2025年多维互动提优课堂九年级英语上册译林版提升版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年多维互动提优课堂九年级英语上册译林版提升版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第34页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
六、六选四阅读(10 分)
Letters play an important role in history. When we write a letter,it is common for us to use an envelope(信封)to protect the letter. But do you know the history of the envelope? In fact,the history of the envelope is probably much longer than you think.
It is believed that the envelope first appeared over 4,000 years ago. However,the early envelope was nothing like what we use today. __1__ After the message was put into it,more clay would be added to the “envelope” to make the message safe. To read the message,one had to break the clay envelope.
The first paper envelope appeared around 1820. It was invented by a British businessman. __2__ They were simply pieces of paper that would be wrapped(包裹)around the letter. Then official paper envelopes were created in 1837. At first,the envelope was made completely by hand. So the process of making an envelope relatively took a lot of time and effort. As the need for the envelope grew,the envelope manufacturing companies could no longer keep up by hand folding and cutting envelopes.
__3__ Edwin Hill invented a machine that could fold and stick paper into the shape of an envelope. This was followed up by the first automatic(自动的)envelope maker invented by Russel Hawes in the 1850s. The machine could produce about 12,500 envelopes every day.
Today,emails and text messages have become more popular than handwritten letters. __4__ They are always part of modern life.
A. It was made from clay and looked like a ball.
B. The early paper envelopes looked very simple.
C. That's why many people couldn't afford the envelope.
D. Later the envelope producing process improved greatly.
E. The idea for the stamp was introduced for the first time in 1837.
F. However,billions of envelopes are still used around the world every year.
1.
Letters play an important role in history. When we write a letter,it is common for us to use an envelope(信封)to protect the letter. But do you know the history of the envelope? In fact,the history of the envelope is probably much longer than you think.
It is believed that the envelope first appeared over 4,000 years ago. However,the early envelope was nothing like what we use today. __1__ After the message was put into it,more clay would be added to the “envelope” to make the message safe. To read the message,one had to break the clay envelope.
The first paper envelope appeared around 1820. It was invented by a British businessman. __2__ They were simply pieces of paper that would be wrapped(包裹)around the letter. Then official paper envelopes were created in 1837. At first,the envelope was made completely by hand. So the process of making an envelope relatively took a lot of time and effort. As the need for the envelope grew,the envelope manufacturing companies could no longer keep up by hand folding and cutting envelopes.
__3__ Edwin Hill invented a machine that could fold and stick paper into the shape of an envelope. This was followed up by the first automatic(自动的)envelope maker invented by Russel Hawes in the 1850s. The machine could produce about 12,500 envelopes every day.
Today,emails and text messages have become more popular than handwritten letters. __4__ They are always part of modern life.
A. It was made from clay and looked like a ball.
B. The early paper envelopes looked very simple.
C. That's why many people couldn't afford the envelope.
D. Later the envelope producing process improved greatly.
E. The idea for the stamp was introduced for the first time in 1837.
F. However,billions of envelopes are still used around the world every year.
1.
A
2. B
3. D
4. F
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解中的选句填空题,主要考查学生对文章内容的理解和逻辑推理能力。学生需要根据文章段落的内容和上下文关系,从给出的选项中选择最合适的句子填入空白处。
1. 第一个空白处,根据后文“After the message was put into it, more clay would be added to the ‘envelope’ to make the message safe.”可知,早期的信封是由泥土制成,且形状像球一样,以便保护信息。因此,选项A“It was made from clay and looked like a ball.”符合语境。
2. 第二个空白处,根据后文“They were simply pieces of paper that would be wrapped around the letter.”可知,早期的纸信封很简单,只是包裹信件的纸片。因此,选项B“The early paper envelopes looked very simple.”符合语境。
3. 第三个空白处,根据前文“At first, the envelope was made completely by hand. So the process of making an envelope relatively took a lot of time and effort.”以及后文“Edwin Hill invented a machine that could fold and stick paper into the shape of an envelope.”可知,随着信封需求的增加,手工制作信封已经无法满足需求,因此信封生产过程需要改进。选项D“Later the envelope producing process improved greatly.”概括了这一改进。
4. 第四个空白处,根据前文“Today, emails and text messages have become more popular than handwritten letters.”以及后文“They are always part of modern life.”可知,尽管电子邮件和短信更受欢迎,但信封仍然是现代生活的一部分,每年仍有大量信封被使用。因此,选项F“However, billions of envelopes are still used around the world every year.”符合语境。
【答案】:
1. A
2. B
3. D
4. F
这是一道英语阅读理解中的选句填空题,主要考查学生对文章内容的理解和逻辑推理能力。学生需要根据文章段落的内容和上下文关系,从给出的选项中选择最合适的句子填入空白处。
1. 第一个空白处,根据后文“After the message was put into it, more clay would be added to the ‘envelope’ to make the message safe.”可知,早期的信封是由泥土制成,且形状像球一样,以便保护信息。因此,选项A“It was made from clay and looked like a ball.”符合语境。
2. 第二个空白处,根据后文“They were simply pieces of paper that would be wrapped around the letter.”可知,早期的纸信封很简单,只是包裹信件的纸片。因此,选项B“The early paper envelopes looked very simple.”符合语境。
3. 第三个空白处,根据前文“At first, the envelope was made completely by hand. So the process of making an envelope relatively took a lot of time and effort.”以及后文“Edwin Hill invented a machine that could fold and stick paper into the shape of an envelope.”可知,随着信封需求的增加,手工制作信封已经无法满足需求,因此信封生产过程需要改进。选项D“Later the envelope producing process improved greatly.”概括了这一改进。
4. 第四个空白处,根据前文“Today, emails and text messages have become more popular than handwritten letters.”以及后文“They are always part of modern life.”可知,尽管电子邮件和短信更受欢迎,但信封仍然是现代生活的一部分,每年仍有大量信封被使用。因此,选项F“However, billions of envelopes are still used around the world every year.”符合语境。
【答案】:
1. A
2. B
3. D
4. F
查看更多完整答案,请扫码查看