2025年系统集成新课程同步导学练测高中英语必修第二册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年系统集成新课程同步导学练测高中英语必修第二册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第128页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
Ⅱ. 阅读七选五
We all know the hard work that filmmakers and actors put in to provide us with entertainment.
Test screenings are highly valued in the movie industry.
A.In reality, not all of the people are content with the effect of the movies.
B.However, media giant Disney has come up with a more high - tech solution.
C.This works by mapping 68 different points on each audience member’s face.
D.The special cameras in public cinemas easily go wrong and often fail to work.
E.And several well - known movies have been greatly altered following feedback.
F.But it seems that even regular moviegoers like us have a big impact on how a movie turns out too.
G. After all, unless you’re part of a test audience, being in front of the cameras is best left to the movie stars.
We all know the hard work that filmmakers and actors put in to provide us with entertainment.
F
1 For decades now, film studios have used so - called test screenings to get feedback(反馈意见)from members of the public before a movie comes out. Test audience members are usually asked to fill in a questionnaire after a screening, telling the film studio what they liked and didn’t like.B
2 It measures test audiences’ reactions by using special cameras placed inside cinemas. Pairing the cameras with custom software, the company can track what each audience member is feeling at any point in the movie, from anger to joy. C
3 The cameras can see in the dark, and the software can figure out a person’s mood based on the slightest of facial expressions. It’s hoped that this new method will allow more detailed feedback from the test audiences because it can accurately read their reactions in real time.Test screenings are highly valued in the movie industry.
E
4 Viewers of E. T. the Extra - Terrestrial(1982)would have left the cinema feeling a whole lot different if it weren’t for its test audiences’ feedback. “In one cut of the film that was tested, E. T. died instead of going home in his spaceship. You won’t be surprised to hear that the test audiences in question weren’t interested in this ending at all,” wrote media website Den of Geek. But for those who are concerned about privacy, the cameras won’t be equipped in public cinemas. G
5A.In reality, not all of the people are content with the effect of the movies.
B.However, media giant Disney has come up with a more high - tech solution.
C.This works by mapping 68 different points on each audience member’s face.
D.The special cameras in public cinemas easily go wrong and often fail to work.
E.And several well - known movies have been greatly altered following feedback.
F.But it seems that even regular moviegoers like us have a big impact on how a movie turns out too.
G. After all, unless you’re part of a test audience, being in front of the cameras is best left to the movie stars.
答案:
【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要说明了电影试映的作用。
1.F 下文提到了通过试映得到反馈,说明影迷会对电影的结果产生影响。F选项“但似乎就连像我们这样的老影迷也会对一部电影的结果产生很大的影响”符合语境。故选F。
2.B 下文提到了用特殊摄像机来捕捉观众的反馈,本空应说明采取这一方法的主体:媒体巨头迪斯尼提出了一个更高科技的解决方案。B选项“然而,媒体巨头迪士尼提出了一个更高科技的解决方案”符合语境。故选B。
3.C 根据上下文可知,本句主要应说明这种特殊摄像机的工作原理。C选项“这是通过在每个观众脸上绘制68个不同的点来实现的”符合语境。故选C。
4.E 下文举例说明了观众对电影的反馈十分重要。E选项“一些著名的电影已经根据反馈进行了很大的修改”符合语境。故选E。
5.G 根据上文可知,本句应承接上文说明摄像头不会安装在公共电影院的原因。G选项“毕竟,除非你是试映观众,否则站在镜头前最好留给电影明星”符合语境。故选G。
1.F 下文提到了通过试映得到反馈,说明影迷会对电影的结果产生影响。F选项“但似乎就连像我们这样的老影迷也会对一部电影的结果产生很大的影响”符合语境。故选F。
2.B 下文提到了用特殊摄像机来捕捉观众的反馈,本空应说明采取这一方法的主体:媒体巨头迪斯尼提出了一个更高科技的解决方案。B选项“然而,媒体巨头迪士尼提出了一个更高科技的解决方案”符合语境。故选B。
3.C 根据上下文可知,本句主要应说明这种特殊摄像机的工作原理。C选项“这是通过在每个观众脸上绘制68个不同的点来实现的”符合语境。故选C。
4.E 下文举例说明了观众对电影的反馈十分重要。E选项“一些著名的电影已经根据反馈进行了很大的修改”符合语境。故选E。
5.G 根据上文可知,本句应承接上文说明摄像头不会安装在公共电影院的原因。G选项“毕竟,除非你是试映观众,否则站在镜头前最好留给电影明星”符合语境。故选G。
Ⅲ. 读后续写
阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。
In a few short weeks I will be going to watch my 40th performance of Les Misérables(《悲惨世界》). I fell in love with the songs back in 1985 when they were first released—Bring Him Home,I Dreamed a Dream and On My Own. Even as a head teacher,I hadn’t read the Victor Hugo’s novel and knew very little about the musical,but the songs captured my attention instantly and I happily sang along whenever I heard them on the radio.
Five years later I set out on a trip around the world with my wife and daughter. On one of our stops in Vancouver,Canada,I saw a large advertising banner promoting Les Misérables and immediately suggested booking tickets. On the drive to the theatre,we discussed what we knew of the storyline—nothing but the French Revolution. But we did love the roller coaster ride of emotions and the tragic story of Jean Valjean when enjoying it.
