第7页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
Ⅰ. 根据句意,用括号中所给词的适当形式填空
1. I'm
2. My aunt gave us some silk
3.
4. One day they decided
5. Here are two
1. I'm
bored
here. Let's go home. (bore)2. My aunt gave us some silk
scarves/scarfs
as gifts. (scarf)3.
Rainbows
are regarded as a symbol of hope and good fortune. (rainbow)4. One day they decided
to play
in the garden near their school. (play)5. Here are two
hotels
near the airport for travellers to choose from. (hotel)
答案:
1. bored 2. scarves/scarfs 3. Rainbows 4. to play 5. hotels
Ⅱ. 将下列句子中汉语部分译成英语,注意使用适当的形式
1. He does
2. I
3. Our teachers are really kind, and they
4. I see the birds flying
5. They
1. He does
just
read books all day.(只是;仅仅)2. I
decide to
study harder this year.(决定)3. Our teachers are really kind, and they
are willing to
help us all the time.(愿意)4. I see the birds flying
in the sky
.(在天空中)5. They
stayed in
the library until closing yesterday.(待在)
答案:
1. just 2. decide to 3. are willing to 4. in the sky 5. stayed in
My family and I went on vacation in that city last year. It was an exciting trip. But on the last day, there was something bad.
My family went to watch a show. There were many people in the cinema watching it. When the show was over, the people started to leave. My nine - year - old sister walked with me. But a few minutes later some people separated us. I couldn't find her! I thought she would be with my parents. But when I found them, my sister was not there. After two hours, we still didn't find her. We had to go back to our hotel first to think about what we should do next. To our surprise, my sister was at the hotel. She said a kind woman took her back.
This experience taught me an important lesson that I need to look after my sister well, and there are always good people in the world.
(
A. Bad.
B. Interesting.
C. Boring.
D. Exciting.
(
A. They visited a museum.
B. They watched a show.
C. They did some shopping.
D. They stayed at the hotel.
(
A. 分开.
B. 斥责.
C. 绑架.
D. 注意.
(
A. In a classroom.
B. At the hotel.
C. In the cinema.
D. At the police station.
(
A. My Family
B. No One Helped Us
C. A Lesson on a Trip
D. Be Kind to Children
My family went to watch a show. There were many people in the cinema watching it. When the show was over, the people started to leave. My nine - year - old sister walked with me. But a few minutes later some people separated us. I couldn't find her! I thought she would be with my parents. But when I found them, my sister was not there. After two hours, we still didn't find her. We had to go back to our hotel first to think about what we should do next. To our surprise, my sister was at the hotel. She said a kind woman took her back.
This experience taught me an important lesson that I need to look after my sister well, and there are always good people in the world.
(
D
) 1. What did the writer think of the vacation in that city?A. Bad.
B. Interesting.
C. Boring.
D. Exciting.
(
B
) 2. What did the family do on the last day?A. They visited a museum.
B. They watched a show.
C. They did some shopping.
D. They stayed at the hotel.
(
A
) 3. What does the underlined word “separated” mean in Chinese?A. 分开.
B. 斥责.
C. 绑架.
D. 注意.
(
B
) 4. Where did they find the writer's sister finally?A. In a classroom.
B. At the hotel.
C. In the cinema.
D. At the police station.
(
C
) 5. Which can be the best title?A. My Family
B. No One Helped Us
C. A Lesson on a Trip
D. Be Kind to Children
答案:
1.
(1)D。解析:根据文中“It was an exciting trip.”可知作者认为这个城市的假期很令人兴奋,故选D。
(2)B。解析:根据“My family went to watch a show.”以及“But on the last day”可知在最后一天一家人去看演出了,故选B。
(3)A。解析:根据“I couldn't find her!”可知是一些人把“我”和妹妹分开了,所以“separated”意思是“分开”,故选A。
(4)B。解析:根据“To our surprise, my sister was at the hotel.”可知最后在酒店找到了妹妹,故选B。
(5)C。解析:文章主要讲述了在旅行中的一次经历给作者上了一课,“A Lesson on a Trip”符合题意,故选C。
(1)D。解析:根据文中“It was an exciting trip.”可知作者认为这个城市的假期很令人兴奋,故选D。
(2)B。解析:根据“My family went to watch a show.”以及“But on the last day”可知在最后一天一家人去看演出了,故选B。
(3)A。解析:根据“I couldn't find her!”可知是一些人把“我”和妹妹分开了,所以“separated”意思是“分开”,故选A。
(4)B。解析:根据“To our surprise, my sister was at the hotel.”可知最后在酒店找到了妹妹,故选B。
(5)C。解析:文章主要讲述了在旅行中的一次经历给作者上了一课,“A Lesson on a Trip”符合题意,故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看