第72页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
A 词汇积累«
1.作者
2.最喜欢的
3.推荐
4.精彩的
5.曾经
6.经历
7.研究;调查
8.服务
9.偏爱;喜爱
1.作者
writer
2.最喜欢的
favourite
3.推荐
recommend
4.精彩的
fantastic
5.曾经
ever
6.经历
experience
7.研究;调查
research
8.服务
service
9.偏爱;喜爱
preference
答案:
1.writer 2.favourite 3.recommend 4.fantastic 5.ever 6.experience 7.research 8.service 9.preference
A 短语积累«
1.向……推荐
2.最喜欢的……之一
3.……的原因
4.使某人想起
5.过去常常做……
6.爱上……
7.此外
1.向……推荐
recommend... to...
2.最喜欢的……之一
one of my favourite...
3.……的原因
the reason of...
4.使某人想起
remind...of...
5.过去常常做……
used to do...
6.爱上……
fall in love with...
7.此外
in addition
答案:
1.recommend... to... 2.one of my favourite... 3.the reason of... 4.remind...of... 5.used to do... 6.fall in love with... 7.in addition
A 句子积累«
根据汉语意思完成句子,每空一词。
1. 菜单上有各种各样的菜品,你总能找到喜欢的或者新的菜品去尝试。
There are so many
2. 这家餐馆看起来温馨又舒适,是家人团聚用餐的绝佳场所。
The restaurant looks ______ and _________________._____ _______ _________ ______for families to get together and have a meal.
3. 这本书太有趣了,我一开始读就停不下来。
This book is
4. 这本书给你一个不同的视角。它能开阔你的思维。
The book gives you a
5. 与附近的其他电影院相比,这里的票价很合理。
6. 那就是我自己从这本书中得到的。
That is
7. 并且可能,只是可能,我们会产生影响。
And maybe, just maybe, together we will
8. 它是一种感受和生活哲学。
It’s a feeling and
根据汉语意思完成句子,每空一词。
1. 菜单上有各种各样的菜品,你总能找到喜欢的或者新的菜品去尝试。
There are so many
kinds
of dishes
on the menu. You can always find something you like or something
new to taste
.2. 这家餐馆看起来温馨又舒适,是家人团聚用餐的绝佳场所。
The restaurant looks ______ and _________________._____ _______ _________ ______for families to get together and have a meal.
3. 这本书太有趣了,我一开始读就停不下来。
This book is
so
interesting that
I just can’t
stop reading
it once I start.4. 这本书给你一个不同的视角。它能开阔你的思维。
The book gives you a
different
point of view
. It can open your mind
.5. 与附近的其他电影院相比,这里的票价很合理。
Compared
with
other cinemas nearby, the ticket prices here are reasonable.6. 那就是我自己从这本书中得到的。
That is
what
I’ve taken
with myself from this book.7. 并且可能,只是可能,我们会产生影响。
And maybe, just maybe, together we will
make
a difference
.8. 它是一种感受和生活哲学。
It’s a feeling and
life
philosophy
.
答案:
1.kinds of dishes; something new to taste 2.warm; comfortable; It’s a perfect place 3.so interesting that; can’t stop reading 4.different point of view; open your mind 5.Compared with 6.what I’ve taken 7.make a difference 8.life philosophy
A 篇章训练«
就你看过的书、电影,或听过的歌曲写一篇80-100词的评论。
要求:
1.补全标题;
2.字迹工整,语言流畅,表达准确,逻辑清晰;
3.文章内容可适当发挥。
My favourite
就你看过的书、电影,或听过的歌曲写一篇80-100词的评论。
要求:
1.补全标题;
2.字迹工整,语言流畅,表达准确,逻辑清晰;
3.文章内容可适当发挥。
My favourite
book
答案:
One possible version:
My favourite book
Among the books I’ve read, my favourite book is Encyclopaedias.
I still remember the day when the book was given to me as my 10th birthday present. I had dreamed about a computer so I was so disappointed. But after I read several pages I fell in love with it. The book tells me different topics, from animals to countries. In addition, it’s also like a dictionary to me. I once spent a whole day reading it during summer holidays. Even now, I read it whenever I’m free.
As the saying goes, “Knowledge is power.” Do you also like Encyclopaedias?
My favourite book
Among the books I’ve read, my favourite book is Encyclopaedias.
I still remember the day when the book was given to me as my 10th birthday present. I had dreamed about a computer so I was so disappointed. But after I read several pages I fell in love with it. The book tells me different topics, from animals to countries. In addition, it’s also like a dictionary to me. I once spent a whole day reading it during summer holidays. Even now, I read it whenever I’m free.
As the saying goes, “Knowledge is power.” Do you also like Encyclopaedias?
查看更多完整答案,请扫码查看