On the late - night drive home,on a high after this amazing performance,I announced that I wanted to perform in the musical when we returned to Australia. This was an incredible statement,given we lived 50 kilometres from the nearest large town,Toowoomba. There was little likelihood of ever having a chance to perform. But the Toowoomba Choral Society bought the performance rights in 1992 with the view to perform it in 1994. I had seen a few of their performances but was not a member of the choir. They called for auditions and,emboldened by the chance to be part of the Les Misérables experience,I went along. I had had no experience of singing and had never performed in any musicals but I believed in miracles and hoped for a place for me somewhere in the chorus.
I tried out for the part of Javert with others as well as the students from the University of Southern Queensland. Rehearsals(排练)started immediately and I got a crash course in singing,acting and dancing. There was so much to learn and as I drove to rehearsals three times a week a little voice would say,“You are in over your head;get out now.”
注意:
1. 续写词数应为 150 左右;
2. 请按如下格式作答。
Paragraph 1:
The rehearsal process was tough.
Paragraph 2:
The opening night was amazing.
阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。
In a few short weeks I will be going to watch my 40th performance of Les Misérables(《悲惨世界》). I fell in love with the songs back in 1985 when they were first released—Bring Him Home,I Dreamed a Dream and On My Own. Even as a head teacher,I hadn’t read the Victor Hugo’s novel and knew very little about the musical,but the songs captured my attention instantly and I happily sang along whenever I heard them on the radio.
Five years later I set out on a trip around the world with my wife and daughter. On one of our stops in Vancouver,Canada,I saw a large advertising banner promoting Les Misérables and immediately suggested booking tickets. On the drive to the theatre,we discussed what we knew of the storyline—nothing but the French Revolution. But we did love the roller coaster ride of emotions and the tragic story of Jean Valjean when enjoying it.
On the late - night drive home,on a high after this amazing performance,I announced that I wanted to perform in the musical when we returned to Australia. This was an incredible statement,given we lived 50 kilometres from the nearest large town,Toowoomba. There was little likelihood of ever having a chance to perform. But the Toowoomba Choral Society bought the performance rights in 1992 with the view to perform it in 1994. I had seen a few of their performances but was not a member of the choir. They called for auditions and,emboldened by the chance to be part of the Les Misérables experience,I went along. I had had no experience of singing and had never performed in any musicals but I believed in miracles and hoped for a place for me somewhere in the chorus.
I tried out for the part of Javert with others as well as the students from the University of Southern Queensland. Rehearsals(排练)started immediately and I got a crash course in singing,acting and dancing. There was so much to learn and as I drove to rehearsals three times a week a little voice would say,“You are in over your head;get out now.”
注意:
1. 续写词数应为 150 左右;
2. 请按如下格式作答。
Paragraph 1:
The rehearsal process was tough.
The rehearsal process was tough. Often, I would leave home at 6 pm after a full day at school and not be back home until midnight. And the scripts and sheet music also challenged me every minute. What pushed me forward was the amazing voices and the harmonies in the chorus. We were truly fortunate to have some amazing voices within the choral society. Students from the university had magnificent voices, endless energy, a sense of fun and the drive and enthusiasm to take this musical to the next level.
Paragraph 2:
The opening night was amazing.
The opening night was amazing. The wonderful thing was being right there on stage as Jean Valjean sang Bring Him Home and I marched proudly. The show was a resounding success with audiences cheering us on and on. I was transported back to that first performance in Vancouver. How far I had come! For me, I had achieved the impossible—rising above my limitations and performing in the greatest musical. My contribution was minor but my effort contributed to the musical being an absolute success. I will never forget it.
答案:
【参考范文】
Paragraph 1:
The rehearsal process was tough. Often, I would leave home at 6 pm after a full day at school and not be back home until midnight. And the scripts and sheet music also challenged me every minute. What pushed me forward was the amazing voices and the harmonies in the chorus. We were truly fortunate to have some amazing voices within the choral society. Students from the university had magnificent voices, endless energy, a sense of fun and the drive and enthusiasm to take this musical to the next level.
Paragraph 2:
The opening night was amazing. The wonderful thing was being right there on stage as Jean Valjean sang Bring Him Home and I marched proudly. The show was a resounding success with audiences cheering us on and on. I was transported back to that first performance in Vancouver. How far I had come! For me, I had achieved the impossible—rising above my limitations and performing in the greatest musical. My contribution was minor but my effort contributed to the musical being an absolute success. I will never forget it.
Paragraph 1:
The rehearsal process was tough. Often, I would leave home at 6 pm after a full day at school and not be back home until midnight. And the scripts and sheet music also challenged me every minute. What pushed me forward was the amazing voices and the harmonies in the chorus. We were truly fortunate to have some amazing voices within the choral society. Students from the university had magnificent voices, endless energy, a sense of fun and the drive and enthusiasm to take this musical to the next level.
Paragraph 2:
The opening night was amazing. The wonderful thing was being right there on stage as Jean Valjean sang Bring Him Home and I marched proudly. The show was a resounding success with audiences cheering us on and on. I was transported back to that first performance in Vancouver. How far I had come! For me, I had achieved the impossible—rising above my limitations and performing in the greatest musical. My contribution was minor but my effort contributed to the musical being an absolute success. I will never forget it.
查看更多完整答案,请扫码查看