2025年系统集成新课程同步导学练测高中英语必修第二册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年系统集成新课程同步导学练测高中英语必修第二册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第131页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
Ⅲ. 根据汉语意思完成句子
1. 开会时,保持手机静音。
2. 她是完成这项工作的最聪明的人。(动词不定式作后置定语)
She was the cleverest person
3. 据报道,这起事故中没有乘客受伤。
4. 首先,您关于 VDI 解决方案成本的声明显过明时了。
5. 这孩子似乎缺乏智力。
The child seems to
1. 开会时,保持手机静音。
When attending/you are attending
a meeting, keep your mobile phones silent.2. 她是完成这项工作的最聪明的人。(动词不定式作后置定语)
She was the cleverest person
to finish the job
.3. 据报道,这起事故中没有乘客受伤。
It is reported that
no passengers were injured in the accident.4. 首先,您关于 VDI 解决方案成本的声明显过明时了。
To start with
, your claims about the cost of VDI solutions are significantly out of date.5. 这孩子似乎缺乏智力。
The child seems to
be lacking in
intelligence.
答案:
III.1.When attending/you are attending 2.to finish the job 3.It is reported that 4.To start with 5.be lacking in
Ⅰ. 阅读理解
A
Can exercise during childhood protect you against memory loss many decades later? Exercise early in life seems to have lifelong benefits for the brain, in rats at least.
"This is an animal study, but it shows that physical activity at a young age is very important—not just for physical development, but for the whole lifelong track of cognitive (认知的) development during ageing," says Martin Wojtowicz of the University of Toronto, Canada. "In humans, it may delay the appearance of Alzheimer's (阿尔茨海默病) symptoms, possibly to the point of preventing them."
Wojtowicz's team divided 80 young male rats into two equal groups, and placed running wheels in the cages of one group for a period of six weeks. Around four months later—when the rats had reached middle age—the team taught all the rats to connect an electric shock with being in a specific box. When placed in the box, they froze with fear.
Two weeks later, the team tested the rats in three situations: exactly the same box in the same room, the same box with the room arranged differently, and a completely different box in a different room.
The rats without access to a running wheel when they were young now froze the same percentage of times in each of these situations, suggesting they couldn't remember which one was dangerous. But those that had been able to run in their youth froze 40 to 50 percent less in both changed box settings.
"The results suggest the amount of physical activity when we're young, at least for rats, has influence on brain and cognitive health—in the form of better memories—when we're older," says Arthur Kramer of Northeastern University in Boston, who has found that, in humans, exercise promotes the growth of new brain cells.
1. The study shows that
A. physical activity is important for physical health
B. using the running wheels is of benefit to the rats' growth
C. physical activity can prevent humans' Alzheimer's symptoms
D. the more exercise a rat has when young, the better memory it will possess when older
2. What does the underlined word "it" in Paragraph 2 refer to?
A. Exercise.
B. Development.
C. Benefit.
D. Study.
3. What is the author's attitude towards the animal study?
A. Negative.
B. Objective.
C. Uncaring.
D. Doubtful.
A
Can exercise during childhood protect you against memory loss many decades later? Exercise early in life seems to have lifelong benefits for the brain, in rats at least.
"This is an animal study, but it shows that physical activity at a young age is very important—not just for physical development, but for the whole lifelong track of cognitive (认知的) development during ageing," says Martin Wojtowicz of the University of Toronto, Canada. "In humans, it may delay the appearance of Alzheimer's (阿尔茨海默病) symptoms, possibly to the point of preventing them."
Wojtowicz's team divided 80 young male rats into two equal groups, and placed running wheels in the cages of one group for a period of six weeks. Around four months later—when the rats had reached middle age—the team taught all the rats to connect an electric shock with being in a specific box. When placed in the box, they froze with fear.
Two weeks later, the team tested the rats in three situations: exactly the same box in the same room, the same box with the room arranged differently, and a completely different box in a different room.
The rats without access to a running wheel when they were young now froze the same percentage of times in each of these situations, suggesting they couldn't remember which one was dangerous. But those that had been able to run in their youth froze 40 to 50 percent less in both changed box settings.
"The results suggest the amount of physical activity when we're young, at least for rats, has influence on brain and cognitive health—in the form of better memories—when we're older," says Arthur Kramer of Northeastern University in Boston, who has found that, in humans, exercise promotes the growth of new brain cells.
1. The study shows that
D
.A. physical activity is important for physical health
B. using the running wheels is of benefit to the rats' growth
C. physical activity can prevent humans' Alzheimer's symptoms
D. the more exercise a rat has when young, the better memory it will possess when older
2. What does the underlined word "it" in Paragraph 2 refer to?
A. Exercise.
B. Development.
C. Benefit.
D. Study.
3. What is the author's attitude towards the animal study?
A. Negative.
B. Objective.
C. Uncaring.
D. Doubtful.
答案:
【语篇解读】本文是一篇说明文。文章介绍了一项动物研究,该研究表明早期锻炼对大脑有终身的益处。
1.D 细节理解题。根据第一段可知,老鼠年轻时锻炼得越多,年老时记忆力就越好。故选D。
2.A 词句猜测题。根据第二段第一句及最后一句可知,it指代的是年轻时候的体育活动,即锻炼。故选A。
3.B 推理判断题。根据文章内容可知,本文介绍了实验的过程和结果,但作者并未对该研究进行任何评论,由此可知,作者的态度是客观的。故选B。
1.D 细节理解题。根据第一段可知,老鼠年轻时锻炼得越多,年老时记忆力就越好。故选D。
2.A 词句猜测题。根据第二段第一句及最后一句可知,it指代的是年轻时候的体育活动,即锻炼。故选A。
3.B 推理判断题。根据文章内容可知,本文介绍了实验的过程和结果,但作者并未对该研究进行任何评论,由此可知,作者的态度是客观的。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看