2025年多维互动提优课堂九年级英语上册译林版提升版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年多维互动提优课堂九年级英语上册译林版提升版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第91页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
C
Each of us has a time of the day when we're at our best. For some,it's the morning and for others,the afternoon or the evening. Scientists call these times our circadian clock(生物钟).
Now,a new study suggests that the relationship between students' circadian clocks and their study schedules can have a big effect on their grades.
The research is the work of two scientists,Aaron Schirmer of Chicago's Northeastern Illinois University and Benjamin Smart from the University of California. The pair used data from a university computer system to study the rhythms and activities of 15,000 students at Northeastern Illinois University between 2018 and 2020.
They studied the data to see if there was a connection between the students' schedules,their natural circadian clocks and their school performance.
The study found that the closer a student's schedule and their circadian clock were,the better their grades were. But if students' clocks were out of sync(不一致) with the rest of their lives,their performance was likely to suffer.
According to Schirmer and Smart,those students who suffered from a mismatch underwent a kind of “social jet lag(时差)”. For example,students who performed best at night and were tired from late-night studying didn't get the most out of the class. They might then go on to get a lower grade for exams and coursework.
All students in the study suffered some degree of social jet lag,but late-night studies suffered the most.
The authors say mismatches between a student's schedule and circadian clock can have a “detrimental effect” and not just in terms of academic performance. Social jet lag can also be bad for students' health.
The scientists don't say that their study proves anything,but they do say that it provides help for school administrators(管理者),who might like to think about special ways to help students who get stress or pain because of their schedules.
And according to the two scientists,the findings could also help everyone to “be aware,and hopefully take advantage,of their own biological rhythms to lead a healthy life”.
(
A. Most students' schedules don't match their circadian clocks.
B. Students who study in the evening have their lowest grades.
C. Students' circadian clocks have little influence on their grades.
D. Studying according to one's circadian clocks improves one's grades.
(
A. The importance of study. B. An explanation of the study's result.
C. Some ways to improve the study. D. Some possible problems with the study.
(
A. Good. B. Harmful. C. Huge. D. Lasting.
(
A. They provide support for later school starting times.
B. They could help students improve their grades in a short time.
C. They could help school administrators improve their schedules.
D. They teach students how to change their biological rhythms.
Each of us has a time of the day when we're at our best. For some,it's the morning and for others,the afternoon or the evening. Scientists call these times our circadian clock(生物钟).
Now,a new study suggests that the relationship between students' circadian clocks and their study schedules can have a big effect on their grades.
The research is the work of two scientists,Aaron Schirmer of Chicago's Northeastern Illinois University and Benjamin Smart from the University of California. The pair used data from a university computer system to study the rhythms and activities of 15,000 students at Northeastern Illinois University between 2018 and 2020.
They studied the data to see if there was a connection between the students' schedules,their natural circadian clocks and their school performance.
The study found that the closer a student's schedule and their circadian clock were,the better their grades were. But if students' clocks were out of sync(不一致) with the rest of their lives,their performance was likely to suffer.
According to Schirmer and Smart,those students who suffered from a mismatch underwent a kind of “social jet lag(时差)”. For example,students who performed best at night and were tired from late-night studying didn't get the most out of the class. They might then go on to get a lower grade for exams and coursework.
All students in the study suffered some degree of social jet lag,but late-night studies suffered the most.
The authors say mismatches between a student's schedule and circadian clock can have a “detrimental effect” and not just in terms of academic performance. Social jet lag can also be bad for students' health.
The scientists don't say that their study proves anything,but they do say that it provides help for school administrators(管理者),who might like to think about special ways to help students who get stress or pain because of their schedules.
And according to the two scientists,the findings could also help everyone to “be aware,and hopefully take advantage,of their own biological rhythms to lead a healthy life”.
(
D
)7. What did the new study find?A. Most students' schedules don't match their circadian clocks.
B. Students who study in the evening have their lowest grades.
C. Students' circadian clocks have little influence on their grades.
D. Studying according to one's circadian clocks improves one's grades.
(
B
)8. What's Paragraph 5 mainly about?A. The importance of study. B. An explanation of the study's result.
C. Some ways to improve the study. D. Some possible problems with the study.
(
B
)9. What does the underlined word “detrimental” in Para.7 probably mean?A. Good. B. Harmful. C. Huge. D. Lasting.
(
C
)10. How could the study's findings be considered helpful?A. They provide support for later school starting times.
B. They could help students improve their grades in a short time.
C. They could help school administrators improve their schedules.
D. They teach students how to change their biological rhythms.
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对于文章内容的理解和分析能力,以及词汇的掌握。题目包括了细节理解题和主旨大意题。对于细节理解题,需要从文章中找到相关信息来解答;对于主旨大意题,需要理解段落的主要内容来选出正确的选项。同时,也需要注意文章中的关键词和上下文来推测词义。
【答案】:
7. D
原文中提到“The study found that the closer a student's schedule and their circadian clock were, the better their grades were.”,意思是研究发现学生的日程安排和生物钟越接近,他们的成绩就越好。因此,选项D“按照自己的生物钟学习可以提高成绩”是正确的。
8. B
第五段主要解释了研究结果,即学生的日程安排和生物钟的不匹配会导致成绩下降,这种不匹配被称之为“社会时差”。因此,选项B“对研究结果的解释”是正确的。
9. B
在第七段中提到,“作者说学生日程和生物钟之间的不匹配可能会产生‘detrimental effect’,不仅仅是在学业表现方面。”根据上下文可以推测,“detrimental”的意思是“有害的”,与选项B“Harmful”相符。
10. C
文章最后一段提到,这些发现可以帮助学校管理者考虑特殊的方法来帮助那些因为日程安排而感到压力或痛苦的学生。因此,选项C“它们可以帮助学校管理者改善日程安排”是正确的。
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对于文章内容的理解和分析能力,以及词汇的掌握。题目包括了细节理解题和主旨大意题。对于细节理解题,需要从文章中找到相关信息来解答;对于主旨大意题,需要理解段落的主要内容来选出正确的选项。同时,也需要注意文章中的关键词和上下文来推测词义。
【答案】:
7. D
原文中提到“The study found that the closer a student's schedule and their circadian clock were, the better their grades were.”,意思是研究发现学生的日程安排和生物钟越接近,他们的成绩就越好。因此,选项D“按照自己的生物钟学习可以提高成绩”是正确的。
8. B
第五段主要解释了研究结果,即学生的日程安排和生物钟的不匹配会导致成绩下降,这种不匹配被称之为“社会时差”。因此,选项B“对研究结果的解释”是正确的。
9. B
在第七段中提到,“作者说学生日程和生物钟之间的不匹配可能会产生‘detrimental effect’,不仅仅是在学业表现方面。”根据上下文可以推测,“detrimental”的意思是“有害的”,与选项B“Harmful”相符。
10. C
文章最后一段提到,这些发现可以帮助学校管理者考虑特殊的方法来帮助那些因为日程安排而感到压力或痛苦的学生。因此,选项C“它们可以帮助学校管理者改善日程安排”是正确的。
查看更多完整答案,请扫码查看