2025年系统集成新课程同步导学练测高中英语必修第二册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年系统集成新课程同步导学练测高中英语必修第二册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第134页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
Ⅱ. 阅读七选五
If you feel depressed (消沉的), it's best to do something about it—depression doesn't just go away on its own. In addition to getting help from a doctor, here are four things you can do to feel better.
Exercise. Take a 15- to 30-minute walk every day—or dance and bike if you prefer. _1_ But make yourself do it anyway. Once you get in the exercise habit, it won't take long to notice a difference in your mood.
Provide yourself with good nutrition. Depression can affect appetite (食欲). One person may not feel like eating at all, but another might overeat. _2_ So eat plenty of fruits and vegetables and get regular meals (even if you don't feel hungry, try to eat something light, like a piece of fruit, to keep you going).
Find out troubles. _3_ When you know what's got you feeling blue and why, talk about it with a caring friend. Talking is a way to receive some understanding. If there's no one to tell, pouring your heart out to a journal works just as well.
_4_ Depression affects a person's thoughts, making everything seem unhappy and hopeless. If depression has you noticing only the negative, make an effort to notice the good things in life. Try to notice one thing, and then try to think of one more. Consider your strengths or gifts.
Most of all, don't forget to be patient with yourself. _5_
A.Look on the bright side.
B.Take action to solve problems.
C.Depression takes time to heal.
D.Proper nutrition can affect a person's mood and energy.
E.People who are depressed may not feel much like being active.
F.Try to make out any situations that have contributed to your depression.
G. With depression, a person's creativity and sense of fun may seem blocked.
If you feel depressed (消沉的), it's best to do something about it—depression doesn't just go away on its own. In addition to getting help from a doctor, here are four things you can do to feel better.
Exercise. Take a 15- to 30-minute walk every day—or dance and bike if you prefer. _1_ But make yourself do it anyway. Once you get in the exercise habit, it won't take long to notice a difference in your mood.
Provide yourself with good nutrition. Depression can affect appetite (食欲). One person may not feel like eating at all, but another might overeat. _2_ So eat plenty of fruits and vegetables and get regular meals (even if you don't feel hungry, try to eat something light, like a piece of fruit, to keep you going).
Find out troubles. _3_ When you know what's got you feeling blue and why, talk about it with a caring friend. Talking is a way to receive some understanding. If there's no one to tell, pouring your heart out to a journal works just as well.
_4_ Depression affects a person's thoughts, making everything seem unhappy and hopeless. If depression has you noticing only the negative, make an effort to notice the good things in life. Try to notice one thing, and then try to think of one more. Consider your strengths or gifts.
Most of all, don't forget to be patient with yourself. _5_
A.Look on the bright side.
B.Take action to solve problems.
C.Depression takes time to heal.
D.Proper nutrition can affect a person's mood and energy.
E.People who are depressed may not feel much like being active.
F.Try to make out any situations that have contributed to your depression.
G. With depression, a person's creativity and sense of fun may seem blocked.
答案:
【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了缓解心情低落的方法。
1.E 根据空后一句可知,此处与之形成转折关系。E项符合语境。故选E。
2.D 根据本段第一句可知,此处与nutrition“营养”有关。故选D。
3.F 根据空前一句可知,此处建议找出问题所在。F项符合语境。故选F。
4.A 根据下文可知,此处建议要看到事物积极的一面。A项符合语境。故选A。
5.C 根据上文可知,此处应指出排除压抑情绪需要一段时间。C项符合语境。故选C。
1.E 根据空后一句可知,此处与之形成转折关系。E项符合语境。故选E。
2.D 根据本段第一句可知,此处与nutrition“营养”有关。故选D。
3.F 根据空前一句可知,此处建议找出问题所在。F项符合语境。故选F。
4.A 根据下文可知,此处建议要看到事物积极的一面。A项符合语境。故选A。
5.C 根据上文可知,此处应指出排除压抑情绪需要一段时间。C项符合语境。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看