2025年多维互动提优课堂九年级英语上册译林版提升版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年多维互动提优课堂九年级英语上册译林版提升版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第46页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
六、六选四阅读(10分)
You have lots of things you'd like to do.But sometimes it's hard to get to the finish line just like your goal. How can you break your bad habits and develop good ones? 1 Here are a few opinions we often get from kids,followed by ideas that might help.
I can't get away from screens.
2 If you usually spend time lying on the sofa and watching TV programmes or a video when you're bored,go somewhere else instead.Take a book to your room or your violin to the backyard.
Or ask if you can help cook in the kitchen.
3
Start with “ showing up ".Then take one small step or do one small task,followed by another and another.For example,how do I practise the piano?First sit at it.Then play one note at a time.
Starting with a super-simple step often helps.Why?It's easy and quick to get you in action.Then keep taking steps.
I have no time.
Take a look at the choices you make about how you spend time.Do those choices show what's important to you?Can you spare 10 minutes a day to work on a goal?Let's suppose you want to be a singer. 4 Talk with a parent about why your goal counts.Discuss whether you can let go of something less important to free up time to achieve it.
A.Is it more important to practise singing than play video games?
B.And how can you try to reach your goals?
C.I'm not brave enough to ask others for help.
D.To change a habit,try changing where you spend your time.
E.And what do you think of the goals?
F.I can't start such a big goal.
1.
You have lots of things you'd like to do.But sometimes it's hard to get to the finish line just like your goal. How can you break your bad habits and develop good ones? 1 Here are a few opinions we often get from kids,followed by ideas that might help.
I can't get away from screens.
2 If you usually spend time lying on the sofa and watching TV programmes or a video when you're bored,go somewhere else instead.Take a book to your room or your violin to the backyard.
Or ask if you can help cook in the kitchen.
3
Start with “ showing up ".Then take one small step or do one small task,followed by another and another.For example,how do I practise the piano?First sit at it.Then play one note at a time.
Starting with a super-simple step often helps.Why?It's easy and quick to get you in action.Then keep taking steps.
I have no time.
Take a look at the choices you make about how you spend time.Do those choices show what's important to you?Can you spare 10 minutes a day to work on a goal?Let's suppose you want to be a singer. 4 Talk with a parent about why your goal counts.Discuss whether you can let go of something less important to free up time to achieve it.
A.Is it more important to practise singing than play video games?
B.And how can you try to reach your goals?
C.I'm not brave enough to ask others for help.
D.To change a habit,try changing where you spend your time.
E.And what do you think of the goals?
F.I can't start such a big goal.
1.
B
2.D
3.F
4.A
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解中的六选四题型,主要考查学生对于文章内容的理解和逻辑推理能力。学生需要从给定的选项中选择最合适的句子填入文章的空白处,使得文章内容连贯、逻辑合理。文章主要围绕如何改掉坏习惯、养成好习惯以及实现目标等话题展开,提供了几个孩子的观点以及相应的建议。
1. 第一个空白处需要引出下文关于如何实现目标的建议,因此选项B“And how can you try to reach your goals?”最为合适。
2. 第二个空白处后面的句子提到了“如果你通常在无聊的时候躺在沙发上看电视节目或视频,那就去别的地方吧。”,这是关于改变花费时间的地点的建议,因此选项D“To change a habit, try changing where you spend your time.”最为贴切。
3. 第三个空白处后面的句子提到了“从‘出现’开始。然后迈出一小步或完成一个小任务,接着是一个又一个。”,这是关于如何开始一个大目标的建议,因此选项F“I can't start such a big goal.”与之相符。
4. 第四个空白处后面的句子提到了“和你父母谈谈为什么你的目标重要。”,以及讨论是否能放弃一些不重要的事情来腾出时间实现目标,因此选项A“Is it more important to practise singing than play video games?”能够引出下文关于目标重要性的讨论。
【答案】:
1. B
2. D
3. F
4. A
这是一道英语阅读理解中的六选四题型,主要考查学生对于文章内容的理解和逻辑推理能力。学生需要从给定的选项中选择最合适的句子填入文章的空白处,使得文章内容连贯、逻辑合理。文章主要围绕如何改掉坏习惯、养成好习惯以及实现目标等话题展开,提供了几个孩子的观点以及相应的建议。
1. 第一个空白处需要引出下文关于如何实现目标的建议,因此选项B“And how can you try to reach your goals?”最为合适。
2. 第二个空白处后面的句子提到了“如果你通常在无聊的时候躺在沙发上看电视节目或视频,那就去别的地方吧。”,这是关于改变花费时间的地点的建议,因此选项D“To change a habit, try changing where you spend your time.”最为贴切。
3. 第三个空白处后面的句子提到了“从‘出现’开始。然后迈出一小步或完成一个小任务,接着是一个又一个。”,这是关于如何开始一个大目标的建议,因此选项F“I can't start such a big goal.”与之相符。
4. 第四个空白处后面的句子提到了“和你父母谈谈为什么你的目标重要。”,以及讨论是否能放弃一些不重要的事情来腾出时间实现目标,因此选项A“Is it more important to practise singing than play video games?”能够引出下文关于目标重要性的讨论。
【答案】:
1. B
2. D
3. F
4. A
七、短文填空(10分)
As one of humans' pets,dogs usually have the following colours ; white,black,yellow,brown and gray.But have you ever 1.______(
One day, on an Italian farm,the farmer was surprised to find a little dog was born with green fur,while his sisters and brothers all had white fur like their mother.The special colour made the newborn dog 2.______(
hope and good luck.
In fact, dogs with green fur 5.______(
At an 7.______(
According to the zoo, it was a good thing that Snow was born at the ZOO,because her white fur could make it difficult for her 9.______(
As one of humans' pets,dogs usually have the following colours ; white,black,yellow,brown and gray.But have you ever 1.______(
seen
)a dog with a green coat?One day, on an Italian farm,the farmer was surprised to find a little dog was born with green fur,while his sisters and brothers all had white fur like their mother.The special colour made the newborn dog 2.______(
look
)like the nut of the pistachio(开心果),so he was named Pistachio.3.______(Slowly
),his green fur faded away(逐渐消失)and he started to look like other dogs.But his owner said he would remember the joy Pistachio brought to him,because in this town,the colour green 4.______(represents
)hope and good luck.
In fact, dogs with green fur 5.______(
are
)very rare.But they're not sick.It's believed that they 6.______(are influenced
)by a kind of pigment(色素)before they are born.At an 7.______(
Australian
)zoo, a koala gave birth to twelve baby koalas.__ ne of them was different as she had white fur.The zoo asked for advice on the 8.______(koala's
)name,and finally they decided to call her Snow.According to the zoo, it was a good thing that Snow was born at the ZOO,because her white fur could make it difficult for her 9.______(
to live
)in the wild. However, Snow might not always match her name. Like baby 10.______(teeth
),Snow might lose her white coat and look the same as other koalas at last. But her name always reminds people of her special entrance into the world.
答案:
1.seen 2.look 3.Slowly 4.represents 5.are 6.are influenced 7.Australian 8.koala's 9.to live 10.teeth
查看更多完整答案,请扫码查看