2025年系统集成新课程同步导学练测高中英语必修第二册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年系统集成新课程同步导学练测高中英语必修第二册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第119页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
Ⅱ. 阅读七选五
Hollywood movies can be exciting but sometimes all you want is a little light - hearted entertainment.
Have you heard of Bollywood? All singing,all dancing and unrealistic,it is the perfect alternative to normal Hollywood movies. Bollywood is the Indian film industry,based in Mumbai,formerly known as Bombay. _1_ Yet Bollywood is the largest producer of films in the world. This year the Indian Filmfare Awards,Bollywood's Oscars,turns 71 years old.
The typical Bollywood movie usually has the following ingredients(组成成分):a cup of romance,a teaspoon of comedy,a dash of international sightseeing,served with a huge slice of singing and dancing. There will also be one brave hero,one beautiful heroine and one bad guy. _2_
Bollywood films are full of ideal things and free of daily worries. _3_ The actors change clothes and locations within a single song. But the audience don't mind. To Indian movie lovers,especially the poor,such films are a gateway to heaven. The films take them to a magical world away from their everyday troubles. The films tell them the impossible is possible and that true love conquers all.
_4_ Behind the beautiful scenes,Bollywood still emphasizes traditional family values. In most films,if two lovers want to break an arranged marriage,they can't just run away. They must win over their parents.
Bollywood is a decent(正派的)refreshing replacement for those over - stimulating(评价过高的)Hollywood films. _5_ They will take you to a brighter,cheerier and more colourful world where it's still cool to dance around a tree and sing a love song.
A.The result is a fun - filled musical.
B.Bollywood pays great attention to traditional values.
C.There is never any mention of politics,poverty or war.
D.Some Chinese school kids have probably never seen an Indian film.
E.Bollywood films are mostly comic romances with light - hearted incidental music(配乐).
F.Bollywood has gradually won its reputation on the world stage.
G. So if you're tired of all that Hollywood actions,check out the following Bollywood films.
Hollywood movies can be exciting but sometimes all you want is a little light - hearted entertainment.
Have you heard of Bollywood? All singing,all dancing and unrealistic,it is the perfect alternative to normal Hollywood movies. Bollywood is the Indian film industry,based in Mumbai,formerly known as Bombay. _1_ Yet Bollywood is the largest producer of films in the world. This year the Indian Filmfare Awards,Bollywood's Oscars,turns 71 years old.
The typical Bollywood movie usually has the following ingredients(组成成分):a cup of romance,a teaspoon of comedy,a dash of international sightseeing,served with a huge slice of singing and dancing. There will also be one brave hero,one beautiful heroine and one bad guy. _2_
Bollywood films are full of ideal things and free of daily worries. _3_ The actors change clothes and locations within a single song. But the audience don't mind. To Indian movie lovers,especially the poor,such films are a gateway to heaven. The films take them to a magical world away from their everyday troubles. The films tell them the impossible is possible and that true love conquers all.
_4_ Behind the beautiful scenes,Bollywood still emphasizes traditional family values. In most films,if two lovers want to break an arranged marriage,they can't just run away. They must win over their parents.
Bollywood is a decent(正派的)refreshing replacement for those over - stimulating(评价过高的)Hollywood films. _5_ They will take you to a brighter,cheerier and more colourful world where it's still cool to dance around a tree and sing a love song.
A.The result is a fun - filled musical.
B.Bollywood pays great attention to traditional values.
C.There is never any mention of politics,poverty or war.
D.Some Chinese school kids have probably never seen an Indian film.
E.Bollywood films are mostly comic romances with light - hearted incidental music(配乐).
F.Bollywood has gradually won its reputation on the world stage.
G. So if you're tired of all that Hollywood actions,check out the following Bollywood films.
答案:
1. D 根据空后内容“Yet Bollywood is the largest producer of films in the world.”可知,也许有些中国学生从来没有看过印度电影,然而 Bollywood 才是世界上最大的电影产业基地。故选 D。
2. A 浪漫,幽默,伴着轻音乐和优美的舞姿,里面有一个勇敢的男主角和美丽的女主角,这完全是一个充满乐趣的音乐剧。故选 A。
3. C Bollywood 电影充满了完美的事物,没有日常的烦恼。所以在电影里不会涉及政治、贫穷和战争。故选 C。
4. B 后文提到在美丽的画面后面,Bollywood 电影强调传统的家庭观念,由此可知,B 项内容符合语境,Bollywood 电影非常关注传统的价值观。
5. G 根据下文“它们会带你进入一个更光明、更快乐、更丰富多彩的世界,在那里唱着爱情歌曲和围着树去跳舞也是很酷的”可知,G 项内容符合语境。
2. A 浪漫,幽默,伴着轻音乐和优美的舞姿,里面有一个勇敢的男主角和美丽的女主角,这完全是一个充满乐趣的音乐剧。故选 A。
3. C Bollywood 电影充满了完美的事物,没有日常的烦恼。所以在电影里不会涉及政治、贫穷和战争。故选 C。
4. B 后文提到在美丽的画面后面,Bollywood 电影强调传统的家庭观念,由此可知,B 项内容符合语境,Bollywood 电影非常关注传统的价值观。
5. G 根据下文“它们会带你进入一个更光明、更快乐、更丰富多彩的世界,在那里唱着爱情歌曲和围着树去跳舞也是很酷的”可知,G 项内容符合语境。
查看更多完整答案,请扫码查看