2025年系统集成新课程同步导学练测高中英语必修第二册
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年系统集成新课程同步导学练测高中英语必修第二册 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第150页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
Ⅰ. 根据句意和括号内汉语提示完成句子
1. Do you know how much he
2. A special dinner will be held in her
3. The police are trying to discover the
4. We usually
5. My
1. Do you know how much he
earns
_(挣)a month?2. A special dinner will be held in her
honour
_(尊敬).3. The police are trying to discover the
identity
_(身份)of the killer.4. We usually
package
_(将……包装好)our products in recyclable materials.5. My
generation
_(一代人)have grown up without the experience of a world war.
答案:
I.1.earns 2.honour 3.identity 4.package 5.generation
Ⅱ. 用所给短语的适当形式填空
fall on,hunt for,pass down,stand for,in honour of
1. It's even easier to follow if we know what all those
2. A temple was built
3. A forensic(法医的)team was
4. The tradition has been
5. As he laid the flowers on the table, his eyes
fall on,hunt for,pass down,stand for,in honour of
1. It's even easier to follow if we know what all those
stand for
_.2. A temple was built
in honour of
_ the brave dragon.3. A forensic(法医的)team was
hunting
_for
clues.4. The tradition has been
passed down
_ from father to son for generations.5. As he laid the flowers on the table, his eyes
fell on
_ a note in Grace's handwriting.
答案:
II.1.stand for 2.in honour of 3.hunting for 4.passed down 5.fell on
Ⅲ. 单句语法填空
1. Policemen are not allowed to smoke while
2. Such policies would require unprecedented cooperation between
3. I feel
4. It seemed selfish
5. When he returned home, he found he had his document
6. Enough material should be collected previous
7. A teacher observed her
8. There was a
9. The children were excited
10. This is a problem that calls
1. Policemen are not allowed to smoke while
on
_ duty.2. Such policies would require unprecedented cooperation between
nations
_(nation).3. I feel
honoured
_(honour)to do so for such a well - established and well - respected scholar of China.4. It seemed selfish
of
_ him not to give them anything.5. When he returned home, he found he had his document
stolen
_(steal).6. Enough material should be collected previous
to
_ writing.7. A teacher observed her
climb/climbing
_(climb)over the gate.8. There was a
promotion
_(promote)in the supermarket and they were giving away free glasses of wine.9. The children were excited
about
_ opening their presents.10. This is a problem that calls
for
_ an immediate solution.
答案:
III.1.on 2.nations 3.honoured 4.of 5.stolen 6.to 7.climb/climbing 8.promotion 9.about 10.for
Ⅰ. 阅读理解
In 1947 a group of famous people from the art world headed by an Austrian conductor decided to hold an international festival of music, dance and theatre in Edinburgh. The idea was to reunite Europe after the Second World War.
It quickly attracted famous names as well as the big symphony orchestras(交响乐团). It became a fixed event every August and now attracts 400,000 people yearly.
At the same time, the “Fringe” appeared as a challenge to the official festival. Eight uninvited theatre groups turned up in 1947, in the belief that everyone should have the right to perform, and they did so in a public house disused for years.
Soon, groups of students firstly from Edinburgh University, and later from the universities of Oxford and Cambridge, Durham and Birmingham were making the journey to the Scottish capital each summer to perform theatre by little - known writers of plays in small church halls to the people of Edinburgh.
Today the “Fringe”, once less recognized, has far outgrown the festival with around 1,500 performances of theatre, music and dance on every one of the 21 days it lasts. And yet as early as 1959, with only 19 theatre groups performing, some said it was getting too big.
A paid administrator(行政人员)was first employed only in 1971, and today there are eight administrators working all year round and the number rises to 150 during August itself. In 2004 there were 200 places housing 1,695 shows by over 600 different groups from 50 different countries. More than 1.25 million tickets were sold.
