第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
( ) 4. —What do you think of the chicken soup, Helen?
—It
A.tastes
B.feels
C.sounds
D.smells
—It
tastes
really good. I’d like to drink more.A.tastes
B.feels
C.sounds
D.smells
答案:
A
(
A.probably
B.luckily
C.especially
D.closely
C
) 5. UNICEF helps build a better world for everyone, ______ children all over the world.A.probably
B.luckily
C.especially
D.closely
答案:
C
Ⅱ. 根据句意,用括号中所给词的适当形式填空
1. My grandma made the
2. Everyone
3. The sounds of birds, wind and rain are
4. They
5. I went to the cinema last night, but the movie was very
1. My grandma made the
steamed
chicken soup. It was delicious. (steam)2. Everyone
says
Yulong Mountain is beautiful. (say)3. The sounds of birds, wind and rain are
relaxing
. (relax)4. They
enjoyed
themselves so much that they forgot the time. (enjoy)5. I went to the cinema last night, but the movie was very
boring
. (bore)
答案:
1. steamed 2. says 3. relaxing 4. enjoyed 5. boring
Ⅲ. 将下列句子中汉语部分译成英语,注意使用适当的形式
1. I will be away for
2. Love
3. We
4. What a
5. The landscape is great. It
6.
1. I will be away for
a few days
. (几天)2. Love
our town
and make it a better place! (我们的城镇)3. We
took photos
of them and we gave delicious food to them. (拍照片)4. What a
wonderful song
! It brings the good old days back to me. (极好的歌曲)5. The landscape is great. It
amazes us
. (令我们惊叹)6.
What about you
, Lin Qiao? Do you like football? (你呢)
答案:
1. a few days
2. our town
3. took photos
4. wonderful song
5. amazes us
6. What about you
2. our town
3. took photos
4. wonderful song
5. amazes us
6. What about you
根据短文内容,判断正误(正确“T”,错误“F”)。
A few good friends are talking about their last vacations.
Ann: I went to Xi’an with my cousin. We visited the Terracotta Army(兵马俑) and had a great time. We ate delicious food too. Xi’an is a big and nice city. I like it a lot.
Roy: My parents took me to Beijing by plane. We went to a big amusement park. It’s just like a fairy tale kingdom(童话王国). And we bought something special there. Most of the things weren’t expensive at all.
Diana: Last summer, I went to Hainan with my family. The weather was hot. We went swimming and boating. They were exciting. Later, we ate some seafood. It was really delicious!
Bruce: My uncle works in Yunnan. Last summer, I took a train to visit him. There I saw lots of high mountains. Many people there are good at singing and dancing.
(
(
(
(
(
A few good friends are talking about their last vacations.
Ann: I went to Xi’an with my cousin. We visited the Terracotta Army(兵马俑) and had a great time. We ate delicious food too. Xi’an is a big and nice city. I like it a lot.
Roy: My parents took me to Beijing by plane. We went to a big amusement park. It’s just like a fairy tale kingdom(童话王国). And we bought something special there. Most of the things weren’t expensive at all.
Diana: Last summer, I went to Hainan with my family. The weather was hot. We went swimming and boating. They were exciting. Later, we ate some seafood. It was really delicious!
Bruce: My uncle works in Yunnan. Last summer, I took a train to visit him. There I saw lots of high mountains. Many people there are good at singing and dancing.
(
F
) 1. Last vacation Ann went to Anhui.(
F
) 2. Roy went to Beijing by train.(
T
) 3. Diana ate some seafood in Hainan.(
T
) 4. Bruce saw lots of high mountains in Yunnan.(
T
) 5. The passage tells us how people spent their holidays.
答案:
1. F
2. F
3. T
4. T
5. T
2. F
3. T
4. T
5. T
查看更多完整答案,请扫码查看