2025年系统集成新课程同步导学练测高中英语必修第二册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年系统集成新课程同步导学练测高中英语必修第二册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第155页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
Ⅰ. 阅读理解
A
HABITAT RESTORATION TEAM
Help restore and protect Marin's natural areas from the Marin Headlands to Bolinas Ridge. We'll explore beautiful park sites while conducting invasive(侵入的)plant removal,winter planting,and seed collection. Habitat Restoration Team volunteers play a vital role in restoring sensitive resources and protecting endangered species across the ridges and valleys.
GROUPS
Groups of five or more require special arrangements and must be confirmed in advance. Please review the List of Available Projects and fill out the Group Project Request Form.
AGE,SKILLS,WHAT TO BRING
Volunteers aged 10 and over are welcome. Read our Youth Policy Guidelines for youth under the age of 15.
Bring your completed Volunteer Agreement Form. Volunteers under the age of 18 must have the parent/guardian approval section signed.
We'll be working rain or shine. Wear clothes that can get dirty. Bring layers for changing weather and a raincoat if necessary.
Bring a personal water bottle,sunscreen,and lunch.
No experience necessary. Training and tools will be provided. Fulfills(满足)community service requirements.
UPCOMING EVENTS

1. What is the aim of the Habitat Restoration Team?
A. To discover mineral resources.
B. To develop new wildlife parks.
C. To protect the local ecosystem.
D. To conduct biological research.
2. What is the lower age limit for joining the Habitat Restoration Team?
A. 5.
B. 10.
C. 15.
D. 18.
3. What are the volunteers expected to do?
A. Bring their own tools.
B. Work even in bad weather.
C. Wear a team uniform.
D. Do at least three projects.
A
HABITAT RESTORATION TEAM
Help restore and protect Marin's natural areas from the Marin Headlands to Bolinas Ridge. We'll explore beautiful park sites while conducting invasive(侵入的)plant removal,winter planting,and seed collection. Habitat Restoration Team volunteers play a vital role in restoring sensitive resources and protecting endangered species across the ridges and valleys.
GROUPS
Groups of five or more require special arrangements and must be confirmed in advance. Please review the List of Available Projects and fill out the Group Project Request Form.
AGE,SKILLS,WHAT TO BRING
Volunteers aged 10 and over are welcome. Read our Youth Policy Guidelines for youth under the age of 15.
Bring your completed Volunteer Agreement Form. Volunteers under the age of 18 must have the parent/guardian approval section signed.
We'll be working rain or shine. Wear clothes that can get dirty. Bring layers for changing weather and a raincoat if necessary.
Bring a personal water bottle,sunscreen,and lunch.
No experience necessary. Training and tools will be provided. Fulfills(满足)community service requirements.
UPCOMING EVENTS
1. What is the aim of the Habitat Restoration Team?
A. To discover mineral resources.
B. To develop new wildlife parks.
C. To protect the local ecosystem.
D. To conduct biological research.
2. What is the lower age limit for joining the Habitat Restoration Team?
A. 5.
B. 10.
C. 15.
D. 18.
3. What are the volunteers expected to do?
A. Bring their own tools.
B. Work even in bad weather.
C. Wear a team uniform.
D. Do at least three projects.
答案:
【语篇解读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了参加保护当地生态系统的栖息地恢复小组的相关信息。
1.C 细节理解题。根据第一段可知,栖息地恢复小组的目标是保护当地生态系统。故选C。
2.B 细节理解题。根据第三段中的“Volunteers aged 10 and over are welcome.”可知,参加栖息地恢复小组的最低年龄限制是10岁。故选B。
3.B 细节理解题。根据第五段中的“We’ll be working rain or shine.”可知,身为志愿者,即使天气不好也要工作。故选B。
1.C 细节理解题。根据第一段可知,栖息地恢复小组的目标是保护当地生态系统。故选C。
2.B 细节理解题。根据第三段中的“Volunteers aged 10 and over are welcome.”可知,参加栖息地恢复小组的最低年龄限制是10岁。故选B。
3.B 细节理解题。根据第五段中的“We’ll be working rain or shine.”可知,身为志愿者,即使天气不好也要工作。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看