第98页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
(
A.go
B.going
C.goes
C
)7.Su Hai sometimes ______ to the cinema.A.go
B.going
C.goes
答案:
7.C
(
A.Do;do
B.Does;does
C.Is;is
B
)8.—______ Mike often fly a kite? —Yes, he ______.A.Do;do
B.Does;does
C.Is;is
答案:
8.B
(
A.What do
B.Where do
C.When do
A
)9.—______ the twins do on Saturdays? —They often ride bikes.A.What do
B.Where do
C.When do
答案:
9.A
(
A.Good idea
B.Have a try
C.Sorry. You are wrong
A
)10.—Shall we go to the cinema? —______.A.Good idea
B.Have a try
C.Sorry. You are wrong
答案:
10.A
五、根据中文提示,完成下列句子。
1. 杰瑞每周末都去看电影。
Jerry
2. 她在星期日有许多舞蹈课。
She has a lot of
3. 我爸爸有时和他的朋友在网上聊天。
My father
4. 我喜欢和我的家人野餐。
I like
1. 杰瑞每周末都去看电影。
Jerry
goes
to watch
films every weekend.2. 她在星期日有许多舞蹈课。
She has a lot of
dancing
lessons
on Sundays
.3. 我爸爸有时和他的朋友在网上聊天。
My father
sometimes
chats
with his friend on the Internet.4. 我喜欢和我的家人野餐。
I like
having
picnics
with my family.
答案:
五、1. goes; watch 2. dancing lessons; Sundays 3. sometimes chats 4. having picnics
六、根据上下文及图片提示完成对话。
Mike:What
Su Yang:I usually play
Mike:

Su Yang:Oh,my grandparents live on the farm. I usually
Mike:Sounds great!

Mike:What
do
you do
at weekends,Su Yang?Su Yang:I usually play
with
my grandparents' cat. That's interesting.Mike:
Where
do your grandparents live
?Su Yang:Oh,my grandparents live on the farm. I usually
visit
them and have lunch with them at weekends.Mike:Sounds great!
答案:
六、do; do; with; Where; live; visit
七、阅读理解。
People like weekends because they can have two days to have a good rest. For example,they can go out to visit their friends and relatives. They can enjoy interesting films with their families. Everyone spends weekends in his/her own way. Within two days,some people listen to music,read books or watch films. Some people play basketball,swim or dance. I often spend my weekends with my friends. Sometimes I visit my friends,sometimes I go to the library to borrow some books. I like reading. Outing is my favourite way of spending weekends. Weekends are always enjoyable for me.
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
(
(
(
(
(
People like weekends because they can have two days to have a good rest. For example,they can go out to visit their friends and relatives. They can enjoy interesting films with their families. Everyone spends weekends in his/her own way. Within two days,some people listen to music,read books or watch films. Some people play basketball,swim or dance. I often spend my weekends with my friends. Sometimes I visit my friends,sometimes I go to the library to borrow some books. I like reading. Outing is my favourite way of spending weekends. Weekends are always enjoyable for me.
根据短文内容,判断正(T)误(F)。
(
T
)1. People have a two - day good rest at weekends.(
T
)2. Some people go to the cinema at weekends.(
F
)3. I often borrow books at weekends.(
F
)4. Reading is my favourite way of spending weekends.(
T
)5. Different people have different weekends.
答案:
七、1.T 2.T 3.F 4.F 5.T
查看更多完整答案,请扫码查看