1. What was the purpose of Edinburgh Festival at the beginning?
A. To bring Europe together again.
B. To honour heroes of World War Ⅱ.
C. To introduce young theatre groups.
D. To attract great artists from Europe.
2. Why did some uninvited theatre groups come to Edinburgh in 1947?
A. They owned a public house there.
B. They came to take up a challenge.
C. They thought they were also famous.
D. They wanted to take part in the festival.
3. What does the underlined phrase mean in the third paragraph?
A. Unpopular groups.
B. Non - official groups.
C. Foreign groups.
D. Local groups.
4. We may learn from the text that Edinburgh Festival
A. has become a non - official event
B. has gone beyond an art festival
C. gives shows all year round
D. keeps growing rapidly
In 1947 a group of famous people from the art world headed by an Austrian conductor decided to hold an international festival of music, dance and theatre in Edinburgh. The idea was to reunite Europe after the Second World War.
It quickly attracted famous names as well as the big symphony orchestras(交响乐团). It became a fixed event every August and now attracts 400,000 people yearly.
At the same time, the “Fringe” appeared as a challenge to the official festival. Eight uninvited theatre groups turned up in 1947, in the belief that everyone should have the right to perform, and they did so in a public house disused for years.
Soon, groups of students firstly from Edinburgh University, and later from the universities of Oxford and Cambridge, Durham and Birmingham were making the journey to the Scottish capital each summer to perform theatre by little - known writers of plays in small church halls to the people of Edinburgh.
Today the “Fringe”, once less recognized, has far outgrown the festival with around 1,500 performances of theatre, music and dance on every one of the 21 days it lasts. And yet as early as 1959, with only 19 theatre groups performing, some said it was getting too big.
A paid administrator(行政人员)was first employed only in 1971, and today there are eight administrators working all year round and the number rises to 150 during August itself. In 2004 there were 200 places housing 1,695 shows by over 600 different groups from 50 different countries. More than 1.25 million tickets were sold.
1. What was the purpose of Edinburgh Festival at the beginning?
A. To bring Europe together again.
B. To honour heroes of World War Ⅱ.
C. To introduce young theatre groups.
D. To attract great artists from Europe.
2. Why did some uninvited theatre groups come to Edinburgh in 1947?
A. They owned a public house there.
B. They came to take up a challenge.
C. They thought they were also famous.
D. They wanted to take part in the festival.
3. What does the underlined phrase mean in the third paragraph?
A. Unpopular groups.
B. Non - official groups.
C. Foreign groups.
D. Local groups.
4. We may learn from the text that Edinburgh Festival
D
_.A. has become a non - official event
B. has gone beyond an art festival
C. gives shows all year round
D. keeps growing rapidly
答案:
【语篇解读】本文是一篇介绍爱丁堡艺术节形成和发展历程的说明文。文章按照时间顺序,从创设目的、参与群体、发展规模等方面进行了简要而准确的叙述,回顾了爱丁堡艺术节的发展历程。
1.A 细节理解题。根据第一段最后一句可知,爱丁堡艺术节是第二次世界大战后为了重新团结欧洲而设立的。故选A。
2.D 细节理解题。根据第三段第二句可知,这些乐队认为每个人都有表演的权利,所以他们想要参加艺术节。故选D。
3.B 词句猜测题。根据第三段第一句可知,Fringe与official是相对的,再根据“Eight uninvited theatre groups turned up”以及第四段可知,很多团体和大学生也参与了进来,所以画线短语意为“非正式的团体”。故选B。
4.D 推理判断题。根据最后一段可知,爱丁堡艺术节的规模在不断扩大。故选D。
1.A 细节理解题。根据第一段最后一句可知,爱丁堡艺术节是第二次世界大战后为了重新团结欧洲而设立的。故选A。
2.D 细节理解题。根据第三段第二句可知,这些乐队认为每个人都有表演的权利,所以他们想要参加艺术节。故选D。
3.B 词句猜测题。根据第三段第一句可知,Fringe与official是相对的,再根据“Eight uninvited theatre groups turned up”以及第四段可知,很多团体和大学生也参与了进来,所以画线短语意为“非正式的团体”。故选B。
4.D 推理判断题。根据最后一段可知,爱丁堡艺术节的规模在不断扩大。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看