2025年系统集成新课程同步导学练测高中英语必修第二册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年系统集成新课程同步导学练测高中英语必修第二册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第117页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
B
I've never been one for animated(动画的)movies aimed at kids that are often in theatres now. So deciding to watch Spirited Away,I was feeling pretty unenthusiastic but its glowing reviews and Studio Ghibli's reputation pushed me to still watch it.
Spirited Away is about a 10 - year - old girl named Chihiro. While on the way to her new home her parents decide to take a detour(绕行)and go down an old road. After passing through a tunnel they end up in what seems to be an abandoned town. In the town,her parents find an open food stall(货摊)and eat the food,saying they can pay the shop owner once they get there. But they turn into pigs! Guided by Haku,who she meets while looking around,she sets off to try and save her parents and return to her own world.
Although it is a children's film,I found the story to be surprisingly mature and enjoyable. Near the beginning of the story,Chihiro is a bit of a spoiled kid,but she progresses a lot as a character as she meets and interacts with the residents of the spirit world. The movie does a lot to create a sense of mystery and often uses soft world building. The animation is wonderful. It all flows very well and allows for breathtaking scenes that really bring the world to life alongside your imagination. The film has its fair share of twists and turns and is very enjoyable,while I feel that we could benefit greatly from watching repeatedly,which I'd gladly do,in order to get the full experience.
This is a movie I would definitely recommend to all ages. It does show blood in a few scenes,but if you're a parent,whether or not that's okay for your child would be up to you. All in all,I feel that despite not being a part of the intended audience,this is an excellent movie that deserves a watch no matter what type of person you are.
4. What made the writer first watch the movie?
A. His always loving the style.
B. The amazing plots.
C. Its breathtaking scenes.
D. People's comments on it.
5. What do we know about Chihiro?
A. She travels to an old town for fun with her parents.
B. She changes into a responsible girl.
C. She stays in the spirit world forever.
D. She changes her parents into pigs.
6. How does the writer find the movie?
A. Childish and imaginary.
B. Wonderful but incomplete.
C. Entertaining and developed.
D. Bloody but amazing.
I've never been one for animated(动画的)movies aimed at kids that are often in theatres now. So deciding to watch Spirited Away,I was feeling pretty unenthusiastic but its glowing reviews and Studio Ghibli's reputation pushed me to still watch it.
Spirited Away is about a 10 - year - old girl named Chihiro. While on the way to her new home her parents decide to take a detour(绕行)and go down an old road. After passing through a tunnel they end up in what seems to be an abandoned town. In the town,her parents find an open food stall(货摊)and eat the food,saying they can pay the shop owner once they get there. But they turn into pigs! Guided by Haku,who she meets while looking around,she sets off to try and save her parents and return to her own world.
Although it is a children's film,I found the story to be surprisingly mature and enjoyable. Near the beginning of the story,Chihiro is a bit of a spoiled kid,but she progresses a lot as a character as she meets and interacts with the residents of the spirit world. The movie does a lot to create a sense of mystery and often uses soft world building. The animation is wonderful. It all flows very well and allows for breathtaking scenes that really bring the world to life alongside your imagination. The film has its fair share of twists and turns and is very enjoyable,while I feel that we could benefit greatly from watching repeatedly,which I'd gladly do,in order to get the full experience.
This is a movie I would definitely recommend to all ages. It does show blood in a few scenes,but if you're a parent,whether or not that's okay for your child would be up to you. All in all,I feel that despite not being a part of the intended audience,this is an excellent movie that deserves a watch no matter what type of person you are.
4. What made the writer first watch the movie?
A. His always loving the style.
B. The amazing plots.
C. Its breathtaking scenes.
D. People's comments on it.
5. What do we know about Chihiro?
A. She travels to an old town for fun with her parents.
B. She changes into a responsible girl.
C. She stays in the spirit world forever.
D. She changes her parents into pigs.
6. How does the writer find the movie?
A. Childish and imaginary.
B. Wonderful but incomplete.
C. Entertaining and developed.
D. Bloody but amazing.
答案:
4. D 细节理解题。根据第一段可知,人们对《千与千寻》的评论让作者第一次去看这部电影。故选 D。
5. B 推理判断题。根据第三段第二句可推知,千寻变成了一个负责任的女孩。故选 B。
6. C 细节理解题。根据第三段第一句可知,作者认为这部电影很有趣,也很成熟。故选 C。
5. B 推理判断题。根据第三段第二句可推知,千寻变成了一个负责任的女孩。故选 B。
6. C 细节理解题。根据第三段第一句可知,作者认为这部电影很有趣,也很成熟。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看