第41页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
Do you have any friends? What do you think of friendship? Here are some opinions from Ann, Pedro, Crystal and Roy.

(
A. have lots of money
B. have good looks
C. like to give gifts to others
D. can help with her English
(
A. America.
B. Japan.
C. China.
D. Canada.
(
A. Roy and Ann
B. Pedro and Crystal
C. Roy and Pedro
D. Crystal and Ann
(
A. Old habits die hard.
B. A friend in need is a friend indeed.
C. Practice makes perfect.
D. When you are in Rome, do as the Romans do.
(
A. The meaning of friendship.
B. Different habits in different countries.
C. The importance of looks.
D. Some learning ways.
(
D
) 1. Ann hopes to make friends with the people who ______.A. have lots of money
B. have good looks
C. like to give gifts to others
D. can help with her English
(
C
) 2. Where is Crystal from?A. America.
B. Japan.
C. China.
D. Canada.
(
A
) 3. ______ come from the same country.A. Roy and Ann
B. Pedro and Crystal
C. Roy and Pedro
D. Crystal and Ann
(
B
) 4. Which of the following sayings has the same meaning as Ann's opinion?A. Old habits die hard.
B. A friend in need is a friend indeed.
C. Practice makes perfect.
D. When you are in Rome, do as the Romans do.
(
A
) 5. What are the people in the passage talking about?A. The meaning of friendship.
B. Different habits in different countries.
C. The importance of looks.
D. Some learning ways.
答案:
1.
D
解析:根据文中“She likes to make friends with the people who really care about her. She thinks a true friend won't leave her alone when she is in trouble. And she hopes they can help with her English.”可知,Ann 希望和能帮她学英语的人交朋友,答案选 D。
2.
C
解析:由“Crystal is a Chinese girl.”可知,Crystal 来自中国,答案选 C。
3.
A
解析:从“Ann comes from Japan.”和“What about Roy from Japan?”可知,Roy 和 Ann 来自同一个国家,答案选 A。
4.
B
解析:Ann 认为真正的朋友在她有困难时不会丢下她,“A friend in need is a friend indeed.”意思是“患难见真情”,与 Ann 的观点意思相同,答案选 B。
5.
A
解析:文章中不同人阐述了对友谊的看法,所以人们在谈论友谊的意义,答案选 A。
D
解析:根据文中“She likes to make friends with the people who really care about her. She thinks a true friend won't leave her alone when she is in trouble. And she hopes they can help with her English.”可知,Ann 希望和能帮她学英语的人交朋友,答案选 D。
2.
C
解析:由“Crystal is a Chinese girl.”可知,Crystal 来自中国,答案选 C。
3.
A
解析:从“Ann comes from Japan.”和“What about Roy from Japan?”可知,Roy 和 Ann 来自同一个国家,答案选 A。
4.
B
解析:Ann 认为真正的朋友在她有困难时不会丢下她,“A friend in need is a friend indeed.”意思是“患难见真情”,与 Ann 的观点意思相同,答案选 B。
5.
A
解析:文章中不同人阐述了对友谊的看法,所以人们在谈论友谊的意义,答案选 A。
查看更多完整答案,请扫码查看