2025年多维互动提优课堂九年级英语上册译林版提升版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年多维互动提优课堂九年级英语上册译林版提升版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第152页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
C
“Tonight?” I was not ready for this.
“Tonight,” he repeated. “We are a few miles off the Spanish coast. It will be dark,and the wind is blowing in the right direction. You agreed,Dr Aronnax,to escape(逃跑) with me. Remember your promise!” I said nothing. “At nine o'clock,” continued Ned Land,“I will go to the stair with Conseil. You will wait in the library for our signal(信号). I have already put some food in the dinghy(小艇). Everything is done!”
“The sea is quite rough,” I said.
“Yes,but if we don't go tonight,we will soon be too far from land!” I knew that he was right. I was also frightened. What would Captain Nemo do if he discovered our plan,or if we failed? I had not seen him for several days. Now,I didn't want to see him. He might notice that I was nervous. I stayed to my room as the hours slowly passed.
At seven o'clock,I had dinner in my room. Only two hours to go! I was so nervous that I felt sick. I had a headache. I walked up and down in my room. As I looked around,I saw that Captain Nemo's bedroom door was open. The room was empty.
It was eight o'clock,and I went to the dark library. As I waited,I felt a bump as the submarine(潜艇) came to rest on the ocean floor.
The library door opened,and Captain Nemo entered. He told me that we were in Vigo Bay. A Spanish admiral(海军上将) had burned his own ships there in 1702 to prevent the British Navy from taking the huge amount of gold they were carrying. He took me to the window. The crew(船员) were gathering the gold from the sand and bringing it to the submarine. Now,I knew how Captain Nemo had become so rich.
(
A. They were close to the Spanish coast. B. The sea was quite rough. C. They would not be found easily. D. The wind was good for them.
(
A. He wanted to prepare well for the escape. B. He must have dinner in his room. C. He didn't want to see Captain Nemo. D. He didn't want to leave the submarine.
(
A. relaxed B. hopeful C. patient D. nervous
“Tonight?” I was not ready for this.
“Tonight,” he repeated. “We are a few miles off the Spanish coast. It will be dark,and the wind is blowing in the right direction. You agreed,Dr Aronnax,to escape(逃跑) with me. Remember your promise!” I said nothing. “At nine o'clock,” continued Ned Land,“I will go to the stair with Conseil. You will wait in the library for our signal(信号). I have already put some food in the dinghy(小艇). Everything is done!”
“The sea is quite rough,” I said.
“Yes,but if we don't go tonight,we will soon be too far from land!” I knew that he was right. I was also frightened. What would Captain Nemo do if he discovered our plan,or if we failed? I had not seen him for several days. Now,I didn't want to see him. He might notice that I was nervous. I stayed to my room as the hours slowly passed.
At seven o'clock,I had dinner in my room. Only two hours to go! I was so nervous that I felt sick. I had a headache. I walked up and down in my room. As I looked around,I saw that Captain Nemo's bedroom door was open. The room was empty.
It was eight o'clock,and I went to the dark library. As I waited,I felt a bump as the submarine(潜艇) came to rest on the ocean floor.
The library door opened,and Captain Nemo entered. He told me that we were in Vigo Bay. A Spanish admiral(海军上将) had burned his own ships there in 1702 to prevent the British Navy from taking the huge amount of gold they were carrying. He took me to the window. The crew(船员) were gathering the gold from the sand and bringing it to the submarine. Now,I knew how Captain Nemo had become so rich.
(
B
) 8. What was NOT a reason Ned Land gave for wanting to escape that night? A. They were close to the Spanish coast. B. The sea was quite rough. C. They would not be found easily. D. The wind was good for them.
(
C
) 9. Why did Dr Aronnax remain in his room? A. He wanted to prepare well for the escape. B. He must have dinner in his room. C. He didn't want to see Captain Nemo. D. He didn't want to leave the submarine.
(
D
)10. From the passage,we know Dr Aronnax was ______ that night. A. relaxed B. hopeful C. patient D. nervous
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章细节的理解和把握。题目给出了一个关于潜艇上人们计划逃跑的情境,并通过对话和描述展现了相关的情况和人物心理。
对于第8题,需要从Ned Land给出的逃跑理由中找出不是他给出的理由的选项。通过阅读文章,可以找到Ned Land提到的逃跑理由,然后与选项进行比对。
对于第9题,需要找出Dr Aronnax待在房间里的原因。这同样需要通过阅读文章,找到与Dr Aronnax待在房间里相关的描述,然后分析他的心理状态和动机。
对于第10题,需要判断Dr Aronnax那晚的心情。这需要通过文章中的描述,分析Dr Aronnax的行为和言语,从而推断出他的心情。
【答案】:
8. B
在文章中,Ned Land给出的逃跑理由包括:他们离西班牙海岸很近(A选项),天黑且风向有利(D选项),以及如果今晚不走,很快就会离陆地太远而无法逃脱(暗示C选项,即不易被发现)。而B选项“海面相当波涛汹涌”是Dr Aronnax提出的担忧,不是Ned Land给出的逃跑理由。因此,正确答案是B。
9. C
文章中提到,“I had not seen him for several days. Now, I didn't want to see him. He might notice that I was nervous. I stayed to my room as the hours slowly passed.” 这表明Dr Aronnax待在房间里是因为他不想见到Captain Nemo,担心他会注意到自己的紧张情绪。因此,正确答案是C。
10. D
文章中提到,“Only two hours to go! I was so nervous that I felt sick. I had a headache. I walked up and down in my room.” 这表明Dr Aronnax那晚非常紧张。因此,正确答案是D。
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章细节的理解和把握。题目给出了一个关于潜艇上人们计划逃跑的情境,并通过对话和描述展现了相关的情况和人物心理。
对于第8题,需要从Ned Land给出的逃跑理由中找出不是他给出的理由的选项。通过阅读文章,可以找到Ned Land提到的逃跑理由,然后与选项进行比对。
对于第9题,需要找出Dr Aronnax待在房间里的原因。这同样需要通过阅读文章,找到与Dr Aronnax待在房间里相关的描述,然后分析他的心理状态和动机。
对于第10题,需要判断Dr Aronnax那晚的心情。这需要通过文章中的描述,分析Dr Aronnax的行为和言语,从而推断出他的心情。
【答案】:
8. B
在文章中,Ned Land给出的逃跑理由包括:他们离西班牙海岸很近(A选项),天黑且风向有利(D选项),以及如果今晚不走,很快就会离陆地太远而无法逃脱(暗示C选项,即不易被发现)。而B选项“海面相当波涛汹涌”是Dr Aronnax提出的担忧,不是Ned Land给出的逃跑理由。因此,正确答案是B。
9. C
文章中提到,“I had not seen him for several days. Now, I didn't want to see him. He might notice that I was nervous. I stayed to my room as the hours slowly passed.” 这表明Dr Aronnax待在房间里是因为他不想见到Captain Nemo,担心他会注意到自己的紧张情绪。因此,正确答案是C。
10. D
文章中提到,“Only two hours to go! I was so nervous that I felt sick. I had a headache. I walked up and down in my room.” 这表明Dr Aronnax那晚非常紧张。因此,正确答案是D。
查看更多完整答案,请扫码查看