 推理判断题。根据第三段可知,心理学家想出一个办法,让作者通过完成一系列任务来获得一匹小马,而对于一个有缄默症的孩子来说,说话是一件十分困难的事情,而作者又特别渴望得到小马,因此推断出作者应该是极其努力地逼迫自己去完成说话任务。故选B。
3.C 推理判断题。根据文章最后一段可知,如今作者可以全面地参与社会活动,这归功于作者的小马,并且作者认为这匹小马给了他生命,赋予了他力量,因此作者写这篇文章的目的就是要感谢这匹小马。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看