2025年创新课时作业本五年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年创新课时作业本五年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年创新课时作业本五年级英语上册译林版》

十三、阅读理解。(10分)
(A)根据短文内容,判断正(T)误(F)。(5分)
Welcome to the zoo! I'm Wang Bing. I'm glad to show you around the zoo.
First, I want you to know some rules.
· Please do not give food to the animals.
· Please park your bikes outside the zoo.
· Please don't take your pet animals into the zoo.
· You can take photos in the zoo, but don't scare the animals.
Now let me tell you our plans for today. First, we will visit the Lion Park. Next, we will go to the Monkey Park. Then, we'll walk to the Bird World. It's near the Monkey Park. Finally, we will go to the Panda Park. Thank you! I hope you can have a good time today.
(
T
) 1. We can't give food to the animals.
(
F
) 2. We can take our bikes into the zoo.
(
T
) 3. We'll go to the Lion Park first.
(
T
) 4. We can see birds near the Monkey Park.
(
F
) 5. We'll go to the Bird World at last.
答案: (A)1~5 T F T T F
 (B)根据短文内容完成句子。(5分)
Dolphins live in the oceans of the world. They make their homes in water but have to come to the surface to breathe(呼吸). The dolphin has a long and round nose. There is a hole on the top of its head so that the dolphin can use it for breathing. There are lots of sharp teeth in a dolphin's mouth. They can swim very fast and can catch a lot of yummy fish and shrimps(虾) as their food. They are much smaller than whales(鲸鱼) or sharks(鲨鱼), but more beautiful. Dolphins sometimes come to the beach in hot weather and play with children who are swimming there. They are not afraid of people. You can often see blue dolphins on TV, but actually they are grey and white. Dolphins are quite clever. They learn how to play games with balls and toys in some ocean parks. So dolphins are many people's favourite animals.

1. Dolphins have many
sharp
teeth
in their mouths.
2. Dolphins live in the
oceans
.
3. Dolphins eat shrimps and
fish
.
4. Dolphins are white and
grey
.
答案: (B)1. sharp teeth 2. oceans 3. fish 4. grey
十四、创意作文。(5分)
根据本单元所学,写一写你的动物朋友。
My animal friend

______________________________
______________________________
______________________________
答案: My animal friend
I have an animal friend. It is a dog. Its name is Bob. It is two years old. It has two big eyes and a big mouth. It can run and jump. It likes eating bones. It is very lovely. I like it very much.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